Web Analytics Made Easy - Statcounter

لاهیجان - ایرنا - فرماندار لاهیجان خواستار رفع هرچه سریع تر مشکل مردم منطقه رانشی سوستان بخش مرکزی این شهرستان توسط دستگاه های ذیربط شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا سید اسماعیل میرغضفری روز دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان لاهیجان اظهار داشت: موضوع رانش زمین سوستان برای اهالی این منطقه به یک دغدغه اساسی و آزار دهنده تبدیل شده و هیچ کوتاهی در راستای تامین منافع مردم و مردم این منطقه پذیرفته نمی شود و دستگاه های مربوطه باید بطور جدی پیگیر باشند تا مشکل آن منطقه هرچه سریع تر حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تمامی دستگاه های اجرایی موظفند بانک اطلاعاتی از امکانات، ماشین الات و تجهیزات دستگاه مربوطه را به ستاد مدیریت بحران شهرستان اعلام کنند تا در هنگام بحران بتوان سریع و به موقع وارد عمل شد و از خسارت بیشتر جلوگیری کرد.
میرغضفری اطلاع رسانی و انتشار به موقع اخبار در زمان وقوع بحران برای جلوگیری از نشر اخبار متناقض ، نادرست و شایعات را مهم ذکر و اظهار داشت: در مواقع بحران اعضای ستاد باید بطور 24ساعته در حوزه خدمت خود آماده باش باشند و کوتاهی در این مورد قابل اغماض نیست و با دستگاه مربوطه برخورد خواهد شد.
وی افزود: بازرسان اداره صنعت ،معدن و تجارت در زمان وقوع بحران نظارت خود را نسبت به صنوفی که ارزاق و مایحتاج مردم را تامین می کنند ، افزایش دهند و کنترل بیشتری بر اوضاع داشته باشند.
در آبان ماه سال 1395 براثر بارندگی های مداوم و لغزنده شدن زمین ، نزدیک به 40 واحد مسکونی خانوارهای روستایی در دهستان سوستان از توابع شهرستان لاهیجان تخریب شد که قرار بود با واگذاری اراضی معوض از سوی منابع طبیعی و پرداخت تسهیلات با همکاری بنیاد مسکن برای این خانواده های آسیب دیده سرپناه ساخته شود که تاکنون مشکل این افراد بطور اساسی حل نشده است.
شهرستان لاهیجان با دو بخش مرکزی و رودبنه در 40 کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.
6029

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فرمانداري جلسه ستاد حوادث لاهيجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر

   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران با اعلام این خبر گفت: با تشکیل این ستاد از طرق مختلف هشدار‌های هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

نادری گفت: خوشبختانه سیل، تلفات جانی به جامعه عشایری کشور وارد نکرده است اما بارندگی و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اافزود: بیشترین خسارت وارده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی اضافه کرد: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر  ۵ هزارو ۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری گفت: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

وی اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادر‌های عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • برخورد دستگاه قضا با ترک فعل انجام شده در حادثه امامزاده ابراهیم
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • بازگشایی محورهای مواصلاتی روستاهای بخش کن
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد