Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > کشاورزی - تسنیم نوشت: معاون سازمان شیلات ایران با بیان اینکه ۳۰۰ کارگر خارجی در کشتی‌های ایرانی مشغول به کار هستند، گفت: این افراد برای تعمیر و نگهداری سریع کشتی‌های خارجی در هنگام صید به کار گرفته می‌شوند که قرار است طی برنامه‌پنج ساله کارگران ایرانی جایگزین آنها شوند.

شاپور کاکولکی امروز در نشست خبری در سازمان شیلات ایرا ن درباره موضوع صیادی کشتی‌های چینی در آبهای ایران اظهار کرد: در سال 96، 325 هزار تن ماهیان سطح‌زی شامل تن ماهی و شبه‌تن ماهی صید شد که در مقایسه با 270 هزار تن سال 95 رشد مناسبی داشته است که بخش عمده این ماهی‌ها از اقیانوس هند صید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان شیلات ایران افزود: ایران از سال 80 عضو کمیسیون تن ماهیان اقیانوس هند شد که هدف آن توسعه و تحول کشورهای در حال توسعه ساحل‌نشین اقیانوس هند بود و اجازه صید به ایران در این منطقه داده شد.

کاکولکی افزود: ایران امروز بالغ بر 800 تا 1000 فروند شناور صیادی در این منطقه دارد و 23 درصد از ذخایر تن‌ماهیان اقیانوس هند را برداشت می‌کند که این امر باعث شده کشورمان بعد از اندونزی دومین برداشت کننده تن‌ماهیان از اقیانوس هند باشد.

معاون سازمان شیلات ایران اظهار کرد: در حدود یک هفته قبل هیئت دولت مصوب کرد که کشتی‌های صیدکننده تن ماهی نیز بتوانند سوخت یارانه‌ای دریافت کنند که این امر موجب حمایت از جامعه صیادی است.

کاکولکی گفت: 325 هزار تن تن‌ماهی در سال گذشته صید شد که این رقم در مقایسه با سال گذشته 5 درصد رشد داشته است در سال 96 همچنین 95 هزار تن ماهیان سطح‌زی برداشت شد و میزان صید فانوس‌ماهیان نیز 17 هزار تن بوده است.

وی با بیان اینکه مجموع صید کشتی‌های صیادی فانوس‌ماهی که به کشتی‌های چینی معروف شده‌اند 27 هزار تن است که از این رقم 17 هزار تن مربوط به فانوس‌ماهی‌ها و 8 هزار تن ماهیان یالسی حرام‌گوشت و 2 هزار تن سایر ماهیان تجاری است که در کنار صید اصلی یعنی فانوس‌ماهی برداشت می‌شود.

وی تاکید کرد: صید فانوس‌ماهیان در سال گذشته باعث شد که ما از واردات پودر ماهی بی‌نیاز باشیم و نیاز خود را از صید همین فانوس‌ماهی‌ها تامین کنیم.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران اظهار داشت:91 شناور (کشتی) صید فانوس‌ماهی در کشور با 2 هزار پرسنل حضور دارند که 300 نفر از پرسنل آنها خارجی هستند.

وی افزود: این شناورها یا از کشورهای دیگر خریداری شده‌اند و به صورت اجاره‌ای در اختیار ایران قرار گرفته شده است اما با توجه به تکنولوژی بالایی که دارند تعدادی از پرسنل کشورهای دیگر در این کشتی‌ها حضور می‌یابند تا عملیات صید دچار مشکل نشود.

کاکولکی افزود: در مواقعی این کشتی‌ها دچار نقص فنی می‌شوند یا برخی تجهیزات مانند تور نیاز به تعمیر فوری دارد که لازم است این افراد به سرعت برای تعمیرات آن اقدام کنند.


17231

 

کلید واژه‌ها : کشتیرانی والفجر - حوضچه‌های تولید ماهی - پرورش ماهی - شیلات -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کشتیرانی والفجر پرورش ماهی شیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۴۵۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی

به گزارش همشهری آنلاین اتحادیه جهانی کشتی، محمد مصلایی پور، رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی، مدرس اتحادیه جهانی و داور المپیکی ایران را از لیست داوران المپیک پاریس کنار گذاشت.

مصلایی پور چند روز پیش از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا خودداری کرد و پس از آن نیز اتحادیه جهانی او را از چرخه داورانی که شانس قضاوت در المپیک را دارند، کنار گذاشت.

طبق اعلام اتحادیه جهانی کشتی ۳ داور درجه المپیکی ایران شامل کامران سلطانی زاده،‌ نیما صادقی و مهدی بشیر زاده برای قضاوت در مسابقات جهانی کسب سهمیه المپیک در استانبول ترکیه دعوت شدند اما مصلایی پور به این رقابت ها دعوت نشد تا شانس حضور در المپیک را از دست بدهد.

کد خبر 847333 برچسب‌ها ویژه ورزشی کشتی

دیگر خبرها

  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • معرفی ۱۱۰ فرصت سرمایه گذاری خراسان جنوبی در اکسپو ۲۰۲۴
  • سرنگونی پهپاد ۳۰ میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک دو موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • سرنگونی پهپاد 30 میلیون دلاری آمریکا توسط انصارالله یمن/ حمله موشکی به یک میدان گازی در شمال عراق/ تعویق دیدار بایدن و اردوغان در کاخ سفید/شلیک ۲ موشک در سواحل یمن به یک کشتی
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک