Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-29@00:06:00 GMT

پوتین برای فروش اس۴۰۰ به هند رفت

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۱۹۶۴۳

پوتین برای فروش اس۴۰۰ به هند رفت

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه پنجشنبه راهی هند شد تا ضمن دیدار با نخست وزیر هند چند سند همکاری از جمله قرارداد فروش سامانه اس۴۰۰ را با این کشور امضا کند.

به گزارش صدای ایران از نسیم، «یوری اوشاکوف» دستیار امور بین المللی رئیس جمهوری روسیه پیش از سفر پوتین به هند به خبرنگاران گفت: رئیس جمهوری امروز با «ناندرا مودی» نخست وزیر هند دیداری خصوصی (بدون حضور هیات های دو کشور) خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در این دیدار مجموعه ای از موضوعات مورد علاقه دو طرف شامل مسائل بین المللی، منطقه ای و دوجانبه مطرح و بررسی خواهد شد. 
دستیار پوتین گفت: در ضیافت شام غیررسمی که امروز برگزار می شود رهبران روسیه و هند درخصوص مسائل بین المللی و موضوعات دوجانبه تبادل نظر می کنند. 
انتظار می رود در دیدار پوتین و مودی چند سند مهم همکاری بین دو طرف امضا شود که مهم ترین آن قرارداد فروش تسلیحات پدافند موشکی اس-400 به هند است.
اکنون فروش مجموعه تسلیحات پدافند موشکی اس-400 روسیه به هند مهم ترین موضوع مطرح بین دو کشور است.
رسانه های روسی در این مورد اعلام کردند: هند به رغم تهدید تحریم مالی از سوی آمریکا که چند هفته پیش علیه چین وضع شد در نهایت آماده امضای قرارداد 5.43 میلیارد دلاری با روسیه برای خرید پنج سامانه موشکی اس400 است.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده هند را تهدید کرده است که اگر به برنامه خرید سامانه موشکی اس400 از روسیه ادامه دهد با تحریم های واشنگتن مواجه خواهد شد.
روسیه پس از آمریکا دومین تامین کننده تسلیحات و ادوات نظامی هند است و مسکو تلاش می کند به رغم فشارهای واشنگتن همکاری های فنی - نظامی با دهلی نو را که از دوران شوروی به قوت خود باقی مانده است، ادامه دهد.
در جریان مذاکرات پوتین و مودی موضوع همکاری دو کشور در عرصه انرژی هسته ای نیز مطرح و دو طرف درباره آن مذاکره می کنند.
هند با مشارکت شرکت دولتی روس اتم روسیه دو بلوک اتمی در نیروگاه هسته ای کودانکولام را راه اندازی کرده و دو واحد دیگر نیز در این نیروگاه با مشارکت روس ها در حال احداث است.
روسیه برای مشارکت در ساخت نیروگاه هسته ای دیگر در هند اعلام آمادگی کرده است.
به گزارش رسانه های روسی، حجم مبادلات بازرگانی روسیه و هند بالغ بر 10 میلیارد دلار می شود و مسکو و دهلی نو تلاش می کنند با افزایش همکاریها و با توجه به پتانسیل های موجود این شاخص را افزایش دهند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۱۹۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد در شرایط حاضر هیچ بستری برای آغاز گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه وجود ندارد.

وی با اشاره به شکست گفت‌وگوهای مقامات اوکراینی و روس در ماه‌های اولیه جنگ در استانبول ترکیه گفت: دلیل امتناع اوکراین از ادامه مذاکرات در استانبول فشار مستقیم از سوی لندن بود، باقی همه حدس و گمان است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خردادماه پارسال در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجی‌گری مذاکرات صلح بین مسکو و کی‌یف، به روسیه سفر کرده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!

پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کی‌یف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کی‌یف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند. وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کی‌یف از امضای توافق خودداری کرده است.»

به گفته پوتین، مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ در استانبول به طور ضمنی با پیش‌نویس این توافق که «پیمان بی‌طرفی دائمی و ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کی‌یف خارج می‌شود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری می‌کند.

براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانت‌دهندگان ایفای نقش می‌کردند. به باور پوتین، عدم تعهد کی‌یف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاش‌های مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کی‌یف تلاقی داشته و جانسون، طلایه‌دار تلاش‌های غرب برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.

به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیش‌تر درباره تأثیر تلاش‌های جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کی‌یف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»

کد خبر 6089884

دیگر خبرها

  • سفر فرستاده ویژه پوتین به سودان
  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • زاخارووا: پلوسی به آمریکایی‌ها توهین می‌کند
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • پوتین: پاسخ متقارن به تحریم‌های غرب به نفع روسیه نیست