Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ اسحاق جهانگیری شنبه شب در نشست هماهنگی مدیریت بحران استانداری گلستان، اظهار داشت: مردم از ما (مسوولان) باید پیام وحدت را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه ستاد بحران استان گلستان اختیار کامل داشته و نباید وقت را در ارایه خدمت به مردم تلف کند، گفت: تمام امکانات نظام در سطح ملی، منطقه‌ای و استانی برای حل مشکل سیل زدگان بکار گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری با بیان اینکه دولت محدودیت منابع مالی ندارد، افزود: تصمیم دولت این است که تسهیلات کافی در حوزه‌های مختلف از جمله مسکن و کشاورزی اختصاص دهد تا سیل زدگان از مشکلات کنونی پیش رو گذر کنند.

معاون اول رییس جمهوری خواستار تسریع در برآورد نهایی میزان خسارت سیل در استان گلستان و به ارایه آن به دولت برای اتخاذ مصوبات لازم شد.

جهانگیری با اشاره به اینکه اقتصاد گلستان بر پایه کشاورزی استوار است، گفت: وزیر جهاد کشاورزی نیز بر پیشگیری از بروز سیل و ایجاد خسارت به کشاورزی گلستان و مازندران وقت خواهد گذاشت.

وی از وزیر کشور خواست که برای تقویت مدیریت گلستان چند روزی در این استان حضور داشته باشد تا هرچه سریعتر منطقه از موضوع سیل عبور کند.

جهانگیری بر جدی گرفتن رفع محدودیت اعتباری در تجهیزات امکانات هواشناسی، ساماندهی رودخانه‌ها و زه کشی زمین‌های کشاورزی استان گلستان تاکید کرد.
وی همچنین با بیان اینکه در زمان بحران، مدیریت نقش تعیین کننده دارد، گفت: باید مدیر ماموریت حوزه خود را به خوبی تشخیص دهد و از خود بگذرد تا منافع مردم و کشورش تامین شود.
وی افزود: هر کسی در هر سطحی از مدیریت قرار دارد و مسوولیت قبول کرده باید به وظیفه خود عمل کند و در بحران مدیر باید جهادی کار کند و از جان و آبروی خود مایه بگذارد تا مردم آسایش داشته باشند.

وی اضافه کرد: گاهی اوقات برخی (مسوولان) می‌گویند مگر ما چقدر باید وقت بگذاریم؛ گاهی اوقات لازم است سفر را رها کنیم؛ ما قبول نمی‌کنیم مدیری مسوولیت داشته باشد، ولی در سخت‌ترین شرایط در صحنه حضور نداشته باشد.

جهانگیری گفت: ستاد بحران و وزیر کشور باید همه این مسایل را بررسی کند و اگر هم کوتاهی صورت گرفته، حتما برخورد خواهد شد.
وی افزود: از ۲۹ اسفند ۹۷ مکرر با استانداران گلستان و مازندران چند نوبت صحبت داشتم که وضعیت سیل در این استان‌ها چگونه است، هر دوی آن‌ها اطمینان می‌دادند که مشکلی نیست و اوضاع تحت کنترل است، اما معلوم است که اینجا اتفاقات نگران کننده‌ای افتاده که نیاز به دقت بیشتری داشت.

معاون اول رییس جمهوری در ادامه از تمام مدیرانی که تلاش کردند تا مردم گلستان کمترین خسارت را از سیل داشته باشند، تقدیر کرد و گفت: این سیل تلفات زیاد جانی نداشته، ولی خسارت مالی به مردم که عمدتا از قشر ضعیف جامعه هستند، وارد شده است، باید کمک شود تا زندگی آن‌ها دچار مشکل نشود.

جهانگیری؛ ترکمن‌ها را جزو شریف‌ترین مردم کشور معرفی کرد و افزود: دولت با افتخار در خدمت مردم ترکمن است و ما با افتخار برای آن‌ها خدمت ارایه می‌دهیم و در گلستان نیز اقوام شیعه و سنی در کنار هم وحدت را به نمایش گذاشته اند.

بر اساس این گزارش؛ بارش شدید باران در روز‌های پایانی اسفند ماه ۹۷ در شرق استان گلستان، به سر ریز شدن سد گلستان واقع در ۱۵ کیلومتری شرق شهر گنبدکاووس و طغیان رودخانه‌های گرگان رود، چهل چای، قره سو و اوغان منجر شد.

سرریز آب شد‌های گلستان ۲ و بوستان در مناطق بالادستی، موجب به راه افتادن جریان سیل در رودخانه گرگانرود شد و همه شهر‌ها و روستا‌های حاشیه این رودخانه را به دلیل حجم فراوان آب دچار بحران سیل کرد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 جهانگیری مصوبات سیل براورد خسارت استان گلستان دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۰۱۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت

آفتاب‌‌نیوز :

اسدالله عباسی در جمع مردمان روستای امام‌زاده ابراهیم (ع) شفت با بیان اینکه دولت حمایت بیمه‌ای و تسهیلاتی لازم را از خسارت دیدگان در حریق امام زاده ابراهیم شفت را انجام می‌دهد، اظهار کرد: افرادی که بیمه بوده و دچار حریق شدند بیمه باید ارزیابی لازم را انجام داده و افراد آسیب دیده را مورد حمایت بیمه‌ای قرارد می‌دهد و همچنین در روز یک شنبه و در جلسه هیئت دولت سعی می‌کنیم به صورت تسهیلات برای ساخت مسکن، اعتباراتی را دریافت کرده و به افراد اعطا شود.

وی با ابراز تأسف از وقوع حریق در منطقه سیاحتی و زیارتی امام زاده ابراهیم شفت گفت: خیلی از حریق امامزاده ابراهیم شفت دل آزرده شدم و از طرفی بسیار خدا رو شکر می‌کنم که به فردی آسیب جانی وارد نشد، زیرا خسارت مالی جبران پذیر بوده و دولت در کنار مردم و خسارت دیدگان است.

استاندار گیلان با اشاره به حضور نیرو‌های امدادی در محل حریق ایجاد شده در امامزاده ابراهیم شفت افزود: تمامی دستگاه‌های خدمات رسان در محل حادثه کنار اهالی هستند و تمامی صحبت‌های مردم شنیده شده و خسارات آنان جبران می‌شود.

عباسی با تاکید بر شناسایی علت آتش‌سوزی در امام زاده ابراهیم شفت بیان کرد: براساس اعلام کارشناسان ۲ عامل باعث ایجاد حریق شد و باید جلوی آن گرفته شود، زیرا اگر در دهه ۷۰ و سال ۹۶ آسیب شناسی شده و ایرادات برطرف می‌شد دیگر شاهد بروز چنین اتفاقاتی نبودیم.

وی با بیان اینکه علت حادثه آتش سوزی در امام زاده شفت باید به طور دقیق بررسی شود، تصریح کرد: حادثه رخ داده غیر عمدی بوده است، ولی علت حادثه باید به طور دقیق بررسی شود و سپس تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم در کنار مردم آسیب دیده در تمامی حوزه‌هاست، گفت: دولت سیزدهم در کنار مردم آسیب دیده است و این قول را می‌دهم که خسارت مالی افرادی که مغازه و منازل خود را از دست دادند تا حد امکان جبران می‌شود.

عباسی با اشاره به اسکان اضطراری افرادی که منازل آنان در حریق به طور کامل از بین رفته است، بیان کرد: افرادی که منازل آنان دچار حریق شده باید توسط بنیاد مسکن و هلال احمر اسکان موقت داده شوند.

وی احداث ساختمان‌های ایمن را یکی از الزامات احداثات در منطقه امام زاده ابراهیم شفت دانست و تصریح کرد: دولت بر اساس قانون باید عمل کنند سازه‌ها باید ایمن باشند در غیر این صورت مجوز ساختی داده نمی‌شود، زیرا جان مردم برای ما در اولویت است.

استاندار گیلان با تاکید بر احداث بازارچه به منظور حمایت از کسبه‌هایی که مغازه خود را در این حریق از دست دادند، افزود: متولیان امر ضمن آغاز آواربرداری ناشی از حریق فوق؛ بازارچه‌هایی را برای کسبه‌های آسیب دیده احداث کرده تا کمک حالی به افرادی که مغازه خود را از دست دادند باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان در این نشست و دیدار با مردم و اهالی و خسارت دیدگان پای صحبت‌ها و درددل آن‌ها نیز نشست.

استفاده از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت مردم روستای امامزاده ابراهیم (ع)

عباسی همچنین ضمن حضور در بین مردم آسیب دیده از این آتش سوزی و شنیدن مسائل آن‌ها اظهار داشت: آتش سوزی رخ داده در روستای امامزاده ابراهیم شهرستان شفت به بیش از ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی این روستا که عموما سازه‌های چوبی بودند آسیب زد.

وی با بیان اینکه تعدادی از این واحد‌ها بیمه هستند، عنوان کرد: بخش زیادی از آن‌ها فاقد پوشش بیمه‌ای هستند که با توجه به وضعیت روستا و خسارت وارده به منطقه، فرماندار شهرستان شفت، مدیرکل مدیریت بحران استان و مدیران حوزه زیرساختی گیلان در بین مردم و محل حادثه حضور یافته و وضعیت را برای رفع مشکلات خسارت دیدگان از این حریق بررسی کردند.

وی با تاکید بر اینکه هلال احمر موضوع اسکان اضطراری، تامین اقلام ضروری و غذای گرم برای این خانوار‌ها را آغاز کرده است، افزود: به زودی کار آوار برداری شروع می‌شود.

عباسی تصریح کرد: گزارشی هم از این حادثه و وضعیت خسارت دیدگان به وزارت کشور و رئیس جمهور ارائه می‌کنیم و کمک‌هایی به صورت بلاعوض و در قالب تسهیلات برای ساخت منازل مسکونی و واحد‌های تجاری مردم تامین خواهیم کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به آتش‌سوزی‌های مکرری که در این منطقه طی سال‌های از ۱۳۷۵، ۱۳۹۲، ۱۳۹۶ و نیز نیمه شب گذشته رخ داده باید این منطقه و خانه‌های آن ایمن سازی شود.

نماینده عالی دولت در گیلان تصریح کرد: باید سازه‌ها بتنی یا فلزی و بر اساس اصول و قواعد نظام مهندسی احداث شود و بدین منظور اعتباراتی هم داده شود تا این امر محقق شود و شاهد اتفاقاتی از این دست نباشیم.

استاندار گیلان توضیح داد: این منطقه کوهستانی و شاهد وزش باد‌های شدید است که برای جلوگیری از اتفاقات مشابه باید در زمینه شیوه‌های ساخت و ساز تجدید نظر شود و حتما این امر انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت‌های آب و برق هم اینک مشغول رفع مشکلات هستند، گفت: پروژه گازرسانی به روستا هم مراحل پایانی خود را طی می‌کند و به زودی مردم آن از گاز طبیعی برخوردار می‌شود.

عباسی همچنین قول داد: راه دسترسی روستا هم بعد ازبازسازی اصلاح می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • عضو ارشد حماس: آمریکا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد تا تصمیمی سیاسی بگیرد که منجر به توافق آتش بس شود/ رژیم صهیونیستی به دلایل سیاسی داخلی هنوز نتوانسته تصمیم لازم برای رسیدن به توافق را اتخاذ کند
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • خسارت سنگین آتش‌سوزی به ۱۰۰ واحد تجاری و مسکونی در شفت