Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیرکل جبهه متحد زنان اصولگرا گفت: به‌هرحال کسانی که پست تصمیم‌گیر در حوزه زنان دارند باید تجارب و سواد لازم در این زمینه را داشته باشند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، نشست تخصصی جبهه متحد زنان اصولگرا و کارآمد با عنوان «چرا خانواده، چرا ازدواج» با حضور مرضیه وحیددستجردی دبیرکل این تشکل و فهیمه فرهمندپور، محمدجعفر غفرانی کارشناسان حوزه مسائل خانواده و پوران ولویون مشاور وزیر دادگستری در امور زنان و خانواده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تصمیم‌گیران حوزه زنان باید سواد و تجربه داشته باشند
مرضیه وحیددستجردی دبیرکل جبهه متحد زنان اصولگرا و کارآمد درباره سن ازدواج و مشکلات این حوزه اظهار داشت: اینکه سن ازدواج دستخوش تغییرات قرارگرفته است خوب و مطلوب نیست.
دبیر کل جبهه متحد زنان اصولگرا و کارآمد بابیان اینکه این مطالب درباره سن ازدواج باید مکتوب شود و سوابق قانون مدنی درباره سن ازدواج بسیار مهم است، گفت: ما حرف‌های زیادی برای گفتن در مجامع بین المللی داریم.
وی با اشاره به مشکلات دختران در غرب ازجمله سقط‌جنین و مشکلات ناشی از این اتفاق ازلحاظ جسمی و روانی افزود: فیلم‌های مختلفی درباره سقط‌جنین در غرب ساخته‌شده است که نشان‌دهنده معضل بودن این امر در کشور‌های غربی است.
وزیر اسبق بهداشت همچنین با اشاره به شرایط داخلی کشور در این حوزه گفت: به‌هرحال کسانی که پست تصمیم‌گیر در حوزه زنان دارند باید تجارب و سواد لازم در این زمینه را داشته باشند.
صرف واگذاری تربیت فرزندان به نهاد‌های مدنی و اجتماعی خطرناک است
در ادامه نشست تخصصی «چرا خانواده چرا ازدواج» فهیمه فرهمندپور کارشناس مسائل خانواده طی سخنانی درباره کارکرد‌های خانواده تصریح کرد: خانواده در همه نظام‌های فکری و اجتماعی مهم است؛ یعنی حتی در کشور‌هایی که با خانواده مقابله می‌کنند به دلیل اهمیت آن است.
فرهمندپور با اشاره به کارکرد خانواده به اهمیت کارکرد جنسی و زیستی و عاطفی خانواده پرداخت و اظهار داشت: مجموعه دیگری از کارکرد‌های خانواده مربوط به مسائل تربیتی است و زمینه رشد و تعالی افراد را فراهم می‌کند.
این کارشناس مسائل خانواده تعلق به نهاد خانواده را عامل ایجاد کنترل دانست و گفت: طبق روایات کسی که ازدواج می‌کند وارد یک حصن می‌شود.
وی بابیان اینکه فمینیست‌ها و سوسیالیست‌ها و جوامع غربی با این موضوع که خانواده متکفل تربیت فرزندان شود، مخالف هستند گفت: متأسفانه خانواده‌های ما نیز این موضوع را به نهاد‌های مدنی و اجتماعی واگذار کرده‌اند که این امر خطرناک است؛ البته این رافع تکلیف آن‌ها نیست، اما ما نیز باید تکالیف خود را در قبال فرزندان انجام دهیم.
فرهمندپور بر همین اساس تأکید کرد: آیا امروز خانواده‌های ما و حتی خانواده‌های مذهبی موفق شده‌اند نقش تربیتی و کنترل را در حد همان جامعه‌پذیر کردن که کاملاً تقلیلی است، ایجاد و برآورده کنند؟ متأسفانه این فرآیند به‌درستی انجام‌نشده است.
وی درعین‌حال بابیان اینکه دولت موظف به آموزش به خانواده‌ها در این زمینه است، خاطرنشان کرد: اهم دلایل و توجیه خانواده‌ها در ایفای نقش حداقلی‌شان در کارکرد خانواده، مسائل و مشکلات اقتصادی است.
فرهمندپور با طرح این سؤال که کجا و کدام نهاد باید درباره این مسئله فکر کند، گفت: درست است حاکمیت و نهاد‌های مرتبط و قوای سه‌گانه قطعاً در این زمینه مسئولیت دارند، اما مشکلات اقتصادی پدیده نوظهور در کشور ما نیست.
این کارشناس مسائل خانواده به فلسفه شکل‌گیری مدارس اسلامی در دوران رژیم پهلوی اشاره کرد و گفت: بنابراین در آن دوره که فرهنگ مشکلات متعددی داشت، اما خانواده‌ها کارکرد خود در قبال تربیت فرزندان را به نحو احسن انجام می‌دادند.
وی با تأکید بر اینکه مواریث دینی ما در باب خانواده بسیار غنی است و باید به آن‌ها بپردازیم، تصریح کرد: ما باید به وظایف نسل انقلابی در این زمینه توجه کنیم.
در ادامه این نشست بتول محتشمی از اعضای شورای مرکزی جبهه متحد زنان اصولگرا و کارآمد، اختلافات طبقاتی و وضعیت اقتصادی در کنار نوع مناسبات فرهنگی را از دلایل کاهش ازدواج دانست و گفت: بالا رفتن هزینه‌های برگزاری یک مراسم ازدواج از دیگر دلایل کاهش ازدواج است.
وی افزایش سواد و تحصیلات زنان را یکی از عوامل عدم هم‌خوانی سنی و تحصیلی دختران و پسران و درنتیجه کاهش ازدواج دانست و گفت: از سوی دیگر پسران نیز هم‌سن گزینی را رعایت نمی‌کنند و ازاین‌رو برخی دختران در تجرد به سر می‌برند.
محتشمی روابط آزاد را از دلایل بی‌اعتمادی دختران و پسران عنوان کرد و گفت: الگو‌های ناموفق از ازدواج باعث شده سیستم روانی جوانان برای ازدواج تغییر کند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: غفرانی قوه قضائیه سقط جنین ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۲۳۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم بزرگ: مورایس چگونه مسلمان شد

به گزارش «ورزش سه» مربی پرتغالی سپاهان، به لحاظ اخلاقی بی تردید یکی از متفاوت ترین مربیان خارجی است که در سال های اخیر به فوتبال ایران آمده است. فارغ از آرامش و ادبیات مودبانه ای که او در برابر سوالات غالباً چالشی، یکی از ویژگی های قابل تحسین او، علاقه ای است که نسبت به فرهنگ، هنر و موسیقی ایرانی بروز می دهد. 
این طرز تفکر، دقیقاً نقطه مقابل برخی مربیان اروپایی است که حتی با وجود سال ها حضور در ایران، نگاه بالا به پایین و اظهارنظرهای توام با نیش و کنایه را حفظ می کنند.

* حادثه ای که زندگی مورایس را تغییر داد
به گفته برخی نزدیکان این مربی، ماجرای عجیبی زندگی او را تحت تاثیر قرار داده است. ماجرایی که کمتر درباره آن صحبت شده است.
او پیش از اینکه پیشنهاد سپاهان را بپذیرد و به ایران سفر کند، در یک سانحه رانندگی دچار وضعیتی شبیه بیهوشی و کما می‌شود و پس از بهبودی، نوع نگاه وی به زندگی به کلی متفاوت شده است.

* می خواهم مسلمان شوم
اما آنچه که مدیران باشگاه سپاهان را شگفت زده کرد، این بود که مورایس چندی پیش به باشگاه مراجعه کرده و می گوید: «من می‌خواهم مسلمان شوم. باید از کجا شروع کنم؟»
به منظور راهنمایی این مربی پرتغالی، ابتدا از طریق بخش فرهنگی باشگاه سپاهان، مسائلی در خصوص عرف، شرع و قانون در ایران و دین اسلام برای وی توضیح داده شده و بلافاصله مقدمات شرعی تشرف مورایس به دین مبین اسلام انجام شده است. وی همچنین در محضر یکی از علما، شهادتین را به زبان جاری ساخته و شرعا مشرف به دین اسلام شد و شیعه گردیده است.
نکته دیگر اینکه به موازات این اقدامات،  یک مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی در کنار وی، فرآیند آشنایی و آموزش مبانی اعتقادی و نیز پاسخگویی به سوالات مورایس را برعهده داشته است.

* ازدواج با دختر ایرانی
از مدت ها قبل زمزمه هایی مبنی بر ازدواج قریب الوقوع ژوزه مورایس با یک بانوی ایرانی در جریان بود. موضوعی که همراه با خبر تشرف او به دین اسلام، پررنگ تر شد و رسانه ها نیز درباره آن صحبت کردند.
در این خصوص گفته می شود مسائل شرعی ازدواج مورایس با همسر ایرانی اش اتفاق افتاده و طی چند روز آینده این مراسم به صورت رسمی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار خانواده خود تجربه کند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه در کنار اعضای خانواده را تجربه کند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • تصمیم بزرگ: مورایس چگونه مسلمان شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار