Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه اگر بر تصویب و تایید لوایح FATF تاکید می شود به دلیل نیاز و دغدغه کشور است، تصریح کرد: این کار از این جهت باید انجام شود، نه اینکه صورت مسئله را پاک کنیم و بگوییم به این لوایح نیاز نداریم. کسانی که در صحنه هستند و در میدان کار حضور دارند اذعان می کنند به این لوایح نیاز است تا بتوانند کار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. ناطقان: اسحاق جهانگیری عصر امروز (دوشنبه - ۱۳ اسفندماه) طی سخنانی در مراسم تکریم و معارفه معاون هماهنگی و نظارت و معاون نظارت اقتصادی امور زیربنایی خود که در سالن شهید بهشتی مجموعه ریاست‌جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که برای مردم ما مهم است و برای مسئولان ما هم باید مهم باشد این است که چگونه اقتصاد کشور را در شرایط خاص فعلی اداره کنیم، گفت: باید اقتصاد به شکلی مدیریت شود که مردم کمتر تحت فشار قرار گیرند و زندگی شان کمتر به مشکل بربخورد و چرخ اقتصاد بچرخد.

وی افزود: کاری که ریاست جمهوری قرار است انجام دهد و طبق قانون می تواند از طریق معاونین رئیس جمهور عملی کند این است که نظارت، دادن خط مشی و هماهنگی برای پیشرفت کارها را بر عهده گیرد و گرنه قرار نیست کاری که در مسائل اقتصادی بر عهده سازمان ها و وزارتخانه‌های دیگر است در ریاست جمهوری انجام شود.

جهانگیری تاکید کرد: جایی که تصمیمی گرفته می‌شود باید از سوی مجموعه ریاست جمهوری نظارت شود که این تصمیم ها به درستی انجام شوند و این کاری است که بخش مهمی از آن تحت عنوان مجموعه معاونت اول رییس جمهور انجام می‌شود تا هماهنگی ها میان دستگاه ها و وزارتخانه ها برای انجام امور برقرار شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه قوا و نهادهای نظامی و سایر نهادها باید حول سیاست های اقتصاد مقاومتی که در دولت پیگیری می‌شود، انجام وظیفه کنند، اظهار کرد:  شاه بیت اقتصاد مقاومتی درون زایی اقتصاد و بهره مندی تولید کشور از همه ظرفیت های موجود در کشور است تا مشکلات حل شود.

وی ادامه داد: برخی ها اقتصاد کشور را نمی شناسند در حالی که توانمندی های بسیار بزرگی در اقتصاد ایران وجود دارد و ما اقتصاد با بنیه ای داریم.  اقتصادمان ریشه دار و توانمند است؛ بله ممکن است که در گوشه ای از این اقتصاد با اعمال تحریم ها اتفاقی بیفتد ولی اینکه آمریکا فکر کرده با چند تحریم می تواند اقتصاد ما را زمین بزند، اشتباه می کند، آنان این کار را با چهار کشور کوچک انجام دادند و فکر کردند که اقتصاد ما هم مثل آن کشورهاست.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه تعامل اقتصاد ما با دنیا در این است که بتوانیم کالاهای خود را صادر کنیم، منابع خارجی بگیریم و از فناوری های روز استفاده کنیم، اظهار کرد: باید بتوانیم داد و ستد و ارتباط با اقتصاد دنیا را برقرار کنیم. این اقتصاد را نمی توان با امتیازات و شرایطی که دارد در داخل ایران حبس کرد. اگر آن را حبس کنیم از بین می رود.

وی ادامه داد: وقتی اقتصاد ایران دچار مشکل جدی می شود که ارتباطش با اقتصاد دنیا قطع شود. ممکن است که طراحی آمریکایی ها این باشد که ارتباط اقتصاد ایران با اقتصاد دنیا قطع شود، اما طراحی ما نباید این باشد.

جهانگیری با بیان اینکه همه هم و غم ما باید این باشد که اقتصادمان با اقتصاد دنیا در تعامل باشد، گفت: باید تمام زیربناهای تعامل با اقتصاد فراهم شود و باید فضای اقتصادی و سیاسی خارجی مناسب را ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: دشمنان نمی خواهند اقتصاد ایران با اقتصاد دنیا تعامل داشته باشد اما باید این کار را انجام دهیم. نظام بانکی ما باید با نظام بانکی دنیا ارتباط داشته باشد تا وقتی کالای صادرکننده ما بر روی کشتی قرار می گیرد، اطمینان داشته باشد که پول این کالا به دستش می رسد.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: هیچ طراحی جز نظام بانکی در دنیا برای اطمینان دادن به تاجر وجود ندارد، فقط نظام بانکی است که می تواند به یک تاجر در پرداخت پول در قبال کالا اطمینان دهد.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه آمریکا به دنبال قطع ارتباط بانکی ما با دنیا است، تاکید کرد: ما ممکن است در داخل اختلاف نظرهای جدی درباره اداره کشور، مسائل اقتصادی و سیاسی داشته باشیم، اما جای این موارد انتخابات است، درموقع خودش همه از عهده همدیگر بر می آییم. هیچکس هم در مقابل دیگری کم نمی آورد. وقتش که برسد، جواب همه حرف هایی که زده می شود را می توان با یک جلسه پنج نفره داد، آنقدر قدر مطلب وجود دارد که فقط کفایت می کند که آدم برای جواب دادن اراده کند.

وی تصریح کرد: الان این چه حرفی است که اگر کسی می گوید لوایح چهارگانه تصویب شود، یک دفعه برخی می گویند این کار خیانت به کشور است؟

معاون اول رئیس‌جمهوری ادامه داد: شما یک فعال اقتصادی و صاحب‌نظر در کشور پیدا کنید که با دنیا صادرات یا واردات داشته باشد و معتقد باشد بدون این نوع تعاملات بانکی با دنیا می تواند کار اقتصادی انجام دهد؛ اگر یک نفر پیدا شد ما نظر او را قبول خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه اگر بر تصویب و تایید لوایح FATF تاکید می شود به دلیل نیاز و دغدغه کشور است، تصریح کرد: این کار از این جهت باید انجام شود، نه اینکه صورت مسئله را پاک کنیم و بگوییم به این لوایح نیاز نداریم. کسانی که در صحنه هستند و در میدان کار حضور دارند اذعان می کنند به این لوایح نیاز است تا بتوانند کار کنند.

جهانگیری تاکید کرد: البته برای هر کاری عوارضی هم وجود دارد، باید دور هم بنشینیم و در مورد آنها گفت و گو کنیم تا مطمئن شویم. به همین دلیل این موارد به مراجع مختلف ارجاع داده شده تا دغدغه های خود را بیان کنند و راهکارهای برطرف کردن دغدغه آنان را پیدا کنیم تا فرصت کار کردن و رفع مشکلات مردم و فعالان اقتصادی فراهم شود؛ پس این موضوع باید اصل باشد ضمن اینکه دغدغه ها هم باید دیده شود.

معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اگر از تمام ظرفیت های اقتصاد و  نیروی متخصص انسانی استفاده شود فرصت های زیادی برای رشد و توسعه اقتصادی کشور و حل مشکلات وجود دارد، گفت: ما انصافا در همه بخش ها، نیروهای انسانی تحصیلکرده، مدیر و متخصص با ظرفیت های بسیار بالایی داریم که با استفاده از آن می توانیم اقتصادمان را جلو ببریم و روی پای خودمان بایستیم. منبع: ایسنا برچسب ها: معاون اول رئیس جمهور ، لوایح اف ای تی اف ، نیاز و دغدغه ، تصویب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: معاون اول رئیس جمهور لوایح اف ای تی اف نیاز و دغدغه تصویب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۲۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان قتل مدیر عالیرتبه شهرداری تهران با خیانت همسرش

۱۲ بهمن ماه سال گذشته خبر فوت محمد امیرآبادی، مدیرکل دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران توسط رسانه‌ها و پایگاه خبری شهرداری تهران منتشر شد.

 

به گزارش مهر، امیرآبادی استادیار مهندسی حمل و نقل در دانشگاه علم و صنعت در آذرماه سال ۱۴۰۰ با حکم علیرضا زاکانی شهردار تهران به عنوان مدیرکل دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران منصوب شده بود.

اعضای بدن محمد امیرآبادی نیز پس از مرگش به بیماران نیازمند اهدا شد.

اما حالا مشخص شده قتل مدیر شهرداری تهران به دست همسرش صورت گرفته است.

یکی از روزنامه‌های کثیر الانتشار در تشریح این پرونده نوشته است؛ ماجرا از این قرار است که ۱۲ بهمن زن جوانی با پلیس تماس گرفته و از مرگ شوهرش در خانه خبر داده است. همسر این مرد به پلیس گفت: من به خانه پدرم رفته بود و شب خانه خودمان نبودم قرار بود امروز صبح همسرم بدنبالم بیاید و بعد از خوردن صبحانه مرا به محل کارم برساند. اما وقتی خبری از او نشد، چندین بار با تلفن همراهش تماس گرفتم که جواب نداد با تلفن خانه تماس گرفتم باز هم پاسخگو نبود. نگران شدم و به خانه آمدم، اما به محض ورود متوجه بوی گاز شدیدی شدم بعد هم در اتاق خواب جسد همسرم را دیدم. وقتی به دنبال علت بوی گاز بودم متوجه شدم شیلنگ اجاق گاز پاره شده است.

در حالی که زن جوان چنین ادعایی داشت، به دستور بازپرس محسن اختیاری، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت برای بررسی بیشتر ماجرا وارد عمل شدند. اما بررسی شیلنگ گاز نشان داد علت پارگی پوسیدگی نبوده است بلکه حدود یک ماه قبل تعویض شده بود و با یک برش عرضی و عمدی پاره شده است. بدین ترتیب فرضیه گاز گرفتگی و حادثه رنگ باخت و تحقیقات روی موضوع قتل متمرکز شد.

این بار کارآگاهان در تحقیق از همسر مرد جوان با سناریوی دیگری از جانب وی روبه‌رو شدند، زن جوان در ادعای جدیدی گفت: تصور می‌کنم همسرم دست به خودکشی زده باشد. او این اواخر دچار افسردگی شده بود و صحبت از خودکشی می‌کرد. احتمالاً خودش با بریدن شیلنگ اجاق گاز به زندگی‌اش پایان داده است.

در حالی که وی چنین ادعایی داشت، اما بررسی‌ها نشان می‌داد مرد جوان کاملاً سالم و در حالت طبیعی بوده و هیچ مشکل روحی و مالی نداشته است. اما در ادامه مشخص شد وی با همسرش اختلافات خانوادگی زیادی داشته است. اختلافی که می‌توانست انگیزه‌ای برای قتل باشد.

بدین ترتیب زن جوان به صورت نامحسوس زیر نظر گرفته شد و بررسی‌ها نشان می‌داد وی با یکی از همکاران شوهرش به نام کیوان در تماس بوده است. شب قبل از حادثه نیز، با این مرد تماس گرفته و با هماهنگی او، خانه را ترک کرده است.

نام کیوان نیز به عنوان دومین مظنون پرونده در لیست مأموران نوشته شد و تحقیقات نشان می‌داد که کیوان با مقتول بر سر مسائل کاری اختلاف شدیدی داشته است. کارآگاهان در شاخه دیگری از تحقیقات؛ به بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف خانه مقتول پرداختند.

دوربین‌ها نشان می‌داد که ساعت یک بامداد کیوان با کلید وارد ساختمان محل زندگی مقتول شده و حدود ساعت ۵ صبح از ساختمان خارج شده است. این ورود و خروج در شبی رخ داده بود که به نظر می‌رسید آرش بر اثر گاز گرفتگی جانش را از دست داده بود.

به دستور بازپرس جنایی زن و مرد جوان بازداشت شدند. این بار زن جوان کیوان را عامل قتل شوهرش معرفی کرد و گفت: کیوان در ظاهر با شوهرم دوست صمیمی بود، اما در باطن بشدت به او حسودی می‌کرد.

چند روز قبل از جنایت، به صورت اتفاقی زمانی که قصد داشتم به محل کارم بروم، کیوان را کنار خیابان دیدم او مرا به محل کارم رساند. نمی‌دانم چطور او کلید خانه را از کیفم برداشته بود که من متوجه نشدم. شب حادثه هم که به خانه مادرم رفتم، او از فرصت استفاده کرده بود و همسرم را به قتل رسانده بود.

باتوجه به مدارکی که در تحقیقات به دست آمده بود، از کیوان به عنوان عامل جنایت تحقیق شد. مرد جوان ابتدا منکر قتل شد، اما در ادامه گفت: با مقتول اختلاف داشتم، همه او را دوست داشتند. با اینکه من و او همکار بودیم، اما حقوق او بیشتر از من بود و همکارانم جور دیگری با او برخورد می‌کردند. همه این‌ها باعث شده بود به او حسودی کنم و دلم می‌خواست از او انتقام بگیرم. در رفت و آمد‌هایی که به خانه‌اش داشتم، رابطه‌ام با همسرش صمیمی‌تر شد و متوجه شدم که او نیز دلخوشی از شوهرش ندارد. حسادت من و اختلاف همسرش باعث شد که رابطه مان بیشتر شود. درنهایت تصمیم به قتل او گرفتیم.

در ادامه تحقیقات مرد جوان به قتل همکارش به خاطر حسادت اعتراف کرد. او در رابطه با جنایت گفت: کلید خانه را از همسرش گرفتم و شب قبل او به بهانه دیدن مادرش، خانه را ترک کرد. نیمه شب، در حالی که مقتول خواب بود وارد خانه شدم و به او داروی بی‌هوشی با مقدار زیاد تزریق کردم. مدتی در خانه ماندم و وقتی مطمئن شدم که فوت کرده است، شیلنگ اجاق گاز را بریدم تا به نظر گازگرفتگی بیاید و از خانه خارج شدم. روز بعد هم زن جوان با پلیس و اورژانس تماس گرفت و مدعی گازگرفتگی و مرگ شوهرش شد.

در حالی مرد جوان به قتل اعتراف کرد که متخصصان پزشکی قانونی نیز علت مرگ را مسمومیت با دارو اعلام کردند. به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی پایتخت متهمان به اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت منتقل شده‌اند.

دیگر خبرها

  • داستان قتل مدیر عالیرتبه شهرداری تهران با خیانت همسرش
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست