Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، واردات و صادرات چین در ماه فوریه خیلی بیشتر از آن‌چه انتظار می‌رفت سقوط کرد و علی‌رغم اقدامات گسترده حمایتی دولت، به گمانه‌زنی‌هایی در مورد رکورد تجاری دامن زد.

صادرات چین با بیشترین افت خود در ۳ سال اخیر روبرو شد و ۲۰.۷ درصد از لحاظ سالانه سقوط کرد. این درحالی بود که تحلیل‌گران و اقتصاددانان شرکت‌کننده در نظرسنجی رویترز، پیش‌بینی کرده بودند که پس از رشد غیرمنتظره ۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصدی در ماه ژانویه، در ماه فوریه، صادرات چین ۴.۸ درصد افت کند.

واردات چین برای سومین ماه متوالی افت کرد و این ماه ۵.۲ درصد پایین آمد، که بسیار بدتر از افت پیش‌بینی شده ۱.۴ درصدی تحلیل‌گران بود. افت واردات نسبت به افت ۱.۵ درصدی ماه ژانویه شتاب بیشتری گرفته است.

به این ترتیب مازاد تجاری چین با جهان که پیش‌بینی می‌شد این ماه ۲۶.۳۸ میلیارد دلار شود، خیلی کمتر و ۴.۱۲ میلیارد دلار شد.

واردات زغال‌سنگ چین در ماه فوریه، با نامشخص بودن سیاست‌های چین در مورد ممنوعیت واردات از خارج (به‌ویژه استرالیا) به شدت سقوط کرد و تقریباً نسبت به واردات ماه قبل، نصف شد. طبق داده‌های اداره کل کالای چین، واردات زغال‌سنگ ماه فوریه ۱۷.۶ میلیون تن بود که به شدت نسبت به ماه ژانویه با ۳۳.۵۰ میلیون تن، افت کرده بود.

واردات نفت خام در ماه فوریه، با افزایش خرید پالایشگاه‌های جدید خصوصی، به سومین رکورد بالای خود رسید درحالی‌که واردات گاز طبیعی با کاهش تقاضا در دماهای گرم‌تر سال، افت کرد.

چین، بزرگترین واردکننده نفت جهان، در ماه فوریه ۳۹.۲۳ میلیون تن، معادل ۱۰.۲۳ میلیون بشکه در روز، نفت خام وارد کرد که ۲۱.۶ درصد نسبت به ۸.۴۱ بشکه در روز در ماه فوریه سال قبل، افزایش یافته است. این چهارمین ماه متوالی است که واردات نفت چین بیش از ۱۰ میلیون بشکه در روز است.

کل واردات گاز طبیعی چین، شامل ال‌ان‌جی و گاز از خط‌لوله، ۷.۵۷ میلیون تن شد که از ۹.۸۱ میلیون تن ماه ژانویه کمتر بود، اما نسبت به سال قبل ۹.۲ درصد افزایش یافت.

واردات دانه سویای چین در ماه فوریه به پایین‌ترین میزان ۴ ساله خود رسید. از یک سو با جنگ تجاری خرید دانه سویا از آمریکا کاهش یافته و از سوی دیگر با شیوع بیماری تب خوکی آفریقایی تقاضا برای خرید دانه سویای برزیلی کاهش یافته است. واردکنندگان چینی با خوشبینی به مذاکرات تجاری منتظر مانده‌اند تا دوباره واردات دانه سویا از آمریکا را از سر بگیرند.

واردات دانه سویای چین با ۴۰ درصد افت از ۷.۳۸ میلیون تن در ماه ژانویه، به ۴.۴۶ میلیون تن در ماه فوریه رسید. واردات سنگ آهن از ۴۲.۶ میلیون تن در ماه ژانویه به ۳۹.۲۳ میلیون تن در ماه فوریه کاهش یافت. واردات مس، که چین بزرگترین واردکننده آن در جهان است، از ۴۷۹۰۰۰ تن در ماه ژانویه به ۳۱۱۰۰۰ تن در ماه فوریه کاهش یافت.

کد خبر 4562355

منبع: مهر

کلیدواژه: صادرات کالا صادرات و واردات چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۱۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان

پیمان اسکندری اظهار کرد: مرز‌های رسمی سیرانبند بانه و باشماق مریوان در سال‌های اخیر در حوزه تجارت خارجی فعالیت خوبی داشته‌اند و سالانه ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از طریق این مرز‌ها به خارج از کشور صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: بندر لاذقیه سوریه و بندر بصره در کشور عراق به این ۲ مرز استان نزدیک است و موجب کاهش قیمت تمام شده این محصولات در کشور می‌شود.

وی بیان کرد: به همین جهت درخواست‌های تجار و بازرگانان را طی یکی دو سال اخیر با حضور استاندار و همکاری سازمان حفظ نباتات کشور پیگیری کردیم و در نهایت موفق به کسب مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق شدیم.

اسکندری اضافه کرد: مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان از ۱۲ اردیبهشت ماه جاری صادر شده است که این مهم موجب گسترش مبادلات مرزی خارجی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد