Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی بخشداری قلعه نو در این جلسه که با حضور مهندس علیرضا صادقی بخشدار قلعه نو، تعدادی از دامداران منطقه و همچنین با حضور مهندس داورپناه رئیس یکی از شعبات ممتاز بانک سپه در شهرستان ری و دکتر داورپناه کارشناس مسائل اقتصادی و تولیدی و از اساتید برتر دانشگاه تهران در محل بخشداری قلعه نو برگزار گردید، حاضرین در خصوص راه کارهای موجود جهت تأسیس تعاونی دامداران بخش به عنوان طرحی نو با محوریت بخشداری قلعه نو و مشارکت و همکاری بانک سپه و دانشگاه تهران به گفت و گو و تبادل نظر پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف واسطه گری و دلالی غیرقانونی و مخرب، کمک به افزایش تولیدات دامی، اشتغالزایی بیشتر در حوزه صنعت دام، رفع موانع و مشکلات تولید و در انتها ایجاد توازن در نظام عرضه و تقاضا و مناسب سازی قیمت تمام شده گوشت قرمز و همچنین پایدارسازی بازار گوشت و فراورده های دامی از مهم ترین موارد هدف گذاری شده در طرح تشکیل تعاونی دامداران بخش قلعه نو بوده است. در حاشیه این نشست مهندس علیرضا صادقی با بیان این مطلب که عمل به سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب از مهم ترین وظایف اصلی تمامی مسئولین و مدیران کشور و تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور می باشد، گفت: ما با بررسی ها و تحقیقات مفصلی که در این مدت 3 ماهه صورت گرفته است و نیز با مطالعه و کارشناسی آمارهای موجود و همچنین با برگزاری نشست های مشورتی و کارشناسی مانند نشست امروز به این نتیجه گیری رسیده ایم که تأسیس تعاونی دامداران در این منطقه یکی از اقدامات ضروری و لازم الاجراء می باشد که در صورت اجرای صحیح این طرح مزایا و محاسن زیادی را برای تولیدکنندگان و دامداران و همچنین برای اهالی و ساکنین این بخش خواهد داشت. صادقی ادامه داد: بخش قلعه نو با وجود 12 روستا دارای دهیاری و حدود چهل هزار نفر جمعیت و دارا بودن خاک بسیار حاصلخیز و منابع کافی آب از ظرفیت بسیار خوبی جهت فعالیت های کشاورزی، دامپروری و تولیدی برخوردار می باشد. وی اضافه کرد: طبق آمار و ارقام موجود در حال حاضر در حدود 45000 تا 50000 رأس دام سبک و سنگین در دامداری های صنعتی و سنتی بخش قلعه نو در حال پرورش و نگه داری می باشد که این میزان سهم بالایی از فرآورده های پروتئینی نظیر گوشت قرمز و شیر استان را تأمین می نماید که نقش بسیار حائز اهمیتی در تأمین امنیت غذایی استان تهران دارا می باشد. همچنین تولید و برداشت بیشترین میزان محصولات زراعی استراتژیک مانند گندم و ذرت علوفه ای در استان تهران نیز در اختیار این بخش قرار دارد که جمیع این موارد سبب شده است که بخش قلعه نو از مستعدترین و مناسب ترین مناطق کشور در زمینه تولیدات کشاورزی و دامی باشد. در همین راستا ما تشکیل این تعاونی و تعاونی های مشابه را در دستور کاری خود قرارداده ایم و با برگزاری جلساتی مانند نشست مشورتی و کارشناسی امروز و ایجاد پیوند میان دانش آکادمیک و تجربه اجرایی امید داریم تا با ایجاد تعامل و همکاری میان بخش دولتی و خصوصی بتوانیم به رشد و شکوفایی اقتصاد و تولید ملی کشورمان کمک نموده و با این اقدامات سبب برخورداری مردم از مزایای آنها شویم. بخشدار قلعه نو در بخش پایانی صحبت های خود ابراز اطمینان نمود که تمامی تلاش بنده و همکارانم در مجموعه بخشداری در این راستا می باشد که با رفع موانع و مشکلات موجود تعاونی دامداران بخش به زودی تأسیس و شروع به فعالیت نماید تا انشاالله اهالی، ساکنین و تولیدکنندگان بخش قلعه نو در وهله اول و در مراحل بعدی تمامی مردم شهرستان ری و استان تهران هرچه سریع تر از مزایای این طرح بهره مند گردند. در انتهای این نشست دامداران حاضر با بیان این مطلب که این اولین مرتبه ای است که یک مسئول دولتی جهت حل مشکلات، مشورت و دعوت به همکاری جلسه ای را تشکیل و مارا نیز دعوت به جلسه مینماید. از همین رو با این اقدام مثبت و حسن تدبیر بخشدار محترم، امید بسیاری می رود که این طرح به سرانجام خوبی رسیده و همگی از نتایج و ثمرات آن بهره مند گردیم.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۰۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • مدیر دفتر شهردار تهران و دستیار ویژه ارتباطات مردمی منصوب شدند
  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است