Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش ایلنا، رضا عبدلی با اشاره به اعزام نیروها و تجهیزات سازمان پسماند به مناطق سیل‌زده استان‌های گلستان و لرستان گفت: سوم فروردین ماه امسال ۲۶ نفر از نیروهای سازمان پسماند به همراه دو دستگاه لودر، دو دستگاه بیل مکانیکی، چهار دستگاه کمرشکن، ۱۰ دستگاه کامیون کمپرسی و یک دستگاه جرثقیل به مناطق سیل‌‌زده استان گلستان اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ۱۴ و ۱۵ فروردین ماه امسال گروهی دیگر از نیروهای سازمان پسماند به مناطق سیل‌زده لرستان اعزام شدند، اظهار داشت: دو دستگاه لودر، سه دستگاه کمرشکن، هشت دستگاه کامیون کمرشکن، یک دستگاه بیل مکانیکی، یک دستگاه گریدر، ۱۰ دستگاه خاور، ۱۰ دستگاه واترجت، ۱۰ دستگاه مینی لودر و یک دستگاه خودرو پیکاپ تا به امروز به این منطقه ارسال شده است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران اضافه کرد: همچنین ۲۰۰ عدد بیل، ۲۰۰ عدد چکمه، ۲۰۰۰ عدد ماسک و ۵۰ عدد کلنگ کارگری به مناطق سیل‌زده استان لرستان ارسال شده است.

عبدلی با اشاره به نیروهای کارگری اعزام شده به مناطق سیل‌زده استان لرستان تصریح کرد: در مجموع ۱۲۱ نفر نیروی خدماتی سازمان پسماند شامل ۹۰ نفر نیروی کارگری به همراه ۳۱ نفر راننده و کمک راننده به این استان اعزام شده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۲۵۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل محیط زیست استان گفت: طبق وظایف قانونی که بر عهده محیط زیست است اقداماتی در خصوص وضعیت پسماندها انجام داده‌ایم و در این زمینه تذکرات لازم داده شده است. اسلام جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت پسماند در همه شهرها و مناطق استان مطلوب نیست، افزود: باید طبق قانون، مساله پسماند و زباله در شهرها را شهرداری‌ها، در روستاها دهیاری‌ها و بین این مناطق را بخشداری‌ها مدیریت کنند. اعلام موارد با وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی  جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت نامناسب دفن زباله در سطح شهرهای استان را به دستگاه قضایی اعلام کرده‌ایم، ادامه داد: در زمینه پسماندهای عفونی استان کار بزرگی انجام داده‌ایم، در سال گذشته مراکز دولتی و بیمارستانها یک شرکت طرف قرارداد داشتند و پسماندها به صورت اصولی امحا و دفن می شد، در مورد پسماندهای عفونی بخش خصوصی نیز با همکاری دستگاه قضایی قریب به اتفاق مراکز درمانی خصوصی قرارداد منعقد کردند. مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مطالعات جایگاه پسماند ویژه استان از سوی دانشگاه شیراز انجام شده است که همت مسئولان استان را می طلبد تا آن را در دستور کار قرار دهند. سرانه تولید زباله کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از میانگین کشور جاودان خرد عنوان کرد: طبق آخرین آمارها سرانه تولید زباله در استان کهگیلویه و بویراحمد یک کیلو و ۲۰۰ گرم که این میزان نسبت به سرانه کشور با ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم، بیشتر است.
مدیرکل محیط زیست استان با بیان اینکه طبق آخرین اطلاعات کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج به شهرداری این شهر واگذار شده است، افزود: کارخانه بازیافت پسماند و زباله شهر یاسوج هنوز در مرحله تولید کمپوست نیست و چرخه آن تکمیل نیست.
جاودان خرد ادامه داد: این آمادگی را داریم که از تسهیلات صندوق ملی محیط زیست در این زمینه کمک کنیم.
وی گفت: در صورت بهره‌برداری از کارخانه بازیافت پسماند و زباله یاسوج علاوه بر پوشش پسماند این شهر، می‌تواند شهرستانهای همجوار از جمله دنا را پوشش دهد.
وی در خصوص رهاسازی نخاله های ساختمانی در سطح استان به خصوص شهر یاسوج بیان کرد: باید شهرداری ها در این زمینه به مردم اطلاع‌رسانی بیشتری انجام دهند، جایگاه تخلیه نخاله‌های ساختمانی یاسوج جوابگوی نیاز این شهر نیست و باید یک جایگاهی بیرون از شهر در نظر گرفته شود.
مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با وجود اینکه مدیریت پسماندهای ساختمانی راحت‌تر از سایر پسماندها است اما عزم جدی برای مدیریت در این رابطه در استان وجود ندارد.  ۹۰ درصد کهگیلویه و بویراحمد منابع طبیعی و جنگل است جاودان خرد افزود: برای رها نکردن زباله در طبیعت، محیط زیست و منابع طبیعی و ورودی‌های شهرهای استان نیاز جدی به فرهنگ‌سازی داریم. وی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد استان کهگیلویه و بویراحمد را محیط زیست، منابع طبیعی و جنگل تشکیل می‌دهد و این استان به پایتخت طبیعت ایران معروف است برای حفظ این طبیعت باید از ریختن و رها کردن زباله در سطح استان خودداری شود.

دیگر خبرها

  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • دستور کار نشست آینده ناتو: نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی‌شود
  • توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار و سازمان بسیج رسانه با بسیج سازندگی امضاء شد
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • نیروی دریایی ارتش هیات پژوهشی به قطب جنوب اعزام می‌کند
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • ورود سامانه بارشی جدید به لرستان
  • اعزام ۱۲۱۰ زائر لرستانی به حج تمتع
  • ۱۲۱۰ زائر لرستانی به حج تمتع اعزام می‌شوند