Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@20:27:05 GMT

درس پژوهی تبلور دانش، تجربه و خلاقیت معلمان است

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۴۶۰۳۲

درس پژوهی تبلور دانش، تجربه و خلاقیت معلمان است

همدان- ایرنا- مدیرکل دفتر آموزش دبستان وزارت آموزش و پرورش گفت: درس پژوهی تبلور دانش، تجربه و خلاقیت معلمان است و اگر پژوهش گروهی و مشارکتی باشد، نتایج بهتر و ماندگاری را در پی دارد.

به گزارش روز جمعه اداره‌ اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان، مرتضی شکوهی در همایش درس‌پژوهی استان همدان افزود: درس پژوهی بستر مناسبی برای همفکری و هم اندیشی فعالان تعلیم و تربیت است که با پردازش های متفاوت زمینه های آموزش درست را فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که روش های حل مسأله متعدد و متفاوت است، اظهار داشت: به تناسب صورت بندی متفاوت دانش، تجربه و تخصص افراد در پردازش موضوعات، بسیار مهم و اثرگذار است.
مدیرکل دفتر آموزش دبستان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت مدرسه محوری در نظام تعلیم و تربیت، عنوان کرد: امروز باید باور کنیم که کارکردهای مدرسه تغییر کرده است.
وی با اشاره به اینکه این که سند تحول بنیادین چهره متفاوتی از مدرسه ترسیم کرده است، افزود: بر اساس این سند که نقشه راه ما در آموزش و پرورش است، دانش آموز فقط پذیرنده نیست، بلکه نقش فعالی در فرایند آموزش دارد.
شکوهی گفت: باید به سمت و سویی حرکت کنیم که دانش آموزان با ویژگی های منطبق با سند تحول بنیادین تربیت شوند.
وی با بیان این که لازم است سند تحول با نگاه آزاداندیشانه مورد مطالعه قرار گیرد، ادامه داد: این سند گرچه در بلندمدت نیازمند بازنگری است، اما امروز پیام های نوینی برای فعالان عرصه تعلیم و تربیت دارد.
مدیرکل دفتر آموزش دبستان وزارت آموزش و پرورش گفت: با اتکای به دانش، تجربه و تخصص باید در عرصه عملی گام های موثری برای ارتقای آموزش و پرورش برداشته شود.
وی با بیان اینکه این مهم با تفکر و اندیشه معلم حاصل می شود و درس پژوهی مصداق بارز آن است، بیان کرد: درس پژوهی برآمده از نیاز معلم به تفکر، دانش، خلاقیت و نوآوری است.
مدیرکل دفتر آموزش دبستان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به نقش معلم و دانش آموز در فرایند آموزش، گفت: تحول واقعی در نظام تعلیم و تربیت توسط معلم و دانش آموز در کلاس درس صورت می گیرد.
9904/2090

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي درس پژوهي آموزش و پرورش دانش آموز و معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد عبدالنبی موسوی فرد عصر امروز یکشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: انجام عمل سخت است ولی حفظ و نگهداری آن از انجام عمل سخت‌تر است. در تاریخ نمونه‌ها فراوان است به طور مثال شیطان ۶ هزار سال عبادت کرد اما در یک لحظه آن را بر باد داد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان عنوان کرد: روز شهادت شهید مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده است زیرا گلوگاه انقلاب اسلامی آموزش و پرورش است و اگر بخواهیم به قله‌های تربیت فرزندان انقلاب راه پیدا کنیم باید معلمی در تراز انقلاب اسلامی که نمونه آن شهید مطهری است، داشته باشیم.

وی افزود: اگر امروز در عرصه معرفتی پیش رفته‌ایم حاصل زحمات حوزه‌های علمیه در سراسر کشور به ویژه قم است که محصول آن امام عظیم‌الشأن، مقام معظم رهبری و پس از آنها علمای بزرگ هستند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: اگر بخواهیم در انقلاب اسلامی بعد از ۴۵ سال به سمت‌وسویی برویم که نیروهای پا به کار انقلاب را تحویل جامعه بدهیم که یکی از حلقه‌های مفقوده است، باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود.

حجت الاسلام موسوی فرد با بیان اینکه باید در آموزش و پرورش تمام برنامه‌ریزی‌ها انجام شود، تصریح کرد: شخصی که می‌خواهد فرزند ما را تربیت کند باید اول خودش تربیت شده باشد؛ لذا وزیر آموزش و پرورش و مجموعه فعال در این زمینه باید زحمت‌هایی را برای خود متحمل کنند که دستاورد آن را در انقلاب اسلامی ببینیم. در استان خوزستان نیز همین گونه است همه اشخاص باید کمک کنند تا سربازان در تراز انقلاب اسلامی را تحویل جامعه بدهیم.

وی بیان کرد: مجموعه افرادی که در کشور فعالیت می‌کنند، انقلابی هستند به تعبیر حضرت آقا در کل کشور ممکن است در خیلی از مسائل اقتصادی خودشان را نشان ندهند ولیکن من نسبت به عملکرد این دولت خیلی خوشایند هستم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: ۱۰ هزار کارخانه‌های خرد و کلان که در این کشور تعطیل شده بودند به فعالیت برگشتند اما با نقطه مطلوب خیلی فاصله داریم که باید تلاش کنیم در این فرصت باقی مانده بتوانیم برای رسیدن به نقطه مطلوب به کارها شتابی بدهیم. همچنین با توجه به فرمایش آقا که امسال را به نام جهش تولید نامگذاری کرده است اکنون دیگر کارها به تولید بسنده نمی‌شود.

حجت الاسلام موسوی فرد ادامه داد: اگر در این مشارکت تسهیلگری از ناحیه دولتمردان اتفاق بیفتد و مردم را به معنای واقعی سهیم کنیم، امسال می‌توانیم ثمره شعار سال را بچشیم.

وی با بیان اینکه تقریباً ۳۰ شهرستان در خوزستان وجود دارد، اظهار کرد: کارهای خیلی خوبی صورت گرفته اما اگر در هر شهرستان و شهرهای آن در یک تا ۲ نقطه که مورد نظر مردم است، کار محقق شود تا مردم ببیند می‌توانید به عنوان الگو معرفی کنید، لذا شهرداری‌ها و شورای شهر تلاش کنند تا این اتفاق صورت گیرد.

کد خبر 6091536

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد