Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اتحاديه خلبانان هواپيما‌هاي غيرنظامي هند از زمين‌گير شدن تقريبا يک چهارم ناوگان هواپيمايي اين کشور به علت نبود قطعات يدکي خبر داد.
به گزارش پارس‌تودي؛ اتحاديه خلبانان هواپيما‌هاي غيرنظامي هند در نامه‌اي به شرکت ملي هواپيمايي اين کشور «ايراينديا» هشدار داد، تقريبا يک چهارم ناوگان هواپيمايي هند به علت نبود قطعات يدکي زمين‌گير شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اتحاديه خلبانان هواپيما‌هاي غيرنظامي هند، برنامه‌ريزي غلط، هماهنگي و تامين مالي ضعيف را از دلايل اين اوضاع اسفناک ارزيابي کرد.
در نامه اتحاديه خلبانان هواپيما‌هاي غيرنظامي هند به زمين‌گير شدن حدود چهل درصد ناوگان «ايرباس‌هاي 321» به علت نبود قطعات يدکي در آشيانه‌هاي مختلف اشاره شده‌است.
زمين‌گير شدن درصد بالايي از هواپيماهاي ايرباس‌321 روزانه زيان قابل توجه‌اي را به شرکت ملي هواپيمايي هند وارد خواهد کرد. 118/120

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۲۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو سخنگوی این سازمان در این زمینه اظهار داشت: با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب درباره راهبرد حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نماینده حاکمیت در هوانوردی غیرنظامی کشور، در راستای مقابله اثربخش‌تر با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی این صنعت ابرفناورانه و پیشران، در نظر دارد افزون بر راهبری، پشتیبانی و مشاوره‌های فنی ارائه شده، بستر حمایتی هدفمند جدیدی را برای گسترش فعالیت‌های آنان ایجاد کند.

وی افزود: در این راستا اعطای تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفته است.

یازرلو تصریح‌کرد: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت هوانوردی واجد شرایط لازم دعوت می‌شود برای دریافت تسهیلات، جهت انجام پروژه‌های مورد نظر در این حوزه درخواست خود را مطابق توضیحات مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی کشوری B۲n.ir/caa۱ ارائه کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: سقف دریافت تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی که حائز شرایط مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی باشند، ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • «آذرخش و رقص فانتوم‌ها» به نمایشگاه می‌رسد
  • شهادت ۲ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • سنتکام به کشتن کشاورز سوری به جای سرکرده القاعده اعتراف کرد + عکس