Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران کردی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ۵۶ مرکز فعال درمان سوء مصرف مواد مخدر درحوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در جنوب استان سیستان و بلوچستان فعالیت می کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر افزود: بین ۷  تا ۸ هزار نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر  تحت درمان های نگهدارنده مراکز «ام ام تی» و مراکز فعال درمان سوء مصرف موادمخدر  هستند که طبق  نظریه پزشک و شرایط بالینی بیمار خدمات دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هر مرکز (ام ام تی) شامل یک پزشک، یک روانشناس، یک مددکار و یک پرستار است، ادامه داد: این مراکز به بیمارانی که چندین سال اعتیاد به مواد مخدر سنگین داشته اند و با درمان های دیگر مثل سم زدایی نتیجه نگرفته اند به صورت روزانه در ۳ ماه اول و در مراحل بعدی درمان یک روز در میان و یا هفتگی خدمات رسانی می کند.

کردی به مزیت های مراجعه فرد معتاد به مراکز (ام ام تی) اشاره کرد و گفت: یقینا اعتماد خانواده به فرد معتاد بیشتر شده چرا که در این مراکز تحت نظر یک تیم حرفه ای قرار دارد و در کنار آن سایر خدمات پزشکی و روانشناسی هم به او ارائه می شود.

وی تعداد مراکز فعال تحت پوشش بهزیستی را ۳ و تعداد مراکز فعال تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر را  ۵۳ مرکز دانست و افزود: ۴۸ پزشک فعال، ۴۸ روانشناس و ۴۸ پرستار در این مراکز مشغول به ارائه خدمت هستند.

کد خبر 4552998

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر سیستان و بلوچستان مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۰۰۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس در دست بررسی است
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • مسیر فرعی مهرستان - ایرانشهر براثر بارندگی بسته شد