Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، غلامرضا آقا میرزایی در جلسه ستاد مدیریت بحران استان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد اظهار داشت: عمده‌ترین مشکل در سیل اخیر قطع محور‌های مواصلاتی بین‌شهری و روستایی بود که مهم‌ترین آن‌ها محور خرم‌آباد- پلدختر است که در ۱۸ نقطه قطع‌شده و شرایط به‌گونه‌ای است که حتماً باید همان نقطه احیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا امروز ۲۴ مورد رانش زمین در روستا‌های استان رخ‌داده که از این تعداد شش روستای الیگودرز دو مورد، ازنا یک مورد، دلفان سه مورد رانش رخ‌داده که روستا‌ها را جابه‌جا کرده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود ۲۱ مورد رانش رخ دهد و همچنین قسمتی از شهر دورود نیز در معرض خطر رانش است.

مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان عنوان کرد: از دیگر مشکلات استان لرستان این است که اماکن مسکونی روستایی و شهری که در مسیر رودخانه کشکان هستند در معرض خطر سیلاب قرار دارد و بحث جابه‌جایی یا ایجاد دیوار ساحلی برای این مناطق باید قطعی شود.

وی به تعداد واحد‌های آسیب‌دیده روستایی و شهری در سیلاب اخیر اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز ارزیابی‌ها به پایان نرسیده است، ولی تاکنون ۷۰۲ بازسازی شهری، ۶۷۱ واحد تعمیری و در بخش روستایی هزار و ۷۲۰ منزل نیازمند بازسازی و هزار و ۱۶۵ واحد نیازمند تعمیر و معیشتی نیز سه هزار ۶۵۸ واحد است.

آقا میرزایی تصریح کرد: بر اساس برآوردی که تا امروز شده خسارت سیلاب ۸۰۵ میلیارد تومان است و این رقم نیز قطعاً تغییر خواهد کرد.

سرهنگ علی حسین پازدار معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت‌های سپاه استان در کمک‌رسانی به سیلاب اخیر گفت: سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در کنار سایر دستگاه‌های اجرایی با به‌کارگیری کلیه امکانات، مقدورات سازمانی و نیرو‌های پاسدار و جمع کثیری از بسیجیان از ساعات اولیه در سطح استان در بخش‌های مختلف فعال بوده است.

وی اظهار داشت: در شهرستان‌ها به‌ویژه پلدختر و خرم‌آباد یک گردان تحت عنوان گردان امداد و نجات از مجموعه‌ سازمانی برش خورده و در حال حاضر نیز فعال هستند و همچنین گروه‌های جهادی در توزیع مواد غذایی با کمک دستگاه‌های مربوطه در منطقه فعال و حضور دارند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان افزود: کلیه ماشین‌آلات راه‌سازی و مهندسی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان به منطقه پلدختر و دوره اعزام‌شده‌اند و در حال حاضر فعال هستند، پل روستای گل گل توسط نیرو‌های سپاه و بسیج‌ترمیم و مورداستفاده قرارگرفته است.

وی عنوان کرد: با قرارگاه خاتم رایزنی کرده‌ایم که کلیه دستگاه‌ها و ماشین‌آلات قرارگاه خاتم در کارگاه‌های فعالی که در استان دارد در اختیار سپاه استان قرار بگیرد .

لزوم ایجاد دیوار ساحلی برای مناطق در معرض خطر سیلاب

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران حوادث طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۵۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • کم‌کاری‌ شهرداری موجب خسارت ۲۰۰ میلیاردی در پروژه شهربازی شد
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • تکمیل راه آهن دورود - خرم آباد از منابع مختلف پیگیری می شود
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • کمبود ۲۵۰ میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد