Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران گفت: بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط محسنی بندپی با استانداران سایر استان‌ها و همچنین وزارت کشور این استان‌ها مکلف شدند که روزانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ تن را در راستای تامین نیاز استان تهران ارسال کنند.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، علیرضا قاسمی فرزاد، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با  اشاره به نوسانات اخیر در نحوه عرضه محصولات اساسی در بازار استان تهران اظهار داشت: متاسفانه از سالیان گذشته شاهد این بوده ایم که برای صادرات محصولات اساسی برنامه‌های مدون و مشخصی وجود نداشته و گاهی یک نوع محصول تا حد زیادی افزایش تولید داشته و برداشت آن از عهده کشاورز خارج می‌شود در مقابل گاهی نیز از میزان تولید کاسته شده و در کنار افزایش صادرات توان تأمین نیاز داخلی نیز از دست می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این رابطه باید وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت معدن و تجارت برنامه مشخصی را بر اساس میزان مصرف تولید و صادرات محصولات تدوین کرده و برای هر استان به لحاظ ظرفیت‌های بومی دستور کار مشخصی تعیین کنند.

قاسمی فرزاد یادآور شد: بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری باید بدانیم کدام محصول در کدام منطقه بر اساس مزیت‌های نسبی و با بیشترین بهره وری و ظرفیت تولید خواهد داشت.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران عنوان داشت: نابسامانی در برنامه‌ریزی در گستره ملی باعث بروز مشکلاتی در حوزه تولید محصولات اساسی شده و می‌بینیم که گاهی چالش‌هایی در خصوص تأمین و یا صادرات محصولاتی نظیر سیب زمینی گوجه فرنگی و پیاز در کنار نوسان قیمت محصولات به وجود می‌آید.

وی همچنین در ادامه ضمن اشاره به تامین محصولات اساسی در استان تهران خاطرنشان کرد: باید در سطح استان با برنامه ریزی مشخص میزان مصرف محصولات را نیاز سنجی کرده در جهت تامین آن اقدام کنیم. در بحث تامین مرغ و گوشت قرمز با توجه به نرخ گذاری و سهمیه بندی این محصولات در ستاد تنظیم بازار کشور و عدم ارسال آن به صورت زنده به استان تهران در وهله اخیر مشکلاتی در بحث قیمت و نیاز بازار داشتیم که با پیگیری‌های استاندار محترم و معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار این نیاز تامین شده و بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط محسنی بندپی با استانداران سایر استان‌ها و همچنین وزارت کشور این استان‌ها مکلف شدند که روزانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ تن را در راستای تامین نیاز استان تهران ارسال کنند.

قاسمی فرزاد ادامه داد: در کنار این با توجه به تولیدات داخلی استان تهران تامین نیاز بالغ بر دو هزار تنی بازار اکنون به نقطه تعادل رسیده و با توجه به این تعادل در عرضه و تقاضا قیمت مرغ به ثبات و قیمت مصوب نزدیک شده است.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران در ادامه اشاره‌ای نیز به بحث نظارت بر عرضه این محصولات در بازار نیز داشت و خاطر نشان کرد: نظارت بر بازار هم توسط مجموعه بازرسی وزارت صمت تشدید شده و مردم نیز باید در کنار آن نظارت عمومی در بازار داشته باشد بر این اساس هر زمان تخلفی از سوی عرضه کنندگان محصولات توسط شهروندان مشاهده شد می‌توانند در تماس با سامانه ۱۲۴ تخلفات را اطلاع‌رسانی کرده تا اکیپ‌های مشترک تعزیرات و وزارت صمت برای اعمال نظارت به مسئله ورود کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گوشت مرغ دولتی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدابراهیم حسن‌نژاد، معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، در جلسه قرارگاه امنیت غذایی با موضوع مدیریت تولید و صادرات مرغ، با بیان اینکه روزانه بالغ بر ۱۰۰۰ تن مرغ گرم خریداری و ذخیره می‌شود، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۶ هزار و ۵۹۴ تن مرغ از تولیدکنندگان خریداری شده است.

حسن‌نژاد با اشاره به روند تأمین نهاده‌ها و جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها، افزود: به منظور تعادل‌بخشی و تنظیم بازار، برای ۱۷ هزار تن مرغ مازاد تولیدی مجوز صادرات اخذ شده است.

وی همچنین تصریح کرد: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون بالغ بر ۳ هزار تن مرغ صادر شده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید، صادرات مرغ گرم از تمامی مرزها بلامانع است.

گفتنی است؛ برآورد دقیق از نیاز بازار و میزان تولید، شناسایی و تحلیل دقیق از بازارهای هدف خارجی، ساماندهی تخصصی صادرکنندگان بر اساس فعالیت مستمر در کشورهای هدف، از دیگر محورهای مورد بررسی در این جلسه بود.

کد خبر 6098124

دیگر خبرها

  • جریمه بکارگیری اتباع خارجی غیرمجاز روزانه حدود۱.۲میلیون تومان است
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • ذخیره روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ گرم/ صادرات مرغ بلامانع است
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟