Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب به ۹ عضو بدن می پردازیم که نشانه های پیری زودتر در آن ها نمایان می شود. اگرچه پیری و ظاهر شدن نشانه های ظاهری ناشی از افزایش سن بخشی از روند طبیعی زندگی است اما این روند در بعضی از اعضای بدن زودتر آشکار می شود.
اعضای بدن که نشانه های پیری در آن ها  زوزدتر آشکار می شوند  به  شرح زیر است:

دست ها
دست ها به ویژه در زنان، یکی از اولین اعضای بدن هستند که نشانه های بالا رفتن سن را در آن ها دیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییرات هورمونی موجب از دست رفتن قابلیت ارتجاعی پوست می شود. این تغییرات سبب می شود پوست ظاهری چروکیده پیدا کند و رگ ها بسیار برجسته شوند. علاوه بر این، دست ها به ندرت پوشانده می شوند، به همین خاطر در معرض نور خورشید، لکه های پیری روی آن ها ظاهر می شوند. استفاده از کرم ضد آفتاب برای دست ها یا پوشیدن دستکش های رانندگی می تواند جلوی پرتوهای مضر فرابنفش را بگیرد.

چشم ها
پوست دور چشم ها نازک تر از بخش های دیگر بدن هستند و در اثر عادت های تکرار شونده ای مثل نیمه باز نگه داشتن چشم ها و لبخند زدن و همینطور صدمات ناشی از نور خورشید، چروکیده می شوند. اغلب کرم های ضد آفتاب را نمی توان برای دور چشم ها استفاده کرد اما استفاده از عینک آفتابی از دو جهت پوست دور چشم ها را محافظت می کند. اول آنکه این عینک ها جلوی پرتوهای مضر فرابنفش را می گیرند و دوم آنکه با استفاده از این عینک ها چشم هایتان را کمتر نیمه باز نگه می دارید.

لب ها
خطوط باریک اطراف لب ها اغلب به دنبال خطوط اطراف چشم ها و روی پیشانی به وجود می آیند. نور مضر خورشید در این مسأله نقش دارد اما عادت هایی که باعث جمع شدن لب ها می شوند (مثل نوشیدن با نی و بطری ها) هم تأثیرگذار هستند.

پیشانی
پیشانی هم یکی از اولین اعضای بدن است که چروکیده می شود چون دائما برای ابراز احساسات شدیدتر خود، پیشانی را چین می دهیم.

گردن
علاوه بر تلاشی که برای محافظت از صورت تان در برابر چروکیده شدن می کنید، لازم است که از کرم های ضد آفتاب برای گردن تان هم استفاده کنید. این کار می تواند جلوی صدمات پرتوهای مضر نور خورشید را بگیرد، اما از همه ی نشانه های افزایش سن جلوگیری نمی کند. «گردن بوقلمونی» اصطلاحی است که به شل شدن پوست زیر چانه و ناحیه ی گردن در اثر افزایش سن اطلاق می شود.

قفسه سینه
یقه های باز بخشی از قفسه ی سینه را در معرض پرتوهای مضر فرابنفش قرار می دهند. به این ترتیب ممکن است به تدریج متوجه پارگی و پخش شدن عروق خونی، لکه های ناشی از آفتاب و تغییر رنگ پوست در این ناحیه شوید. پزشکان توصیه می کنند در صورتی که مایل نیستید از لباس های یقه بسته استفاده کنید، پیش از بیرون رفتن از ضد آفتابی استفاده کنید که اس پی اف آن حداقل ۳۰ و حاوی تیتانیوم اکسید یا زینک اکساید باشد.

زانوها
پوست روی زانوها معمولا قبل از بقیه ی قسمت های پا شل می شود. در این ناحیه برجستگی های استخوانی و تاندون های زیادی وجود دارد اما آن مقدار چربی و عضله ای که در دیگر بخش های بدن وجودد دارد در قسمت زانو نیست و به همین دلیل است که استخوان ها و حفره ها را در این ناحیه به راحتی حس می کنیم.

آرنج
آرنج ها هم مانند زانوها بیشتر از استخوان تشکیل شده اند و چربی و عضله ای وجود ندارد تا این ناحیه را بپوشاند. علاوه بر این، ما همیشه به آرنج های خود تکیه می دهیم و وزن ما به این ناحیه فشار وارد می کند.

موها
اغلب مردم در دهه ی ۳۰ زندگی خود متوجه اولین تارهای سفید موی خود می شوند چون بدن تولید سلول های رنگ دانه را متوقف می کند. این تارهای سفید در حقیقت نازک تر از موهای رنگی ما هستند اما ضخیم تر به نظر می آیند چون پوست سر چربی کمتری تولید می کند و در نتیجه موها خشک می شوند.

منبع: پزشکان بدون مرز

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۸۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم

ایتنا - نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.
مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تصور مردم از «سالمندی» خود پیری است و افراد میانسال و سالمندان معتقدند که سالمندی دیرتر از همسالان دهه‌های قبل شروع می‌شود.
این مطالعه حول این سوال می‌چرخد که "در چه سنی فردی را پیر توصیف می کنید؟"

به گزارش ایتنا، محققان در 22 آوریل در مجله Psychology and Aging گزارش دادند که دهه‌ها پیش، افرادی که در سال 1911 متولد شده بودند، زمانی که این سوال از آنها در سن 65 سالگی پرسیده شد، شروع پیری را در 71 سالگی تعیین کردند.
اما محققان دریافتند افرادی که در سال 1956 متولد شده‌اند، وقتی از سن 65 سالگی پرسیده می شود، شروع پیری را از 74 سالگی شروع می‌دانستند.

مارکوس وتشتاین، محقق و روانشناس دانشگاه هومبولت در برلین گفت:« مشخص نیست که چرا مردم این روزها تاریخ دیرتری را برای شروع سالمندی تعیین می‌کنند. امید به زندگی افزایش یافته است، که ممکن است به شروع دیرتر سالمندی کمک کند. همچنین برخی از جنبه‌های سلامتی در طول زمان بهبود یافته‌اند، به طوری که افراد در سن خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، امروزه دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از 14000 شرکت‌کننده در مطالعه پیری آلمان را بررسی کردند که شامل افرادی است که بین سال‌های 1911 تا 1974 در آنجا متولد شده‌اند. شرکت‌کنندگان در طول 25 سال هشت بار به نظرسنجی‌ها پاسخ دادند و یک سوال به طور خاص سنی را مطرح کرد که در آن فردی می‌توان پیر در نظر گرفت.

 
نتایج نشان می‌دهد افرادی که زودتر به دنیا می‌آیند، نسبت به افرادی که دیرتر به دنیا می‌آیند، تمایل به پیری زودتر دارند. با این حال، محققان دریافتند که روند به سمت شروع دیرتر پیری در سال‌های اخیر کند شده است.

وتشتاین خاطرنشان کرد: «روند به تعویق انداختن سالمندی خطی نیست و ممکن است لزوماً در آینده ادامه پیدا نکند.»
این مطالعه همچنین در نظر گرفت که چگونه درک افراد از سالمندی با افزایش سن تغییر می‌کند. محققان دریافتند با افزایش سن، افراد تمایل داشتند تا شروع سالمندی را دورتر تصور کنند.

در سن 64 سالگی، میانگین شرکت‌کننده‌ها می‌گویند که سن از حدود 75 سالگی شروع شده است. اما در سن 74 سالگی، آنها می‌گویند که سن به 77 سالگی نزدیک‌تر شده است. نتایج نشان می دهد که به طور متوسط شروع درک سالمندی به ازای هر چهار تا پنج سال پیری واقعی حدود یک سال افزایش می یابد.

وتشتاین گفت:« معلوم نیست که روند به تعویق انداختن سالمندی تا چه اندازه منعکس‌کننده گرایش به دیدگاه‌های مثبت‌تر در مورد افراد مسن‌تر و پیری است، یا بهتر بگوییم برعکس - شاید شروع سالمندی به تعویق افتاده است زیرا افراد، سالخوردگی را حالتی نامطلوب می‌دانند.»

جنسیت و وضعیت سلامتی نیز به نظر می‌رسد که تصور فرد از سالمندی را شکل می‌دهد. زنان به طور متوسط دو سال دیرتر از مردان شروع به سالمندی می‌کنند که این تفاوت در طول زمان افزایش یافته است.

نتایج نشان می‌دهد، افرادی که احساس تنهایی بیشتری می‌کنند یا از سلامتی بدتری برخوردارند، تمایل دارند بگویند پیری زودتر از افرادی که احساس تنهایی کمتری دارند و سلامت بهتری دارند، آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • اختلافات آشکار شد؛ درگیری لفظی محمد صلاح با یورگن کلوپ پیش از ورود به زمین + ویدئو
  • این ادویه عمرتان را زیاد می‌کند
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • راه‌های موثر برای کنترل و تاخیر پیری (فیلم)