Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عبدالرضا شهبازی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این آمار در بین دانشجویان زنجانی بیش از 2 درصد است.
شهبازی گفت: طبق آمار کشور، 75 درصد سن مصرف کنندگان مواد مخدر بین 15 تا 39 سال است.
وی افزود: به دلیل اهمیت پیشگیری و فرهنگ سازی در این حوزه، 50 درصد اعتبارات شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر، برای پیشگیری از اعتیاد تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر زنجان تصریح کرد: 6 درصد معتادان زنجان از بانوان هستند و میزان اعتیاد در این قشر به دلیل جاذبه های کاذبی که فروشندگان آن را تبلیغ می کنند، رو به افزایش بوده و ابتلا به اعتیاد سیر صعودی دارد.
شهبازی اظهار داشت: از مجموع بیش از 11 هزار نفر مراجعه ای که برای درمان اعتیاد داشته ایم، حدود 7 هزار نفر به طور سرپایی برای درمان در مراکز استان حضور یافته اند.
وی افزود: سال گذشته از این تعداد 350 نفر معتاد خانم برای درمان مراجعه کردند، که تمام خدمات درمانی برای بانوان رایگان است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر زنجان به اهمیت رسانه در مسئله پیشگیری و تبیین خطرات اعتیاد برای افراد و جامعه اشاره کرد و یادآور شد: باید رسانه ها برای صیانت از معتادان بهبود یافته جهت ممانعت از بازگشت دوباره آنان به اعتیاد، نگرش جامعه را به این بیماران تغییر دهند.
شهبازی تاکید کرد: میزان اعتبارات با توجه به میزان همکاری دستگاه های همکار متفاوت است و مبلغ مشخصی ندارد.
وی گفت: هر دستگاه دولتی، که شورا با آن تفاهم نامه همکاری دارد، به هر میزانی در حوزه پیشگیری هزینه کند، 50 درصد از این مبلغ را شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان پرداخت می کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر زنجان ادامه داد: این شورا طی سه ماه گذشته حدود 200 میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی برای پرداخت دولت به معتادان بهبود یافته مصوب کرده است.
شهبازی اظهار داشت: نرخ شیوع اعتیاد در کشور 2.6 درصد و در استان زنجان 2 درصد است.
وی درباره افزایش چشمگیر کشفیات مواد مخدر استان زنجان گفت: میزان کشفیات سال گذشته مواد مخدر در استان نسبت به سال ماقبل آن 73 درصد رشد داشته و در مجموع نزدیک به 2.5 تن کشف شده است.
به گزارش ایرنا، 55 درصد خانواده ها بعد از گذشت سه سال از اعتیاد عضو خانواده متوجه اعتیاد وی می شود.
تریاک با 66 درصد، حشیش با حدود 12 درصد، هروئین و کراک 10 درصد رتبه نخست تا سوم مصرف در کشور را دارند و ماده مخدر شیشه در رتبه چهارم مصرف قرار دارد.
در سطح جهان 700 نوع ماده مخدر و روان گردان صنعتی و سنتی وجود دارد، همچنین ماده مخدر گل بیش از چند برابر شیشه توهم زایی داشته و خطر دارد.
65 درصد همسر آزاری، 30 درصد کودک آزاری، 20 درصد جرایم منکراتی و 25 درصد قتل های کشور ناشی از اعتیاد است.
3216/6085
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 جامعه خانواده دانش آموزان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مواد مخدر جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۵۶۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، رسولی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار مدرسه شبانه روزی در حوزه متوسطه اول و دوم در کشور فعالیت دارند که مدارس شبانه روزی متوسطه دوم در حوزه نظری، کار دانش و فنی حرفه‌ای فعالیت دارد که میزان دانش آموزان مشغول به تحصیل در کل این مدارس ۳۵۰ هزار نفر است.

وی خاطرنشان کرد: هزار و ۱۴۶ مدرسه نظری در کشور فعال است که ۱۶۷ هزار دانش‌آموز در این مدارس فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه نظری در کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۹ درصد دانش‌آموزان متوسطه نظری در مدارس شبانه روزی کشور مشغول به تحصیل هستند و نشان می‌دهد باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود و مدارس شبانه روزی تقویت شوند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: مدارس شبانه‌روزی به منظور دسترسی به توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده و نیاز به تقویت دارند تا شاهد کاهش ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی باشیم.

رسولی اذعان کرد: رویکرد جدیدی امسال با عنوان تجمیع آزمون‌های ورودی مدارس خاص که شامل مدارس استعدادهای درخشان و مدارس نمونه دولتی است، در کشور عملیاتی شده است.

وی اضافه کرد: ثبت نام در این آزمون تا چهارشنبه گذشته به مدت ۲۰ روز انجام شد و ۳۴۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

وی زمان برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی را یکم تیر عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: ۱۰۶ مدرسه شبانه روزی در سه دوره تحصیلی در کردستان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۶ مدرسه مربوط به دانش آموزان متوسطه نظری است.

کد خبر 6089842

دیگر خبرها

  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان