Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ شهاب نعمت پور متولد 1354 اهل کوهدشت متعلق به نسلی است که به دوران طلایی کشتی  کوهدشت شهره  است ، دورانی که به تعبیر خودش قهرمانان برجسته ایی  در اوزان مختلف  ودر همه رده ها در زیر سقف یک سالن در شهری کوچک تمرین می کردند وبرسکوی افتخارات ملی وجهانی  بالامی رفتند.

نعمت پور که عناوینی مانند قهرمانی دانشجویان جهان در ترکیه 77 ، چهارم دانشجویان جهان در سال 75 ، قهرمانی بزرگسالان کشور در سال 76 ، سه بار  دومی و یک بار  سومی  انتخابی تیم ملی را در کارنامه ورزشی خود دارد  ، معتقد است : پیشرفت کشتی استان در گرو  تقویت رده پایه وقراردادن هم وغم برروی رشد این رده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او با بیان اینکه  باید همه  عناوین وافتخارات کسب شده  از گذشته  را در ویترین قرار دهیم چون به تاریخ پیوسته اند ،می افزاید : باید از صفر شروع کنیم وتمرکز خودرا روی رده پایه در دورشته آزاد وفرنگی قراردهیم تا کشتی استان جایگاه واقعی خودرا به دست آورد.

نعمت پور براین باور است: باتوجه به استعداد های لرستان در ورزش کشتی عمر مسیر قهرمانی یک کشتی گیر نونهال  حدود هفت تا هشت سال است واگر برروی نونهالان کارشود باتوجه به استعداد لرستانی ها واز جمله کوهدشتی ها در ورزش کشتی  این کشتی گیران  نونهال می توانند طی  هفت یا هشت سال  به تیم ملی راه پیدا کنند.

 این قهرمان کوهدشتی کشتی دانشجویان جهان  ادامه می دهد :اگر هزینه هایی مانند  میزبانی ها ،اردوهای بسترسازی  و... برروی رده پایه انجام بگیرد خواهیم توانست  لااقل دو یا سه ملی پوش را تربیت وروانه رقابتهای جهانی والمپیک کنیم.

 نعمت پور بیان می کند: کشتی فرنگی خوزستان  درشهرستان اندیمشک با حضور برادران قلاوند توانست به یک قطب در کشور تبدیل شود ودرحال حاضر همه قهرمانان کشتی اندیمشک در همه رده ها زیر سقف یک سالن  تمرین می کنند چیزی که در گذشته در کوهدشت رخ داده بود یعنی زمانی که اندیمشک جایگاه امروز را در کشتی کشور نداشت ولی می بینیم الان قطب مهمی در کشتی ایران شده است لذا به نظرم می توان این بار از اندیمشک الگوبرداری کرد وبه دوران گذشته  وحتی بهتراز آن نیز دست یافت وجایگاه برتری به دست آورد.

 این مربی کوهدشتی کشتی لرستان با بیان اینکه کشتی کوهدشت در گذشته مانند وضعیت فعلی کشتی اندیمشک بودوپیشکسوتان زیادی از جمله علی صفر نعمتی برای آن زحمت کشیده بودند  ،ادامه می دهد: به یاددارم در کوهدشت درزیر سقف یک سالن کشتی گیران برجسته ایی  مانند شادروان سجاد شهبازی ، کامیاب تیموری ، بهمن شهبازی ، محسن نعمت پور ، طالب نعمت پور، یوسف نعمت پور ، کامران تیموری ، ابراهیم نوری ، روح الله دل انگیز ، وحید بلورانی ، کامبیز نورایی ، سید محمد نادری ، احمد نعمت پور،کیومرث سلگی  ، ابراهیم کرمی و... تمرین می کرده اند وبرسکوی افتخارات بالا می رفته اند.

نعمت پور  با تاکید براینکه باید نگاه ویژه ایی به کشتی کوهدشت  داشت، معتقد است : وضعیت کشتی استان وازجمله کوهدشت باید آسیب شناسی شود ودر این زمینه  می توان ازخرد جمعی  همه اهل فن وپیشکسوتان کشتی استفاده کرد.

 به گفته این فرنگی کار لرستانی از آقای تیموری رییس هیئت کشتی کوهدشت که خود از زحمتکشان وقهرمانان سرشناس کشتی است انتظار می رود یک اتاق فکر در رابطه با بحث آسیب شناسی کشتی کوهدشت تشکیل دهد تا با آسیب شناسی وبررسی عوامل  این آسیب ها کشتی کوهدشت  به دوران طلایی قدیم خود برسد.

 نعمت پور  ادامه می دهد: باید آسیب شناسی شود که چگونه  با وجود مربیان بادانش وباانگیزه ایی مانند محسن نعمت پور، روح الله دل انگیز ، کامبیز نورایی ، فرامرز بابایی و..که  عشق وعلاقه زیادی به کشتی داشته و زحمات زیادی نیز برای کشتی کوهدشت  می کشند   بتوانیم باردیگر به دوران طلایی گذشته باز گردیم ونتایج درخشان گذشته را تکرار کنیم .

 این پیشکسوت کشتی لرستان در بخش دیگری از گفته های خود با اشاره به میزان علاقه مندی جوانان ونوجوانان امروز به ورزش کشتی  براین باور است : ورود ورزش های شرقی  به عرصه ورزش ایران با سبک های متفاوت ومدال آوری آسان تر  به دلیل جامعه آماری کمتر باعث شده  ورود به عرصه کشتی کمتر شود ؛همچنین سخت بودن راه قهرمانی در کشتی عاملی دیگر است که باعث می شود افراد کمتری به طرف کشتی سوق پیدا کنند.

گفت وگو: رضا جودکی نژاد

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تیم ملی جهان رشد کشتی برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۹۴۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود
  • طلایی شدن تنها سهمیه کشتی فرنگی همدان در جام تختی
  • کارگران تقویت کننده پایه‌های اقتصادی کشور محسوب می‌شوند
  • گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت
  • بهره مندی ۶۸ روستای قزوین از نعمت گاز طبیعی
  • وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در آفریقای جنوبی است