Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استانداری کرمانشاه فروش کلیه در مناطق زلزله زده استان برای بازسازی واحدهای مسکونی را کذب دانست.

به گزارش ایسنا، مهرداد سالاری در نشست ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان که با حضور معاون دفتر ریاست جمهوری و اعضای تیم اعزامی دفتر ریاست جمهوری برای بررسی وضعیت مناطق زلزله زده برگزار شد، با بیان این‌که شایعه فروش کلیه در مناطق زلزله زده کاملا کذب است، گفت: شایعه فروش کلیه را با دقت و جدیت پیگیری کردیم و حتی یک مورد در این زمینه پیدا نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه شخص ادعا کننده یک ادعای کذب را مطرح کرده است.

سالاری هم‌چنین با اشاره به توجه به کیفیت در ساخت و سازها، گفت: در این زلزله همزمان با تاکید بر سرعت در ساخت و سازها، بر کیفیت کار هم تاکید ویژه‌ای داشته‌ایم و خوشبختانه واحدهای ساخته شده در پس لرزه‌های 5 ریشتری و 6 ریشتری آزمون مناسبی پس داده‌اند و هیچ واحد بازسازی شده‌ای بر اثر این پس لرزه‌ها تخریب نشده است.

خوشبختانه هیچ‌گونه بیماری واگیرداری در مناطق زلزله زده گزارش نشده است

هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز در این نشست اظهار داشت: 10 ماه از زلزله می‌گذرد و طی این مدت ۵۰۵۱ پس لرزه در استان داشته‌ایم که برخی از آنها بین 5 تا 6 ریشتر قدرت داشته‌اند. در واقع ما در چنین شرایط دشواری کار کرده‌ایم.

وی افزود: از همان روز اول تلاش کردیم زندگی در مناطق زلزله‌زده به جریان بیافتد و خوشبختانه این اتفاق رخ داد.

بازوند گفت: از ماه سوم زلزله وارد روند بازسازی شدیم، ولی عملا دو ماه از این زمان را درگیر بارندگی‌های شدید بودیم و تنها 5 ماه زمان مفید برای انجام این حجم عظیم از کار را داشتیم. کاری که امروز توسط نمایندگان تیم ریاست جمهوری مورد تمجید قرار گرفت.

بازوند گفت: یکی از نگرانی‌های ما در این زلزله گرفتار شدن در بروکراسی بانک‌ها بود که این نگرانی در حضور رئیس جمهور عنوان شد و خوشبختانه بانک‌ها هیچ کوتاهی در این زمینه نداشتند که جای تقدیر دارد.

استاندار کرمانشاه گفت: با تلاش‌های صورت گرفته خوشبختانه هیچ‌گونه بیماری واگیرداری در مناطق زلزله زده گزارش نشده است.

وی به پرداخت تسهیلات از سوی دولت برای بازسازی واحدهای آسیب دیده اشاره کرد و گفت: طبق مصوبه جدید دولت، علاوه بر تسهیلات قبلی برای هر واحد زلزله زده مبلغ پنج میلیون تومان کمک بلاعوض و پنج میلیون تسهیلات کم بهره در روستا و 10 میلیون در شهرها در نظر گرفته شده که همه خسارت دیدگان مشمول این کمک بلاعوض و تسهیلات می‌شوند.

تجربیات مدیریت بحران زلزله کرمانشاه باید در دانشگاه‌ها تدریس شود

معاون هماهنگی و پیگیری امور استان‌های دفتر ریاست جمهوری گفت: تجربیات مدیریت بحران زلزله کرمانشاه باید در دانشگاه‌ها تدریس شود.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر احمدی در نشست ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه اظهار داشت: یک تیم 15 نفره از دفتر رییس جمهور به منظور بررسی وضعیت روند بازسازی مناطق زلزله‌زده و بررسی مشکلات موجود از روز جمعه در منطقه مستقر شده‌اند.

وی افزود: این حضور هم به معنای خداقوت به مجموعه مدیریت ارشد استان به خاطر یک کار شبانه‌روزی طی این ۱۰ ماه  است و هم رصد مشکلات اساسی صورت گرفت تا با انعکاس آنها بتوانیم به رفع آنها کمک کنیم.

احمدی گفت: گزارش پیشرفت کارها و نیازها و مشکلات با دیدی مستقل و منصفانه تهیه و تنظیم شده که با قید فوریت به رئیس جمهور تقدیم می‌شود.

وی افزود: مجموع برآوردهای این تیم بیانگر تلاش‌های گسترده دولت، استانداری کرمانشاه، نمایندگان استان و دیگر مجموعه‌ها و گروه‌ها در مراحل مختلف اسکان موقت، آواربرداری و مرحله نوسازی و اسکان دایم است.

وی با بیان این‌که استاندار کرمانشاه در این زلزله برای مدیریت مناسب این بحران تمام توان خود را به کار گرفت، گفت: اطلاع رسانی در سطح کشور و ملی پیرامون کارها و خدمات عظیم صورت گرفته ضعیف بوده است.

احمدی افزود: تجربیات مدیریت بحران در زلزله‌ای به ابعاد و بزرگی زلزله کرمانشاه باید به شکل مدونی تدوین شود و در اختیار مدیران قرار داده شود تا بتوان از آنها در زلزله‌های احتمالی آینده استفاده شود. هم‌چنین تجربیات مدیریت این بحران در دانشگاه‌ها نیز باید تدریس شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام مناطق زلزله زده کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۸۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش باشگاه پرسپولیس به یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره یک شایعه
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست