Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، «جمشید مشایخی» بازیگر کهنه کار و پر افتخار سینما و تلویزیون ایران پس از تحمل یک دوره بیماری ، شام روز 13 حمل/ فروردین 1398 در شفاخانه عرفان تهران درگذشت.

این بازیگر کهنه کار تلویزیون و سینمای ایران شب سال نو خورشیدی مهمان ویژه برنامه نوروزی کانال تلویزیونی آی فیلم 2 بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد مشایخی در این مصاحبه از احساس عمیق خود نسبت به مردم افغانستان سخن گفت و تصریح کرد: وقتی افغانستان شلوغ شده بود و ما از طریق رادیو تلویزیون از احوال افغانستان با خبر می شدیم، گویا این اتفاقات و ناگواری ها در ایران اتفاق افتاده زیرا مردم افغانستان عزیز ما هستند. وقتی کشور افغانستان مورد هجوم قرار گرفت من متاثر شدم و گریه کردم زیرا افغانستان مثل وطن من است.

این هنرمند ماندگار سینما و تلویزیون با دلخراش توصیف کردن کشتار مردم مظلوم افغانستان در جنگ های گذشته گفت: من وقتی می دیدم که مردان، زنان و اطفال بی گناه که همچو پسران، دختران و نوه های من هستند، در جنگ و پیامدهای افکار احمقانه جهان نابود می شوند، بسیار ناراحت می شدم.

وی با اظهار تاسف از عدم توجه به مشترکات بین افغانستان و ایران و لزوم فعالیت های هنری در این بخش گفت: باید در بخش تولید آثار مشترک کارهایی صورت می گرفت اما از آن غفلت شده است. ایران و افغانستان سال ها پیش یک کشور بودند و خارجی ها بین ما اختلاف افکندند. 

مشایخی در حالی که مردم افغانستان را هموطن خود خطاب کرد ابراز داشت: دست همه مردم افغانستان را می بوسم و آرزو دارم که به این کشور سفر کرده و در نقش شخصیت های برجسته این کشور فیلم بازی کنم.

وی در پایان گفت: آرزوی من در سال نو (1398 خورشیدی)، سعادت ، سلامت و پیروزی مردم افغانستان و همه پارسی زبانان است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جمشید مشایخی افغانستان سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم

 نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور افغانستان در گفت‌وگویی به تبیین آخرین وضعیت روابط تهران- کابل پرداخت.
 
به گزارش ایسنا؛ حسن کاظمی قمی در خصوص توجه خاص افغان‌ها به چابهار گفت: سیاست ما این بوده حوزه مکران و چابهار توسعه پیدا کند و برنامه‌های توسعه‌ای را دنبال می‌کنیم.
 
وی در ادامه گفت: از جمله اقداماتی که در منطقه چابهار و مکران صورت می‌گیرد مسئله احداث فرودگاه بزرگ بین‌المللی است. ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی در منطقه چابهار هستیم.
 
کاظمی قمی در  گفت‌وگو با ایراف در خصوص حق‌آبه ایران و رویکرد نمایندگی ایران در مورد واکنش‌های دولت سرپرست افغانستان در این موضوع اشاره کرد: آنچه دارالحکومه انجام می‌دهد، برآمده از تصمیمی است که در دارالخلافه در قندهار گرفته می‌شود. رهبری طالبان اعلام کرد در چارچوب معاهده ۱۳۵۱ باید حق آب مردم ایران را بدهند و حکم حکومتی داد.
 
وی در پاسخ به سوالی در مورد روش برخورد ایران با طالبان تصریح کرد: در دوران حکمرانان جدید در افغانستان از مسیر اقدامات دیپلماتیک و سایر اقدامات حرکت می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کند.
 
نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص خط راه‌آهن چابهار به افغانستان گفت: مسیر کریدور ترانزیت ایران-افغانستان، چین را به آب‌های آزاد و قاره اروپا و آفریقا وصل می‌کند. در چارچوب طرح یک راه یک کمربند، الان چینی‌ها دنبال می‌کنند، کریدور ایران-افغانستان مفهوم دارد.
 
وی اشاره کرد: احتمالاً نشست‌های سه جانبه‌ای را میان ایران-افغانستان-چین برگزار خواهیم کرد. کشورهای دیگر منطقه هم از این کریدور استقبال کرده‌اند. ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.
 
کاظمی قمی در پایان گفت: افغانستان مسیر دستیابی‌اش به آب‌های آزاد از ایران کوتاه‌ترین و امن‌ترین حتی اقتصادی‌ترین است. با توجه به شرایطی که امروز به ویژه با بحران اوکراین بوجود آمده، مسئله کریدورهای ترانزیت منطقه‌ای معنای جدی‌تری به خودش گرفته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • ببینید | دعوای ایران و افغانستان بر سر آب؛ مگر سیلاب به داد مردم سیستان برسد
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • پشیمانم!
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم