Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، علیرضا خواجه گفت: اولین اقدام این شرکت در تامین انرژی برق مورد نیاز مشترکان از محل انرژی های تجدید پذیر و نو، راه اندازی نیروگاه بیوگاز یک مگاواتی در منطقه دفن زباله برمشور با مشارکت بخش خصوصی بود.که بعنوان اولین نیروگاه بیوگاز کشور در زمان خود راه اندازی گردید. وی ادامه داد: در همین راستا نیروگاه بادی 620 کیلوواتی بادی در منطقه باباکوهی شیراز نیزدر حال بهره برداری           می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: راه اندازی اولین نیروگاه خورشیدی  استان فارس در منطقه سروستان  با ظرفیت 4 مگاوات و با بهره گیری از سرمایه گذاری خارجی، از اقدامات بسیار تاثیرگذار و ماندگار توزیع برق شیراز محسوب می شود. مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق شیراز خاطرنشان کرد: انعقادتفاهم نامه طرح برکت آفتاب با کمیته امداد امام خمینی(ره) در خصوص احداث پنل های خورشیدی برروی پشت بام منازل مددجویان این نهاد و خرید تضمینی برق از آنها دیگر اقدام انجام شده بوده است. خواجه تاکید کرد که هدف از اجرای این طرح، علاوه بر ایجاد بستری برای توسعه استفاده از منابع تجدیدپذیر تامین کننده انرژی برق، ایجاد اشتغال برای مددجویان کمیته امداد نیز بوده است. وی اضافه کرد: در این راستا تاکنون 120 مورد معادل 600 کیلووات پنل خورشیدی روی پشت بام منازل مددجویان نصب و راه اندازی شده است. مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: راه اندازی  6 نیروگاه خورشیدی محدود به انشعاب  100 کیلووات معادل 600 کیلووات با مشارکت سرمایه گذارخارجی و همچنین راه اندازی و بهره برداری تعدادی از پنلهای خورشیدی محدود به ظرفیتهای انشعاب مشترکین محدوده شرکت توزیع برق شیراز نیز از دیگر اقدامات اجرایی شده در این راستا بوده است. این مقام مسئول توضیح داد: فضای نورگیر مورد نیاز برای احداث هر کیلو وات نیروگاه خورشیدی حدود 10 تا 20 متر مربع با احراز شرایط فنی است و خرید برق از این نیروگاهها در قالب  قرارداد خرید تضمینی 20 ساله انجام می شود. خواجه گفت: دوره خرید از تاریخ شروع قرارداد آغاز و دوره پیشبرد و احداث نیروگاه را شامل می شود و در طول دوره قرارداد خرید برق تضمینی از سرمایه گذار انجام می شود. وی بیان کرد: پس از پایان دوره قرارداد سرمایه گذار مجاز به فروش برق در داخل کشور در قالب قرارداد دوجانبه، بورس انرژی، بازار برق یا هرقالب قانونی دیگری که موردتایید وزارت نیرو باشد، خواهد بود . مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت: نرخ خرید برق از نیروگاههای خورشیدی طبق مصوبه وزارت نیرو به ازای هرکیلووات ساعت برای مدت 10 سال از دوره قرارداد مشخص شده است که براین اساس، عدد قرارداد خرید تضمینی از نیروگاههای با ظرفیت 20 کیلووات وکمتربمیزان هشت هزار ریال برکیلووات ساعت ، با ظرفیت 100 کیلووات و کمتربمیزان هفت هزار ریال برکیلووات ساعت  و با ظرفیت 10 مگاوات و کمتر 4900 ریال برکیلووات ساعت  بوده وبا ظرفیت 30 مگاوات وکمتر 4000 ریال بر کیلووات ساعت وبا ظرفیت بیش از 30 مگاوات 3200 ریال برکیلووات ساعت است خواجه خاطرنشان کرد : در 10 ساله دوم قرارداد، نرخ خرید برق هفتاد درصد نرخ مصوب خواهد بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان فارس انرژی بخش خصوصی برق کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۱۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر برق شهرستان بردسکن گفت: نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تامین برق چاه‌های کشاورزی شهرستان، براساس ابلاغیه وزارت نیرو در خصوص توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک در بردسکن آغاز شد.    جواد رجبی اول افزود: لزوم مدیریت بار در روز‌های اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در شهرستان است.   وی بیان کرد: بردسکن یکی از شهرستان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی بوده و تاکنون ۹۰ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در شهرستان برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با مشارکت بسیج سازندگی نصب شده است.   مدیر برق شهرستان بردسکن گفت: پس از ابلاغ مصوبه مقام عالی وزارت نیرو و با توجه به اهمیت و فوریت موضوع نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، بلافاصله جلسه فوری با حضور فرماندار شهرستان و ادارات مرتبط تشکیل و مصوبه و روش اجرایی ابلاغی تشریح شد که طی آن لازم است متقاضیان و کشاورزان به همکاران مدیریت برق شهرستان از صبح روز شنبه ۸ اردیبهشت مراجعه کنند تا راهنمایی لازم به آنها، داده و مقدمات کار آغاز شود.    رجبی افزود: مقرر شده با هدف انسجام بخشی و هم افزایی فعالیت‌های این نهضت، کمیته راهبری این نهضت با حضور فرماندار و سایر مسئولان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌هایی برگزار شود تا راهبری طرح تا قبل از آغاز روز‌های پیک تابستان ۱۴۰۳ انجام بگیرد.   به گفته وی ۴۰۰ مشترک از کل مشترکین شهرستان بردسکن را بخش کشاورزی تشکیل می‌دهد که بیشترین مصرف برق این شهرستان را در سال گذشته معادل ۴۴ درصد از کل مصرف برق مشترکین شهرستان را داشتند.

دیگر خبرها

  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور