Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نوشهر- ايرنا - سرپرست معاونت آبزي پروري شيلات مازندران اعلام کرد: سيل اخير 83 ميليارد ريالي به مزارع پرورش ماهي و مرکز تحقيقات شيلات غرب مازندران خسارت زد.

بارندگي شديد به همراه سيلي که سيزدهم و چهاردهم مهر ماه در مازندران جاري شد، بيشترين خسارت را به زندگي مردم و زيرساخت هاي بخش هاي مختلف در غرب استان بر جاي گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين بارندگي که در 17 سال گذشته بي سابقه بوده است 700 ميليارد تومان به تاسيسات زيربنايي و به زندگي و کسب و کار مردم خسارت وارد کرده است.
عسکري منعمي اميري روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: سيل ناشي از بارندگي باران شديد به 29 مزرعه پرورش ماهي در شهرستان هاي تنکابن، رامسر و نوشهر خسارت زد.
وي افزود: 27 مزرعه پرورش ماهي در شهرستان تنکابن،يک مزرعه در نوشهر و يک مزرعه نيز در شهرستان رامسر بوده است.
سرپرست معاونت آبزي پروري شيلات مازندران گفت : اين ميزان خسارت به سازه ها، ابنيه ها، تجهيزات و محصول مزارع پرورش ماهي سرد آبي و مرکز تحقيقات 2 هزار تنکابن در غرب استان وارد شد.
وي افزود: از ميزان 83 ميليارد ريال خسارت به بخش شيلات 50 ميليارد ريال بابت تلفات محصولات مزارع پرورش ماهي و 30 ميليارد ريال ديگر نيز مربوط تجهيزات، ابنيه ها، سازه ها و مزارع بوده است.
منعمي اميري گفت: با توجه به هماهنگي مديريت بحران استان مازندران در راستاي حمايت از آسيب ديدگان سيل اخير و در جهت توانمند سازي و احياء آبزي پروران خسارت ديده از سيل علاوه بر تمديد وامهاي موجود اين افراد، در اولويت دريافت تسهيلات قرار خواهند گرفت.
سه هزار و 400 مراکز آبزي پروري استان سال گذشته 75 هزار تن انواع آبزي همچون ماهي سردآبي، گرم آبي و خاويار در مازندران توليد کردند که بيش از 6 هزار و 500 نفر به صورت مستقيم و غير مستقيم در اين زمينه در استان فعاليت دارند.
1654/1295/ 1602/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۱۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، نامدار ملکپور صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: با توجه به وجود استخرهای ذخیره آب کشاورزی فراوانی که در سطح استان وجود دارد، با مشاوره کارشناسان مدیریت شیلات و امور آبزیان، کشاورزان می‌توانند نسبت به ماهی‌دار کردن استخرهای ذخیره آب کشاورزی خود اقدام نمایند.

وی افزود: در صورت بهره‌برداری کامل از این استخرهای ذخیره آب کشاورزی امکان تولید بیش از یک هزار تن ماهی قزل‌آلای رنگین کمان در سطح چهارمحال و بختیاری وجود خواهد داشت.

مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای این کار باید کشاورزان نسبت به ذخیره ماهیان با وزن بین ۵۰ تا ۱۰۰ گرم اقدام نمایند تا در پایان فصل کشاورزی یعنی اواخر مهر یا اواسط آبان ماه ماهیان به وزن بازاری رسیده و روانه بازار مصرف شود.

ملکپور عنوان کرد: از دیگر اقداماتی که برای پرورش ماهی قزل‌آلا در این نوع استخرها می‌توان انجام داد استفاده از دستگاه‌های هواده اسپلش یا برج‌های هوادهی در استخر است.

وی خاطرنشان کرد: از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی می‌توان به افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی نیز اشاره کرد، آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد سایر محصولات کشاورزی هستند.

کد خبر 6090769

دیگر خبرها

  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • خسارت سیل به مزارع زعفران آبیز 
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد