Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@22:58:50 GMT

هشدار درباره مصرف داروی روانی در اوایل بارداری

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۸۵۷۵۷

هشدار درباره مصرف داروی روانی در اوایل بارداری

مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف داروی روانی "لیتیوم" در اوایل بارداری ریسک تولد نوزاد ناقص را افزایش می‌دهد.

خبرگزاری مهر: مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف داروی روانی "لیتیوم" در اوایل بارداری ریسک تولد نوزاد ناقص را افزایش می‌دهد.

محققان دانشگاه پزشکی آیسان نیویورک دریافتند زنانی که در طول سه ماهه اول بارداری خود داروی لیتیوم مصرف کرده اند با ریسک بالا زایمان نوزاد ناقص مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر «ورل برجینک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم این ریسک نسبت به آنچه که در گذشته تصور می‌شود کمتر است.»

نقایص تولد بر بیش از ۷ درصد کودکان متولدشده از مادرانی که در طول سه ماهه اول بارداری داروی لیتیوم مصرف کرده اند، تاثیر می‌گذارد.

داروی لیتیوم در حدود ۵۰ سال گذشته در ایالات متحده مورد تایید واقع شد. این دارو عمدتا برای درمان اختلال دوقطبی تحویز می‌شود. نزدیک به ۳ درصد مردم آمریکا مبتلا به اختلال دوقطبی هستند.

به گفته برجینک، در مورد افراد مبتلا به این مشکل روانی، داروی لیتیوم موثرترین دارو برای تثبیت خلق و خو فرد بیمار است.

وی تاکید می‌کند بهتر است تجویز این دارو برای زنان باردار یا زنانی که قصد بارداری دارند تا حدامکان محدود شود.

مطالعات نشان داده اند این دارو با افزایش ریسک تولد نوزاد ناقص، نظیر تشکیل نقص قلب نوزاد، بخصوص در صورت مصرف در سه ماهه اول بارداری مرتبط است. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003UcL

منبع: فردا

کلیدواژه: زنان ورزشگاه فقهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۸۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تولد پنجاه و شش نوزاد از ابتدای امسال در بیمارستان کیش
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • تولد یک نوزاد در هیاهوی سیلاب/نجات جان دو انسان توسط امدادگران
  • تولد یک نوزاد در هیاهوی سیلاب نهبندان