Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@13:26:24 GMT

فصلنامه تخصصی فرق و ادیان روشنا منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۴۲۴۱

فصلنامه تخصصی فرق و ادیان روشنا منتشر شد

هشتادمین شماره از فصلنامه فرق و ادیان(روشنا)، ویژه بهار ۱۳۹۸ منتشر و در دسترس علاقه‌‌مندان قرار گرفت. ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، هشتادمین شماره از فصلنامه فرق و ادیان باعنوان «روشنا» ویژه بهار 1398 منتشر و در دسترس علاقه‌‌مندان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 گفتگوی اختصاصی این شماره از فصلنامه با حجت‌الاسلام و المسلمین «شیخ حسین انصاریان» پیرامون عرفان و تصوف صورت‌گرفته و همچون همیشه، شاهد مجموعه مصاحبه‌ها، مقالات، یادداشت‌ها و گزارش‌هایی دست‌اول و تخصصی در 6 حوزه ادیان، تصوف، مسیحیت‌تبشیری، فرق نوظهور، بهائیت و انجمن‌ حجتیه هستیم که از آن‌جمله می‌توان به عناوین زیر اشاره داشت:

استقلال رسانه‌ای اقلیت‌ها؛ نمودی از آزادی بیان
آلیک، نمود بارز آزادی ارامنه در ایران است(مصاحبه با «آرام شاه‌نظریان»)
حضور پررنگ ارامنه در حوزه چاپ و نشر(مصاحبه با «آندرانیک سیمونیان»)
«هور»؛ مؤسسه‌ای با  38 سال قدمت(گفتاری از «ایساک یونانسیان»)
هدف «فروهر»، تولید محتوای کیفی است(مصاحبه با «فرزانه گشتاسب»)
خط قرمز ما، منافع ملی ایران است(گفتاری از «بابک سلامتی»)
افق بینا؛ رسانه مرجع کلیمیان ایران(مصاحبه با «همایون سامه‌یح»)
نشریات کلیمی ایران، قدمتی دیرینه دارند(گفتاری از «هارون یشعیا»)

تازه‌های نشر پیروان ادیان توحیدی
«اقلیت»؛ آری یا نه؟
بهائیت در عراق
نسل جوان، گریزان از بهائیت(مصاحبه با دو تن از متبریان فرقه بهائیت)
بهائیت در کمین ازدواج
صفحات خونین تاریخ بابیگری
فروکاست وظیفه منتظر
ناگفته‌های یکی از بُریده‌های انجمن‌حجتیه
مروری بر کتاب «از انجمن‌حجتیه تا سازمان مجاهدین»
عارفی از «گناباد»
آثار معنوی سبک زندگی عرفانی
«سلطنت فقر»
مبانی عرفان وحیانی
تبشیری‌های غیر تثلیثی
سراب محبت(مصاحبه با بریده فرقه مسیحیت‌تبشیری)
تبشیر؛ از دیروز تا امروز
تحلیل جامعه‌شناختی علل گرایش به مسیحیت‌تبشیری(گفتاری از حجت‌الاسلام‌ «مهراب صادق‌نیا»)
قمر در عقرب
آسیب‌شناسی اقبال به فرقه‌ها
جهانی شدن و جنبش‌های نوپدید معنوی

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه نشریه به کیوسک‌های مطبوعاتی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

R1410/P/S4,37/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اهل بیت علیهم السلام ماه شعبان | شعبان المعظّم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اهل بیت علیهم السلام اهل بیت علیهم السلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۴۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • ببینید | بانیان فرقه بهائیت آغازگر کشف حجاب در ایران
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • جدیدترین شماره فیلم‌نگار با خلاصه فیلمنامه «آپاراتچی» و «آسمان غرب» منتشر شد
  • پشیمانم!
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • حکمت عفاف و حجاب در ادیان آسمانی
  • همایش بین‌المللی نهج‌البلاغه و حمایت از فلسطین