Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره وضعیت فروش بلیت هواپیما در شرایط بحرانی برخی از استان‌های سیل‌زده اظهار داشت: سازمان هواپیمایی کشوری در تمام این ایام همواره به تمام شرکت‌های هواپیمایی این توصیه را داشته که حداکثری همکاری با مسافران و مردم مناطق سیل زده را داشته باشند تا جابه‌جایی مسافران به نحو احسن انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ گزارش مردمی و هیچ گزارشی از نهادی مبنی بر گران‌فروشی بلیت هواپیما دریافت نکرده‌ایم، گفت: فروش بلیت هواپیما در دامنه حداقلی و حداکثری قیمت‌ها که در آذرماه سال گذشته تعیین شده بود، فروخته شده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه ممکن است در برخی مسیرها نرخ بلیت هواپیما حداکثر نرخ مجاز تعیین شده به فروش رسیده باشد، ادامه داد: به دقت بازار فروش بلیت هواپیما را در این ایام به ویژه برای مناطق سیل زده رصد کرده‌ایم و می‌کنیم. اجازه نخواهیم داد شرکت هواپیمایی، آژانس مسافرتی، سایت‌ها یا دفاتر خدمات مسافرتی بلیت هواپیما را بالاتر از نرخ‌های مجاز به فروش برسانند.

جعفرزاده ادامه داد: اعلام کرده‌ایم در صورت کنسلی به‌دلیل شرایط جوی تمام هزینه بلیت هواپیما به مردم پرداخت شود و جریمه‌ای از نرخ بلیت کسر نشود. از سوی دیگر تمام ایرلاین‌ها موافقت کردند در صورت نیاز به انجام پروازهای فوق‌العاده به مناطق سیل‌زده همکاری‌های ویژه و لازم را داشته باشند.

وی تاکید کرد: اگر ستاد مدیریت بحران تشخیص دهد که باید برای برخی پروازها در مسیر مناطق سیل‌زده تخفیف اعمال شود،  به‌طور قطع با همکاری ایرلاین‌ها تخفیف‌های ویژه در بلیت هواپیما در آن مسیرها ارایه خواهد شد.     

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری درباره نحوه برخورد با متخلفان و گران‌فروشان اظهار داشت: سازمان تعزیرات و قوه‌قضاییه براساس مبناهای حقوقی خود نسبت به جریمه شرکت‌های هواپیمایی اقدام می‌کنند اما سازمان هواپیمایی چندین برخورد با متخلفان را در دستور کار دارد.

وی افزود: اگر شرکت هواپیمایی در بحث فروش بلیت مرتکب تخلف شده باشد،  در واگذاری مجوز پروازها و مسیرها ترتیب اثر داده خواهد شد. اگر این تخلف از سوی دفاتر دارای بند الف انجام شود، در مرحله اول اخظار، در مرحله دوم تعلیق مجوز و در مرحله آخر نسبت به لغو مجوز اقدام می‌کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی کشوری بلیت هواپیما مناطق سیل زده کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۰۲۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات بحران اظهار کرد: مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های مدیریت بحران استان است که با پیگیری‌های استاندار و دستور معاون اول رئیس‌جمهور، تخصیص ۱,۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد.

وی افزود: این اعتبار در طول ۳ سال توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو برای ستاد بحران استان تخصیص داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به مطالبات مردم در خصوص تملک اراضی عقبه سد سیمره گفت: سد و نیروگاه سیمره برای افزایش تراز به ۷۱۰ متر، به تعیین تکلیف تملک اراضی عقبه سد نیاز دارد که در این راستا پرداخت حق و حقوق قانونی مردم برای مدیریت استان حائز اهمیت است.

هژیری اضافه کرد: اجرای عملیات نهال‌کاری، آبخیزداری و آبخوان داری باید همواره در دستور کار استان باشد زیرا با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به پدیده فرونشست زمین در برخی نقاط استان گفت: برای رفع مشکلات ناشی از صداهای زیرسطحی شهر سرابله پیگیری‌های زیادی توسط استان انجام شده اما سازمان مدیریت بحران کشور باید با تعریف اعتبارات ملی به این موضوع به عنوان یک پدیده نادر زمین شناسی ورود کند.

هژیری با اشاره به تردد ۶۰ درصدی زوار از مرز مهران تأکید کرد: برای مدیریت، هدایت و تسهیل‌گری این حجم از ترددها باید اعتبارات ویژه‌ای تخصیص داده شود.

کد خبر 748068

دیگر خبرها

  • واکنش باشگاه پرسپولیس به یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره بلیت فروشی
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • مدیریت بحران شهرستان تفتان در خصوص وضعیت جوی اخطاریه صادر کرد
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام