Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@23:47:42 GMT

اهواز| برای انجام کار جهادی تنها بسیج کافی نیست

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۹۳۵۹۸

اهواز| برای انجام کار جهادی تنها بسیج کافی نیست

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان با تاکید بر این نکته که یک کار جهادی در زمینه علم نیاز داریم، گفت: برای انجام کار جهادی تنها بسیج کافی نیست. ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، از سوی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان جشنواره جهادگران علم و فناوری استان خوزستان در سالن آمفی تئاتر سردار شهید مهدی نریمی دانشگاه پیام نور اهواز واقع در انتهای بلوار پردیس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه ر ئیس دانشگاه پیام نور مرکز اهواز در سخنان کوتاهی با با اشاره به برگزاری جشنواره جهادگران علم و فناوری استان خوزستان اظهار داشت: این نخستین جشنواره علمی مشترک بود که با سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان به میزبانی دانشگاه انجام شد.

وی اضافه کرد: پیش از این جشنواره‌هایی در دانشگاه پیام نور مرکز اهواز برگزار شد ولی همه انفرادی بود که این نخستین تجربه جشنواره علمی مشترک بود که امیدوارم بتوانیم در آینده این کارها را بیشتر انجام دهیم.

عبدالله بابااحمدیان رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان در این برنامه اظهار داشت: با همه فراز و نشیب ها و دسیسه ها و توطئه های دشمنان داخلی و خارجی و پس از سپری کردن مشکلات فراوان، انقلاب اسلامی ملت ایران به چهل ساله شد.

وی با اشاره به این مطلب که الگوهای علمی ما براساس مقاله‌نویسی است، تصریح کرد: دانشجویان عزیز ما برای نوشتن مقالات و پایان نامه ها تلاش زیادی انجام می‌دهند ولی در گوشه کتابخانه‌ها خاک می خورند، که باید فکری به حال این مسئله کرد.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان با تاکید بر این نکته که یک کار جهادی در زمینه علم نیاز داریم، بیان کرد: با این کار می‌توانیم بین علوم و دانش‌هایی که به صورت مقاله ارائه می شود پیوند ایجاد کنیم و از آنها استفاده کاربردی ببریم.

بابااحمدیان با اشاره به اینکه برای انجام کار جهادی تنها بسیج کافی نیست، گفت: باید مطالبه گری از سوی دانشگاه ها و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز انجام شود تا کار پیش برود و نمود عینی پیدا کند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز در بحث موشکی و نظامی پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم، در بحث نانو تکنولوژی نیز توفیقات و دست آوردهای چشمگیری داشته‌ایم که این کارها باید در رشته‌های دیگر نیز انجام شود تا نتیجه بخش باشد.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خوزستان با اشاره به فروش نتیجه برخی از پژوهش‌های علمی، تصریح کرد: در محصولات نانو تکنولوژی که بیشتر به کشور چین صادر می شود درآمد هنگفتی کسب کرده‌ایم که امیدوارم این پیشرفت در علوم دیگر نیز حاصل شود.

انتهای پیام/ش

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد جامع بیان کرد: ساخت این دیوار حائل از آبان ماه سال گذشته با هدف رفاه حال شهروندان و جلوگیری از بروز حوادث احتمالی به ویژه ریزش سنگ هنگام باران آغاز و در آینده نزدیک به پایان خواهد رسید.

وی با بیان اینکه ساخت دیوار حائل خیابان چهار شهید خالدی به روش سنگچین به ارتفاع ۲ متر انجام خواهد شد ابراز امیدواری کرد: با ساخت پارک محله‌ای توسط شهرداری در امتداد دیوار حائل، این طرح هر چه سریع‌تر تکمیل شود.

معاون بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان در خصوص جابه جایی ساکنین این منطقه (منبع آب اهواز) برای جلوگیری از خطرات احتمالی گفت: ساخت واحد مسکونی برای بخشی از ساکنین این منطقه بر عهده راه و شهرسازی است.

وی افزود: در این راستا کار ساخت حدود ۲۳۰ واحد برای جابه جایی ساکنین منطقه منبع آب در دست اجرا قرار گرفت و اکنون پیشرفت فیزیکی این واحد‌ها بیش از ۷۰ درصد است.

محله "منبع آب" یکی از مناطق حاشیه نشین در شهر اهواز است؛ این منطقه هرچند در حاشیه شهر قرار ندارد، اما با توجه به ساختار منازل مسکونی و معضلات آن به عنوان یکی از مناطق حاشیه‌نشین اهواز به شمار می‌آید.

 

دیگر خبرها

  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • کشف انبار کالای قاچاق در اهواز
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم