Web Analytics Made Easy - Statcounter

جیرفت - ایرنا - رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: شبکه ریلی کشور کامل نیست و سهم جابه‌جایی بار توسط این شبکه تنها 11 درصد است.

به گزارش ایرنا ، محمدرضا رضایی‌کوچی عصر پنجشنبه در آیین کلنگ‌زنی راه‌آهن جیرفت - بم افزود: در کشور هر جا که لابی‌گری بیشتری انجام گرفته توسعه پیدا کرده ولی امروز برای جبران گذشته ، توسعه متوازن در دستور کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه گسترش شبکه ریلی اشاره کرد و گفت: به دلیل منابع محدود هنوز فاصله زیادی با شرایط ایده آل داریم.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اعتبار طرح های عمرانی در کشور 6 هزار میلیارد تومان است که جوابگو نیست و از این رو نیازمند مشارکت بخش خصوصی هستیم.
وی ادامه داد: در کشور افزون بر 20 هزار میلیارد تومان باید در این حوزه کار انجام بدهیم که این مهم نیازمند ورود بخش خصوصی است.
رضایی کوچی بیان کرد: برای اتمام طرح ‌های بزرگ باید منابع بخش خصوصی را به‌کار بگیریم و گرنه این طرح ها تعطیل می‌شوند.
وی به طرح راه آهن جیرفت به بم اشاره کرد و گفت: برای این طرح نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی زحمات زیادی کشیده است.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنوب کرمان معادن بسیار خوبی دارد اظهار داشت: متاسفانه در این منطقه از این ظرفیت استفاده نشده و می‌طلبد وزارت صنعت و معدن به این منطقه توجه جدی داشته باشد.
رضایی‌کوچی به بافت‌های شهری و فرسوده جیرفت اشاره کرد و گفت: دولت باید به این مساله توجه جدی کند تا مشکل بافت‌های آسیب‌پذیر برطرف شود.
وی ادامه داد: طی بازدیدی که از سطح شهر داشتیم وضعیت کوچه‌ها در شان مردم نیست لذا در اعتبارات سال آینده باید به این منطقه اعتبار خاصی اختصاص داده شود.
عصر امروز عملیات اجرایی طرح احداث راه آهن جیرفت - بم بطول 27 کیلومتر با حضور وزیر راه و شهرسازی، استاندار کرمان، نمایندگان مجلس و جمعی از مسئولان کشوری و استانی در جنوب استان کرمان آغاز شد.
7450/7429/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مجلس حمل و نقل جنوب كرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر محرابیان در بازدید از کارگاه‌های تعمیر توربین‌های تولید برق، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای تأمین برق مشترکان، اظهار کرد: از سال گذشته ۱۸۰ طرح و اقدام برای اوج مصرف تابستان ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان این‌که این طرح‌ها در بخش‌های مختلف توسعه نیروگاه‌ها، توسعه شبکه، اصلاح شبکه و اقدامات نرم‌افزاری همچون مدیریت مصرف انجام شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات، آماده‌سازی تمام نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در شرایط اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو ادامه داد: برای این منظور، برخی نیروگاه‌ها نیاز به تعمیرات اساسی، برخی نیاز به بازبینی و برخی نیاز به اقدامات اصلاحی دارد تا بتوانیم شرایط این نیروگاه‌ها را در حالت استاندارد قرار بدهیم.

وی با بیان این‌که این اقدامات هم در نیروگاه‌های حرارتی، هم در نیروگاه‌های برق‌آبی و هم در سایر واحد‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: کار تعمیرات بیشترنیروگاه‌های کشور به پایان رسیده که بناست تا در ۱۵ اردیبهشت، تعمیرات همه نیروگاه‌های به اتمام برسد.

محرابیان گفت: بیش از ۹۰ درصد برنامه محقق شده و تلاش می‌کنیم با حداکثر ظرفیت نیروگاهی به استقبال شرایط اوج مصرف برق برویم.

بومی‌سازی ۹۵ درصد نیاز فنی صنعت برق

وی در رابطه با توان داخلی کشور در تعمیرات نیروگاهی، با بیان این‌که بیش از ۹۵ درصد تجهیزات، قطعات و علم و فناوری صنعت برق کشور ما داخلی است، عنوان کرد: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذدیر نیز در حال افزایش عمق تولید هستیم تا در آینده در این انرژی‌ها به‌خصوص در انرژی خورشیدی به خودکفایی برسیم.

وزیر نیرو با بیان این‌که بیشترین صادرات خدمات فنی و مهندسی در بخش نیروگاهی انجام شده است، یادآور شد: نیروگاه‌های زیادی در خارج از کشور اجرا کرده‌ایم، اما از آن مهم‌تر این است که طی سال‌های اخیر، کار تعمیرات اساسی و نگهداری بسیاری از نیروگاه‌های خارج از کشور را که عمدتأ کشور‌های غربی اجرا کرده‌اند را به راحتی انجام می‌دهیم.

وی به یکی از طرح‌های تعمیرات اساسی نیروگاهی کشور اشاره کرد و گفت: واحد ۲۲۰ مگاواتی رودبار لرستان سال گذشته دچار مشکلات اساسی شد که نیاز به تعمیرات داشت در حالی که تجربه چنین تعمیری در کشور وجود نداشت؛ طی یک سال گذشته بررسی‌های زیادی انجام شد و به این نتیجه رسیدند که تعمیر آن در داخل امکان پذیر نیست، اما به متخصصان خود اعتماد کردیم و از این اعتماد نتیجه گرفتیم.

دیگر خبرها

  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین زنجان درحال انجام است
  • انجام فرآیند جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین شهر زنجان
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است
  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • «فوربز» بررسی کرد؛ اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حمل و نقل ریلی​
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس