Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:20:39 GMT

درمان ناشنوایی ۱۰ هزار نفر در کشور با کاشت حلزون

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۷۶۲۷

درمان ناشنوایی ۱۰ هزار نفر در کشور با کاشت حلزون

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی خورسندی آشتیانی، عصر یکشنبه در همایش روز جهانی شنوایی در مرکز همایش‌های رازی، اظهار داشت: در حال حاضر ۱۱ مرکز کاشت حلزون در سراسر کشور وجود دارد و خدمات لازم را در این زمینه به بیماران ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حذف هزینه کاشت حلزون بسیار بالاست و و پروتز آن رقمی معادل ۸۰ میلیون تومان هزینه دارد، گفت: خوشبختانه بخش اعظم این هزینه را دولت برای بیماران پرداخت می‌کند و تنها ۶ میلیون تومان آن توسط خانواده بیمار پرداخت می‌شود که حتی گاهی خیرین نیز به این بخش ورود یافته و این شش میلیون تومان نیز توسط آنها پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت مدیره بخشش با بیان اینکه تاکنون ۱۰ هزار نفر از سال ۷۲ تا کنون در سراسر کشور کاشت حلزون به همت مؤسسه بخشش برای آنها انجام گرفته است، ادامه داد: ایران یکی از بزرگترین کشورهای کاشت حلزون دنیا به شمار می‌رود و جزو ۱۰ کشور برتر جهان در این زمینه است.

خورسندی آشتیانی گفت: به همت مؤسسه بخشش تاکنون اقدامات زیادی برای کمک به افراد ناشنوا و کم شنوا صورت‌گرفته و در زمینه پیشگیری از ناشنوایی نیز برنامه‌های وسیعی از جمله غربالگری و تست‌های ژنتیک برای خانواده‌ها انجام می‌شود.

وی اظهارداشت: در حال حاضر خیرین و پزشکان زیادی با مؤسسه بخشش همکاری داشته تا در جهت درمان و کمک به بیماران مشکل ناشنوایی و کم شنوایی اقداماتی انجام شود و مسیری که در این مؤسسه پیش‌رفته است به راه علمی بوده که خوشبختانه با موفقیت‌های زیادی همراه شده است.

کد خبر 4558233 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: ناشنوایی وزارت بهداشت کاشت حلزون شنوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۷۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی موفق به راه‌اندازی نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور با استفاده از گونه‌های گراس‌های علوفه‌ای اصلاح شده چندساله و کم‌آب‌بر، برای تعلیف یکی از اسب‌های اصیل ایرانی موسوم به «دره شوری» شدند.

چراگاه ۱.۵ هکتاری با بذر حاصل از مطالعه محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و عملیات به‌نژادی یکی از دستاوردهای چند سال اخیر در بخش کشاورزی است.

یکی از مزیت‌های مهم این گیاهان بومی اصلاح شده، توانایی استفاده از آب سبز و بارش‌های زمستانه و بهاره برای تولید علوفه است.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، تحمل به شرایط سخت محیطی مانند سرما، شوری آب و خشکی، تولید اقتصادی برای بهبود معیشت بهره‌برداران، خوش‌خوراک بودن، کیفیت بالا و قابلیت چرای مستقیم و مصرف به صورت خشک را از دیگر ویژگی‌های بارز این گیاهان علوفه‌ای اصلاح شده برمی‌شمارد.

نکته جالب در مورد گونه‌های اصلاح شده گراس‌ها توسط محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی این است که این علوفه‌ها چندساله بوده و بعد از کشت و استقرار چندین سال قابل بهره‌برداری می‌باشند.

بذر این گیاهان علوفه‌ای اصلاح شده، یک بار کشت می‌شود، اما تا ۱۰ سال قابل رشد و برداشت است.

مزیت دیگر این گیاهان علوفه‌ای اصلاح شده و کم‌آب‌بر، تنها به کشت در مزارع و تغذیه اسب‌ها محدود نمی‌شود بلکه بذر آن قابل انتقال به عرصه‌های مرتعی و منابع طبیعی نیز هست و می‌تواند مورد استفاده انواع دام‌های سبک و سنگین هم قرار گیرد.

بی‌تردید امروزه با توجه به تغییرات اقلیمی و افزایش گرمایش زمین، خشکسالی و ضرورت کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و ترسیب کربن، معرفی گونه‌های متحمل به شرایط سخت محیطی، بیش از پیش ضرورت پیدا کرده است.

کد خبر 6097874

دیگر خبرها

  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • نخستین چراگاه دست‌کاشت در کشور راه‌اندازی شد
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟