Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری-ایرنا- استاندار مازندران خسارت های ناشی از باران سیل آسا چند روز گذشته در این خطه شمال کشور را برای چنددهه گذشته بی سابقه دانست و گفت: خدمات رسانی به سیلزدگان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد حسین زادگان روز سه شنبه در نشست ستاد مدیریت بحران مازندران افزود: اگرچه به دلیل بی سابقه بودن بارش باران زمستانی تا حدودی مردم و حتی مسوولان دستگاههای اجرایی غافلگیر شدند، ولی خدمات رسانی به موقع باعث شد تا حجم خسارت ها کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس ستاد مدیریت بحران مازندران بخشی از خسارت های ناشی از سیل به خصوص در روستاها را از ساخت و سازهای غیر قانونی در حاشیه رودخانه ها دانست.
حسین زادگان خاطرنشان کرد: اگرچه برخی از دستگاههای اجرایی مسوول نیز به دلیل عدم سخت گیری در جلوگیری از این ساخت و ساز شاید مقصر باشند، ولی همچنان برخی مشکلات فرهنگی باعث شده تا این ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم رودخانه ها ادامه یابد.
وی اضافه کرد: در شرایط بحران نباید به گونه ای عمل شود که تمام توپ کم کاری وارد زمین دولت و دستگاههای اجرایی شود و مدیریت بحران نیازمند همکاری تمام دستگاههای اجرایی دولتی و غیر دولتی است.
استاندار مازندران اظهار داشت: دستگاههای دولتی مسوول با امکانات در اختیار به موقع وارد کارزار شدند و با تمام امکانات محدود موجود خدمات رسانی خوبی شد و باید همچنان این روند ادامه یابد.
* ردیف اعتبار اختصاصی سیل
استاندار مازندران گفت: برای جلوگیری از خسارت های ناشی از سیل بی سابقه نیازمند ردیف اعتبار اختصاصی برای اجرای طرح های پیشگیرانه داریم و با تامین اعتبار می توان بحران سیل را کاهش داد.
حسین زادگان افزود: پیگیری برای اختصاص ردیف اعتباری خاص برای پیشگیری از سیل با معاون رئیس جمهوری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور انجام شد و وعده اولیه برای این اعتبار داده شد.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر آن برای کمک به سیلزدگان و جبران خسارت ها نیز پیگیری لازم از هیات دولت انجام می شود تا بتوانیم خدمات رسانی بهتری به سیلزدگان داشته باشیم.
**** بسیج امکانات استان برای کمک به سیلزدگان
رئیس مدیریت بحران مازندران گفت: تمام امکانات و تجهیزات استانی اعم از دولتی و غیر دولتی و شهرداری ها باید برای کمک به سیلزدگان بسیج شود.
حسین زادگان خاطرنشان کرد: ستاد مدیریت بحران نیز در عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی در خدمات رسانی به مردم نظارت می کند.
وی با قدردانی از کمک سپاه و بسیج به سیلزدگان گفت: این خدمات رسانی همچنان باید بابسیج تمام نیروها و امکانات تا فروکش شدن سیل و خسارت های ناشی از آن داشته باشیم.
6982/1899

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ستاد مديريت بحران سيل استاندارمازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۶۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح این منطقه خبر داد و گفت: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآرکد ( QR) است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به کارایی و مزایای پلاک‌های آبی هوشمند اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای تحقق هدف دستیابی به شهر هوشمند ایجاد ارتباط بین سازمان‌های مختلف و توسعه و سهولت در خدمات‌رسانی به شهروندان است که پلاک آبی هوشمند زیرساخت خوبی برای اطلاع‌رسانی و به‌روزرسانی در زمینه ملک شهروندی و خدمت‌رسانی‌های پیرامونی است‌.

وی افزود: از طریق این پلاک‌ها امکان اتصال به شبکه‌های اجتماعی به‌منظور ارائه خدمات مختلف و به‌روزرسانی بانک اطلاعات املاک شهرداری فراهم می‌شود.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تعداد کل پلاک‌های این منطقه بالغ بر ۵۰ هزار عدد است، گفت: تا کنون ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح منطقه ۷ از جمله در شمال بزرگراه چمران و نیمی از منطقه جنوب چمران نصب شده است.

سلطان‌آقایی خاطرنشان کرد: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآر ( QR) کد است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است و در آینده نیز مجهز به شماره اشتراک آب ،برق و گاز نیز می‌شود.

وی ادامه داد: در الگوی جدید، پلاک منازل با استفاده از نقشه‌های مکان‌مند موجود در شهرداری و داده‌های شرکت پست همسان‌سازی و سپس راستی‌آزمایی شده است، البته پلاک‌های آبی رنگ دارای بارکد هوشمند طراحی شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: نصب پلاک‌های آبی هوشمند در این منطقه از دی سال گذشته آغاز شده و تا پایان خرداد ۱۴۰۳ به اتمام می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای این طرح که در کل شهر اصفهان در حال اجراست، معاونت برنامه‌ریزی و سازمان زیباسازی در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان دخیل هستند.

کد خبر 748337

دیگر خبرها

  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان