Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس مسائل غرب آسیا گفت:یکی از مهمترین مرز‌ها برای ارسال سلاح و تجهیزات به داخل سوریه از گذرگاه قنیطره بود که مرز مشترک سوریه با اردن و رژیم صهیونیستی است. بعد از آزادسازی این منطقه، عقبه پشتیبانی و لجستیکی تروریست‌ها نیز قطع شد. حسین کنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به اهمیت برافراشته شدن پرچم سوریه بر فراز گذرگاه قنیطره در جولان اشغالی، اظهار داشت: یکی از مهمترین اهدافی که از ابتدای تحولات سوریه در استراتژی نظامی این کشور وجود داشت، بستن مرز‌ها برای جلوگیری از تردد تروریست‌ها و ارسال کمک‌های تسلیحاتی به تروریست‌های داخل این کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یکی از مهمترین مرز‌ها برای ارسال سلاح و تجهیزات به داخل سوریه از گذرگاه قنیطره بود که مرز مشترک سوریه با اردن و رژیم صهیونیستی است. بعد از آزادسازی این منطقه، عقبه پشتیبانی و لجستیکی تروریست‌ها نیز قطع شد.
این کارشناس مسائل غرب آسیا افزود: برافراشته شدن پرچم سوریه بر فراز گذرگاه قنیطره در جولان اشغالی، نشان دهنده حاکمیت دولت سوریه بر مرز‌های خود است که یکی از تهدیدات جدی برای سوریه بوده است.
کنعانی مقدم در پایان تصریح کرد: بازگشایی گذرگاه قنیطره تاثیری بر مراودات تجاری سوریه و اردن ندارد. اردن یکی از کشور‌هایی است که همسو با سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی بر علیه سوریه عمل می‌کرد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گذرگاه قنیطره سوریه و اردن جولان اشغالی حاکمیت قانون دولت سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۳۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز

استاندار آذربایجان شرقی امروز در این نشست، کمیته‌ای تخصصی متشکل از نمایندگان استانداری، شهرداری، اوقاف و میراث فرهنگی را مامور تدوین سند احیاء ربع رشیدی کرد.

رحمتی با بیان اینکه در مرحله نخست احیاء این مجموعه تاریخی باید مسئله دارایی‌ها، گردشگری و تملک اراضی این مجتمع حل شود افزود: با تدوین طرح عملیاتی احیاء این مجتمع نقشه و مسیر راه احیاء آن مشخص می‌شود.

در این نشست همچنین مصوب شد اعطای جایزه ملی و بین‌المللی ربع رشیدی برای پزشکان برنامه‌ریزی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم با اشاره به اجرای ۵ فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در این مجموعه گفت: مجموعه ربع رشیدی در سال ۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

حمزه‌زاده افزود: مساحت عرصه و اعیانی ربع رشیدی بیش از ۹۰ هکتار است که در طول ۷ قرن مورد تهاجم و دستبرد قرار گرفته و در حال حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیاست که بیش از ۱۱ هکتار آن تملک و آزادسازی شده است.

شهرک دانشگاهی ربع رشدی تبریز در قرن هشتم هجری به همت خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی، وزیر غازان خان و یکی از دانشمندان و نویسندگان برجسته  عصر در شمال شرق تبریز بنیان نهاده شد که در آن به هفت زبان زنده دنیا تدریس می‌‎شد وحدود ۶ هزار دانشجو از مناطق مختلف جهان در آن تحصیل می‌کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • کشف «گذرگاه مردگان»
  • انهدام تجهیزات زرهی تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و لاذقیه
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه | ویدئو
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • عملیات بمباران عقبه اوکراینی‌ها با بمب‌های نیم تنی
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران
  • طرح ازبکستان برای کریدور لجستیکی از افغانستان به آسیای مرکزی