Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - مدیرکل امور مالیاتی کردستان گفت: میزان پرداخت عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری های این استان در 10 ماه منتهی به دی ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 31 درصد رشد یافته است.

علیرضا الوندی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در این مدت 874 میلیارد و 205 میلیون ریال از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها ودهیاری های استان پرداخت شده که به نسبت مدت مشابه خود سال گذشته که 603 میلیارد و 153 میلیون 204 ریال بود حدود 31 درصد بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شهرداری و دهیاری های شهرستان سنندج با 267 میلیارد و 973 میلیون هزار ریال بیشترین مبلغ از این محل را دریافت کرده اند که از این میزان سهم شهرداری سنندج 208 میلیارد و 556 میلیون و 555 هزار ریال بوده است.
الوندی اضافه کرد: سهم شهرداری ها و دهیاری های شهرستان های بانه، بیجار و دهگلان هم به ترتیب 98 میلیارد و 985 میلیون و 827 هزار ریال، 66 میلیارد و 372 میلیون و 643 ریال و 45 میلیارد و 304 هزار و 448 ریال بوده است.
وی یادآور شد: میزان مبلغ پرداخت شده از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری های شهرستان دیواندره هم 56 میلیارد و 227 میلیون و 82 هزار ریال، شهرستان سروآباد 33 میلیارد و 343 میلیون و 777 هزار ریال و شهرستان قروه نیز 90 میلیارد و 858 میلیون و 604 هزار ریال است.
مدیرکل امور مالیاتی استان کردستان تاکید کرد: شهرداری ها و دهیاری های شهرستان سقز هم 132 میلیارد و 515 میلیون و 522 هزار ریال و مریوان نیز 119 میلیارد و 380 میلیون و 147 هزار ریال از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده در 10 ماه امسال دریافت کردند.
استان کردستان دارای بیش از 60 هزار مودی مالیاتی است و کمتر از نیم درصد درآمد مالیاتی کشور را تامین می کند.
9936/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ماليات شهرداري ها كردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۷۶۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: این اقدام به منظور رفاه حال مالکان ابنیه تاریخی بر اساس مصوبه جامع احیای بنا‌های تاریخی صورت گرفته است چرا که بازگشت سرمایه در کاربری‌های با زیرساخت گردشگری طولانی‌تر از کاربری‌های تجاری یا مسکونی در بنا‌های تاریخی است.

سیدعلیرضا علوی افزود:ابنیه تاریخی که در مناطق بازار، یک، ۱۱ و ۲۰ بنا شده‌اند ارزشمند هستند و در اولویت احیا قرار دارند.

این عضو شورای شهر یادآور شد: بر اساس طرح جامع احیای بنا‌های تاریخی، مرمت و نوسازی خانه‌های قدیمی تاریخی که به ثبت میراث فرهنگی رسیده باشند نیاز به پرداخت عوارض ندارند و مالکان آنها لازم نیست بهای کسر پارکینگ بپردازند.

علوی تاکید کرد: علاوه بر این، مالکان بنا‌های تاریخی اجازه دارند در ملک خود بدون اخذ عوارض و کسر پارکینگ تا ۲۰ درصد بنای پشتیبان بسازند.

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • واریز ۷۱۲ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های استان
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر