Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@22:58:52 GMT

گردنه ژالانه پس از سقوط بهمن بازگشایی شد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۶۲۸۵۰

گردنه ژالانه پس از سقوط بهمن بازگشایی شد

محمد شبرندی شامگاه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ساعتی قبل یک بهمن سنگین به طول 25 متر و ارتفاع بیش از پنج متر در گردنه ژالانه محور ارتباطی سروآباد به پاوه و شهر هورامان تخت و 10 روستای تابعه آن را به همدیگر متصل می کند سقوط کرد و موجب مسدود شدن یک ساعته این گردنه شده بود.
وی افزود: با تلاش بی وقفه نیروهای راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان سروآباد مستقر در گردنه ژالانه با سه دستگاه برف روب ( گریدر، لودر و بولدوزر) مسیر بازگشایی، ایمن سازی و پاکسازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئول روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان سروآباد یادآور شد: بیش از 80 خودروی سواری در طرفین این بهمن گرفتار شده بودند که با تلاش نیروهای راهداری رهاسازی شدند.
وی اضافه کرد: باتوجه به بارش برف در گردنه ژالانه تردد در این محور ارتباطی بدون زنجیر چرخ امکان پذیر نیست و رانندگان حتما وسایل ایمنی و گرمایشی به همراه داشته باشند.
شبرندی تاکید کرد: باتوجه به انباشته شدن حجم زیادی از برف هر روز شاهد سقوط بهمن در گردنه ژالانه هستیم، لذا رانندگان و مسافران از تردد غیر ضروری در این مسیر خودداری کنند.
وی به ریزش کوه در جاده سروآباد - سنندج اشاره کرد و افزود: در اثر بارش های شدید باران در روزهای اخیر در گردنه نیاباد در محور اصلی سروآباد - سنندج کوه ریزش کرده بود که با تلاش نیروهای راهداری ریزش برداری شد.
مسئول روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان سروآباد با اشاره به اینکه 42 کیلومتر از راه اصلی شهرستان سروآباد از سه راهی لنگریز تا سه راهی حسین آباد با آسفالت سرد لکه گیری انجام شد، اضافه کرد: در عملیات لکه گیری بیش از 15 تن آسفالت سرد مصرف شد و چاله های این مسیر ایمن سازی و برطرف شد.
شبرندی اضافه کرد: با توجه به هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع سیل در شهرستان سروآباد، رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای این شهرستان از پل های ارتباطی در محور اصلی سروآباد - سنندج بازدید کرد.
به گزارش ایرنا، شهرستان سروآباد دارای 40 کیلومتر راه اصلی، 160 کیلومتر راه روستایی و 120 کیلومتر راه فرعی ( سروآباد به پاوه ) است.
475 راهدار کردستان در طرح نوروزی به صورت آماده باش و 24 ساعت در خدمت مسافران و گردشگران هستند و این طرح را از 25 اسفند سال جاری آغاز و تا 17 فروردین سال آینده ادامه می دهند
در طرح زمستانی بیش از هشت هزار و 500 کیلومتر از راه های استان را شامل یک هزار و 900 کیلومتر در مسیرهای بین شهری و 6 هزار و 600 کیلومتر در راه روستایی را تحت پوشش قرار داده اند.
استان کردستان در یک منطقه سرد و کوهستانی واقع شده و هر سال بارش باران در این استان از اوایل پاییز شروع می شود. همچنین جاده های بین شهری این استان دارای 38 گردنه برفگیر و جاده های روستایی نیز دارای 66 گردنه برفگیر است.
7354/3034
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 بارش باران راهداری و حمل و نقل جاده روابط عمومی سازمان هواشناسی سیل 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۶۲۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: سال گذشته راه ۱۰۸ روستای استان به طول ۱۳۴ کیلومتر احداث شد که از لحاظ میزان احداث در جایگاه پنجم کشوری قرار گرفته‌ایم.

حسن شهبازی از بهره مندی ۴ هزار و ۵۲۲ خانوار از این راه های احداث شده خبر داد و افزود: با این اقدام شاخص برخورداری روستا‌های استان از راه آسفالته در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار، پنج درصد افزایش یافته و به ۷۵ درصد رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری احداث راه روستایی در سال گذشته ۸۰ کیلومتر بود که توانسته‌ایم بیشترین از این میزان را تحقق ببخشیم.

هزینه کرد ۸۷۱ میلیارد تومانی برای ساخت راه‌های روستایی در کردستان

 رئیس اداره ساخت و توسعه راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان اذعان کرد: برای سال‌جاری نیز احداث ۱۹۷ کیلومتر را روستایی در استان هدف‌گذاری شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۸۷۱ میلیارد تومان برای احداث راه‌های روستایی در استان هزینه شد، اضافه کرد: در حوزه راه روستایی با وجود اقدامات مثبتی که با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال انجام است، اما برای نزدیک شدن به میانگین کشوری نیازمند اعتبارات جهشی هستیم.

شهبازی با اعلام اینکه در سال جدید علاوه بر برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار برای پروژه‌های جدید، اتمام پروژه‌های نیمه تمام نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: تامین بودجه پروژه‌های راه روستایی از منابع استانی و فقط تامین قیر برعهده سازمان راهداری است. 

 استان کردستان ۶ هزار و ۱۸۳ کیلومتر راه روستایی دارد که تاکنون ۳ هزار و ۴۵۷ کیلومتر آن آسفالت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • بارش برف در گردنه ژالانه + فیلم
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • خسارت بارندگی به برخی جاده‌های استان بوشهر/ یک محور مسدود است
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • بازگشایی راه ارتباطی ۲ روستای سیل‌زده شهرستان داورزن
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری در کوهرنگ
  • آزادراه تهران شمال بازگشایی شد