Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس اتحادیه نان سنگکی گفت: خبر‌های مربوط به کمبود آرد صحت ندارد و آرد به میزان کافی برای توزیع بین نانوایان وجود دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، طی روز‌های اخیر شایعاتی مبنی بر کمبود آرد برای عرضه به نانوایان در فضای مجازی به گوش می‌رسد، که در این بین طبق معمول برخی از افراد سودجو از این فضا سوء استفاده و اقدام به افزایش قیمت نان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر پابرجا رئیس اتحادیه نان سنگکی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان درباره توزیع آرد به نانویان اظهار کرد: خبر‌های مربوط به کمبود آرد صحت ندارد، آرد به میزان کافی برای توزیع بین نانوایان وجود دارد و این موضوع تکذیب می‌شود.

وی درباره به دلایل به وجود آمدن این شایعه گفت: به دلیل تغییر روش خرید و خریداری آرد از طریق سامانه، مشکلاتی به وجود آورد که در حال حاضر این مشکلات برطرف شده است.

رئیس اتحادیه نان سنگکی افزود: با نانوایانی که به صورت خودسرانه قیمت را افزایش دهند برخورد خواهد شد.

پابرجا با بیان اینکه برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان نداریم گفت: طرح افزایش قیمت نان و فروش به صورت کیلویی در انتظار تصمیم هیئت دولت است.

وی با بیان اینکه هر نانوایی بسته به میزان پخت آن‌ها میزان آرد دریافتی متفاوتی دارند تصریح کرد: هر کیسه آرد برای نانوایان یارانه پز ۳۴ هزار تومان و هر کیسه آرد برای نانوایان آزادپز ۵۲ هزار تومان هزینه دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نان آرد قیمت سنگک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۶۸۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟
  • خسته هستید؟ این غذاها را بخورید
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید