Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه بررسی تبصره لایحه بودجه سال ۱۳۹۸ تهران، در تبصره ۲۰ این لایحه کمک به تعریض معابر بافت فرسوده را در نظر گرفتند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جلسه عصر امروز یکشنبه در یکصد و بیست و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه بررسی تبصره‌های لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران، تبصره‌های ۱۹ تا ۲۳ این لایحه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبصره ۱۹ لایحه بدون تغییر به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسید و تبصره ۲۰ این لایحه که به شهرداری تهران اجازه داده است مابه‌التفاوت سود بانکی تا سقف ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اعطایی مسکن به ساکنین بافت‌های فرسوده برای نوسازی آن‌ها با اولویت تجمیع پلاک‌های ریزدانه و بازگشایی معابر تا سقف ۹ درصد از سود تسهیلات اخذشده از محل ردیف اعتباری با عنوان کمک فنی و اعتباری پرداخت مابه‌التفاوت مسکن در بافت‌های فرسوده حداکثر تا سقف ۹ درصد با اولویت بازگشایی معابر تأمین و بر اساس دستورالعمل اجرایی آن که توسط شهرداری ابلاغ می‌شود، پرداخت کند.

در ادامه این جلسه، زهرا نژادبهرام عضو هیأت رئیسه شورای شهر پیشنهاد داد تا ۱۱ میلیارد تومان از بودجه در اختیار شهردار تهران به ۲۵ میلیارد تومان که در بند ب به آن اشاره شده است، اضافه شود که این پیشنهاد با رأی اکثریت اعضای شورای شهر تهران به تصویب رسید.

تبصره ۲۱ لایحه بودجه نیز بدون تغییر به تصویب اعضای شورای شهر تهران رسید.

تبصره ۲۲ در ادامه این جلسه در دستور کار بررسی اعضای شورای شهر تهران قرار گرفت که در راستای آن حسن خلیل‌آبادی عضو شورای شهر تهران پیشنهاد داد که عبارت ری و تجریش در کنار تهران در این تبصره قرار گیرد. پیشنهاد خلیل‌آبادی با رأی اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.

به گزارش ایسنا، در جریان بررسی تبصره ۲۳ لایحه بودجه سال ۹۸ شهرداری تهران، حجت نظری پیشنهاد حذف بند ششم این تبصره را مطرح کرد. بر اساس این بند شهردار تهران می‌تواند در جهت اهتمام به حفظ و مهارت قابلیت‌های شغلی از طریق جلب همکاری نهادها و سازمان‌های ذی‌ربط از قبیل سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و بخش تعاون وزارت کار و تأمین اجتماعی بستر لازم برای توسعه شغلی کارکنان منفک‌شده از مجموعه را فراهم آورد.

نظری با تاکید بر حذف این بند تصریح کرد: اگر شهرداری این افراد را تعدیل می‌کند چرا آنان را به آموزش فنی و حرفه‌ای می‌فرستد؟ در این صورت این افراد تصور می‌کنند پس از اتمام آموزش‌ها قرار است به شهرداری بازگردند. از سوی دیگر این کار برای شهرداری تهران هزینه مازاد دارد.

نهایتاً اعضای شورای اسلامی شهر تهران با ۱۱ رأی موافق با پیشنهاد حجت نظری موافقت کردند و بند ششم تبصره ۲۳ لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران حذف شد.

حجت نظری در پیشنهاد دیگری در خصوص تبصره ۲۳ این لایحه عنوان کرد: با توجه به این‌که شهرداری تهران در این لایحه موظف شده است مراتب و مراحل اجرایی یادشده در این تبصره را طی دستورالعملی حداکثر تا پایان خرداد تهیه و پس از تأیید کمیسیون برنامه و بودجه برای اجرا به واحدهای اجرایی ابلاغ کند، به جای تأیید کمیسیون برنامه و بودجه در این بند، تأیید در صحن شورا مطرح شود.

نظری بار دیگر در خصوص تبصره ۲۳ لایحه بودجه این بار حذف بند هشتم این تبصره را پیشنهاد داد. در این بند شهرداری تهران مکلف شده است تا نسبت به بازطراحی کلان ساختار سازمانی در سطح ستاد، مناطق، نواحی، واحدها، سازمان‌ها و شرکت‌ها و کاهش و حذف واحدها، عناوین شغلی و پست‌های سازمانی غیرضروری حداقل در حد ۱۰ درصد نسبت به سال ۱۳۹۷ اقدام کند.

نظری در تشریح پیشنهاد خود در خصوص این بند گفت: شهرداری در مصوبه دیگری مکلف شده ظرف سه ماه برای اصلاح ساختار لایحه بیاورد و اگر دوباره تکلیفی را برای شهرداری مشخص کنیم دچار سردرگمی می‌شود.

در ادامه این جلسه، بهاره آروین عضو دیگر شورای شهر تهران در مخالفت با پیشنهاد حجت نظری گفت: این تبصره سال گذشته هم عیناً در بودجه مطرح شده بود و اتفاقاً سنجش‌پذیر و روشن است. در این بند مقرر شده واحدهای سازمانی حداقل ۱۰ درصد نسبت به سال قبل کاهش یابد و این چابک‌سازی تدریجی شهرداری به صورت سنواتی است.

نهایتاً پیشنهاد حجت نظری با اکثریت رأی اعضای شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بررسی لایحه بودجه شهرداری تهران بودجه سال 1398 شهرداری تهران شوراي شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز از تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیده مریم حسینی در صحن شورای امروز شیراز اظهار کرد: لایحه شهرداری شیراز درخصوص کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در راستای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به تصویب شورای اسلامی شهر شیراز رسید.

به گفته حسینی، شهرداری شیراز بنا بر این مصوبه مکلف است هزینه صدور پروانه و عوارض ساختمانی را صرفا جهت کاربری مسکونی به میزان 10 درصد برای خانواده‌های دارای حداقل 3 فرزند زیر 20 سال تخفیف دهد.

وی اضافه کرد: این معافیت فوق فقط یک بار و تا متراژ 200 متر مربع زیربنای مفید در شهر شیراز قابل اعمال است. عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: عناوین هزینه و عوارض پروانه ساختمانی مشمول مصوبه شامل: "عوارض‌های صدور پروانه ساختمانی زیربنا، عوارض‌های تراکم تا حد مجاز طبق مصوبات مراجع تصویب کننده طرح‌های توسعه شهری و کمیسیون ماده 5، اصلاح فرآیند صدور پروانه ساختمانی، بهای خدمات کارشناسی و فنی و بهای خدمات مدیریت نظارت بر جمع‌آوری و حمل نخاله‌های ساختمانی است. 

حسینی گفت: شهرداری شیراز گزارش 100 درصد تخفیف‌های مربوط به پروانه ساختمانی موضوع این مصوبه را جهت تأمین از محل منابع عمومی در بودجه‌های سنواتی به دولت ارسال کند. 

وی افزود: برای خانواده‌هایی که فرزند چهارم و بیشتر متولد 1402.01.01 و بعد از آن باشند، به ازای فرزند چهارم 10 درصد، به ازای فرزند پنجم 20 درصد و به ازای فرزند ششم و بیشتر از آن 30 درصد مازاد بر 10 درصد تکلیف ردیف اول توسط شهرداری مشمول معافیت عوارض پروانه ساختمانی شوند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: مؤدیان مشمول تخفیف مندرج در این مصوبه، مشمول سایر کاهش عوارض و بهای خدمات سالیانه شهرداری نیز می‌شوند. حسینی گفت: شهرداری مکلف است شیوه نامه اجرایی این ماده واحده را ظرف حداکثر یک ماه آینده تدوین و جهت تأیید به شورا ارائه کند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • برگزاری آیین بهره‌برداری از پروژه تعریض و ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران