Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رویداد۲۴ احمد مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران از حذف ناگهانی میدان «قیصر امین‌پور» شاعر معاصر کشورمان واقع در سعادت آباد، منطقه 2 تهران انتقاد کرد.
  مسجد جامعی روز جمعه در حاشیه برنامه تهرانگردی با همراهی خبرنگاران از محل میدان سابق قیصر امین‌پور بازدید کرد و با انتقاد از اقدام ناگهانی شهرداری منطقه 2 تهران در حذف این میدان گفت: فکر ‏می‌کردیم پایان این تصمیم ها فرارسیده ولی این کار نشان داد همچنان در شهر، خودرو حرف اول را می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
(شهر خودرو محور است)
وی افزود: در سعادت آباد، پیاده‌راه، محل مکث، ‏خاطره، شعر و قیصر فدای روان شدن ترافیک شدند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: وقتی یک میدان را حذف می‌کنید یعنی محل مکث را از بین می برید؛ این به لحاظ ‏شهرسازی هم غلط و مصداق شهر خودرو محور است. نمی‌دانم این تصمیم ها را چه کسی می‌گیرد اما پایان این نوع تصمیم ها فرارسیده است.   وی رفع مشکل ترافیک را یکی از دو مطالبه مهم مردم تهران خواند و گفت: این مهم یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری محسوب می شود اما در این اقدام آسان ترین راه - حذف میدان و مجسمه امین پور به عنوان خاطره و هویت فرهنگی شهر- هدف قرار گرفته است.
مسجدجامعی درباره سابقه نامگذاری میدانی در منطقه 2 تهران به نام قیصر امین‌پور گفت: در زمان شورای شهر سوم انجمن ‏شاعران در نامه‌ای از شورای شهر تقاضا کرد که سه نقطه به نام سه شاعر قیصر امین‌پور، حسن حسینی و ‏سلمان هراتی نامگذاری شود.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر سوم ادامه داد: ما در کمیسیون این درخواست را پیگیری کردیم و با طی مراحل انجام ‏شده به سختی نام قیصر امین‌پور بر این میدان نهاده اما براحتی برداشته شد.
وی افزود: این نامگذاری به این علت حائز اهمیت است که برای نخستین بار در آن دوره ‏که نامگذاری‌ها به نام شهدای گرانقدر بود نام یک شاعر نیز بر میدان نهاده و تصویب شد.‏
مسجدجامعی یادآور شد: یکی از ویژگی‌های مرحوم امین‌پور این بود که در زمان حیاتش اجازه ‏نمی‌داد جایی را به نامش بگذارند.‏ با همه این تفسیرها این میدان به نام قیصر امین‌پور نامگذاری و تندیسی هم برای آن پیش‌بینی شد ‏که سازمان زیباسازی طراحی کرد که طی مراسمی از آن تندیس رونمایی و بعدها تابلو یادبود نیز در کنار منزل قیصر نصب شد.‏   قیصر امین‌پور (زادهٔ دوم اردیبهشت ۱۳۳۸ - درگذشته هشتم آبان ۱۳۸۶) نویسنده، مدرس دانشگاه و شاعر معاصر ایرانی بود؛ او یکی از تأثیرگذارترین شاعران انقلاب اسلامی به شمار می رود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مسجد جامعی شورای شهر تهران شاعر معاصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۹۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم

عزیزالله سیفی رئیس شورای اسلامی شهر یزد گفت: معضلاتی همچون تکمیل نبودن رینگ شهری، مشکلات آبگرفتگی معابر و پروژه‌های ترافیکی نیمه تمام در شهر یزد سال‌ها بلاتکلیف رها شده بود که در این دوره از شورای اسلامی شهر یزد به نتیجه رسید.

او افزود: رینگ‌شهری بیش از ۲۵ سال بلاتکلیف بود که در دست اقدام قرار گرفت و به دلیل مشکلات عظیمی همچون جابجایی تاسیسات در هیچ دوره‌ای ورود نکرده یا نیمه کاره و محدود انجام شده بود، اما این اقدام بزرگ در این دوره انجام شد.

رییس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: بلوار آیت الله ابوترابی بعد از ۲۰ سال آزاد شد و در حال انجام است همچنین میادین معلم، امام حسین (ع)، اطلسی، امام علی (ع)، شهدای یعقوبی و زیرگذر‌های جنب خطوط ریلی و برخی دیگر از نقاط شهر اصلاح هندسی و یا میدان به چهار راه تبدیل شد و بلوار دانش پایه به بلوار استقلال نیز بعد از ۱۸ سال بلاتکلیفی در دست اجرا قرار گرفت و پیشرفت ۷۰ درصدی دارد.

سیفی مطرح کرد: هزینه‌های جاری در این دوره کاهش یافت و افزایش سهم بودجه هزینه‌های عمرانی از ویژگی‌های بودجه بندی سال جدید این شورا است همچنین از کل بودجه ۲۸ درصد به هزینه‌های جاری و ۷۲ درصد جهت اقدامات عمرانی اختصاص یافته است.

او افزود: افزون بر هفت هزار میلیارد ریال هزینه آزادسازی معابری همچون بلوار پیامبر اعظم (ص) و بلوار امام محمد باقر (ع) و خیابان‌های عریض و طویلی که در مناطق مختلف شهر است شد همچنین تکمیل رینگ دوم شهری در نظر گرفته شده است.

رییس شورای اسلامی شهر یزد گفت:در بودجه امسال اعتبار مناسبی برای جداسازی آب شرب از فضای سبز همچنین زیر ساخت‌های آسفالت معابر شهر پیش بینی شد؛ همچنین در منطقه یک شهرداری نیز بوستان زنبق واقع در بلوار جمهوری با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

سیفی ادامه داد: بهره برداری از خانه مشاغل سنتی یزد، گرمخانه موقت خانه کودکان کار، رونمایی از ماشین آلات و تجهیزات خدمات شهری و مدیریت بحران، اختصاص ۲ هزار میلیارد جهت آسفالت معابر همچنین آسفالت بیش از ۸۵۰ متر مربع از سطح شهر، احداث پروژه زیرگذر صاحب الزمان (عج) در راستای تکمیل رینگ شهری برخی از اقدامات انجام شده است.

او افزود: اجرای پروژه عظیم بلوار شهیدان پارسائیان تا ایرج افشار که اجرای این پروژه بار ترافیکی آزادشهر، خیرآباد، میدان امام علی (ع) و صفائیه را کاهش می‌دهد، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان جانباز میدان اطلسی، اصلاح هندسی تقاطع غیر همسطح میدان امام حسین (ع)، میدان معلم، تکمیل کتابخانه مرکزی یزد، تکمیل پارک‌های کوهستان و بزرگ شهر، احداث و مرمت سیل بند‌های شماره چهار، سیل بند شهیدان یاوری، سیل بند شهید رشیدی، اجرای طرح مسیل شهر یزد، رودخانه مرکزی، آماده سازی و احداث شهرک مشاغل، حفر چاه‌های جذبی و هدایت آب‌های سطحی، ساماندهی و تکمیل قبرستان جوی هر هر واحداث مخازن ذخیره آب بخشی دیگر از اقدامات انجام شده در ششمین دوره شورای اسلامی شهر یزد است.

رییس شورای اسلامی شهر یزد گفت:همه این اقدامات در حالی است که تبصره سه قبوض آب که در دوره‌های قبلی شورا گرفته می‌شد، حذف شد و از محل اعتبارات شورا و شهرداری هزینه‌ها تامین شد همچنین عوارض کسر فضا از بند‌های جرائم کمیسیون ماده صد با توجه به شرایط اقتصادی مردم با مصوبه و پیگیری‌های شورای ششم شهر یزد از بند‌های جرائم حذف شد.

سیفی ادامه داد:بعد از وقوع سیل در سال ۱۴۰۱ که همزمان با اولین سال شروع فعالیت شورای ششم بود نیز مصوب شد پروانه رایگان برای ساختمان‌های مسکونی و تجاری آسیب دیده از سیل صادر شود همچنین تشکیل کمیسیون ویژه ماده صد برای تبدیل آراء تخریب ساختمان به جریمه برای اولین بار در یزد با تصمیم شورای ششم آغاز شد.

وی افزود: مصوبه شورای ششم در حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت و فرزندآوری که این بسته شامل تخفیف عوارض ساختمانی است و افرادی که فرزند سوم آنها در سال ۱۴۰۱ و یا ۱۴۰۲ متولد شده از ۷۰ درصد و برای تولد فرزند چهارم و یا بیشتر از ابتدای سال ۱۴۰۱ برای ۴۰۰ متر مربع زیر بنای غیر آپارتمانی به میزان ۱۰۰ درصد از پرداخت عوارض ساختمانی معاف شدند.

رییس شورای اسلامی شهر یزد گفت: تعداد قابل توجهی از ماشین آلات و تجهیزات برای دستگاه‌های خدماتی از جمله آتش نشانی، مدیریت بحران، شهرداری و مناطق ۵ گانه خریداری شد همچنین در راستای نوسازی ناوگان شهری تعداد زیادی تاکسی شهری، چندین دستگاه اتوبوس و ۹۵ دستگاه ون در طول یک سال و نیم از فعالیت شورای ششم خریداری شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • استوری مشکوک ستاره ایرانی: پایان قصه ایتالیا!
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • فصل طلایی پاسخگویی و عمل به وعده‌های شهردار به شورا و شورا به مردم رسیده است
  • پایان غمگین قصه امین اسماعیل‌نژاد در ایتالیا
  • اوکراین تانک‌های آبرامرز آمریکا را از میدان جنگ خارج می‌کند
  • کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در غرب تهران/ قتل بی‌رحمانه فاش شد
  • ستاره ایرانی یک قدم تا پایان خوش در بهترین لیگ دنیا
  • باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم
  • ادای احترام بایرن به قیصر: مجسمه برنزی بکن‌باوئر
  • پایان کار طراح افسانه‌ای فرمول یک در ردبول