Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور قائم‌مقام وزیر علوم با اشاره به ضرورت حضور علم در زندگی مردم بیان کرد: دانشجویان پیشتر در تحقیقات خود احتمال وقوع سیل در آق‌قلا و تخلیه خانه‌ها را پیش‌بینی کرده بودند. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد جواد رسایی مشاور قائم مقام وزیر علوم گفت: ما امکانات وسیعی در کشور از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری داریم و دانش‌آموختگان بی‌اثری تولید نکردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از دانش‌آموختگان ما مایه‌ی افتخار و در کشور‌های دیگر منشأ اثر هستند. در شرایط سختی هستیم که باید از مجموع امکانات بیشترین بهره را ببریم.   رسایی افزود: احتیاج ما در اختراع است. وقتی همه‌ی امکانات در اختیار ما باشد کسی اصلاً فکر نمی‌کند؛ پول می‌دهد و امکانات را خریداری می‌کند. حال احتیاجی به وجود آمده که باعث شده ما به فکر روش‌های برون‌رفت از این شرایط بیفتیم.

مشاور قائم‌مقام وزیر علوم با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور بر ضرورت حضور علم در زندگی عمومی مردم گفت: در بیانیه گام دوم انقلاب هم بر این موضوع تاکید شده است و این برای ما الزام ایجاد می‌کند. ما اصطلاحاً به آن جرم بحرانی یا critical mass رسیده‌ایم. تعداد زیادی فارغ‌التحصیل داریم و برخی از آن‌ها دچار ناراحتی هستند و از ما انتظار دارند زمینه فعالیت آن‌ها را فراهم کنیم.

رسایی ادامه داد: ما موتور متحرک جمعیت ۸۲ میلیونی را داریم و باید یک فعالیت خارق‌العاده خارج از روش‌های عادی انجام گیرد. ایرانی‌ها هر گاه خواستند توانستند. در قضیه سیل اخیر دانشجویان پیشتر تحقیقی درباره احتمال وقوع سیل در آق‌قلا انجام داده بودند و نتیجه‌گیری کردند اگر سیلی رخ دهد آق‌قلا باید تخلیه شود. ما از این نوع مطالب ده‌ها، صد‌ها و هزاران مورد داریم. چنین مطالبی گوهر‌هایی هستند که در میان سنگ، چوب و معادن قرار دارد باید این‌ها را استخراج کنیم و به مردم نشان دهیم. استفاده از شبکه‌های اجتماعی روش بسیار مهم و کارآمدی است. می‌توان از پایان‌نامه‌ها فیلم و کلیپ تهیه کرد و آن‌ها را وارد فضای مجازی کرد.

وی در پایان با اشاره به حضور دانشگاه‌ها به عنوان یک مرکز اجتماعی گفت: باید موضوعات ترویج علم طوری پیگیری شود که فردی که در این راستا فعالیت می‌کند بداند فعالیتش عبث نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیش بینی وقوع سیل اشتغالزایی فارغ التحصیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۵۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های مطلوب در اصفهان تا هفته اول خرداد

نوید حاجی بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: میانگین بارش‌های استان اصفهان از ابتدای سال آبی (مهرماه ۱۴۰۲) تاکنون به ۱۷۰ میلیمتر رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته و همچنین دوره بلند مدت پنج درصد کاهش نشان می‌دهد.

بارش‌های بهاری کم‌بارشی پاییز را تا حدودی جبران کرد

وی با بیان اینکه به سبب وقوع بارش‌هایی که بهار امسال داشتیم کم بارشی پاییز تا حدودی جبران شده است، خاطرنشان کرد: بررسی آمار بارش‌های استان نشان می‌دهد که بارندگی در مناطق مرکزی اصفهان در سال آبی جاری تاکنون نرمال (عادی) و در مناطق نیمه شمال استان ۱۰ تا ۲۰ درصد فراتر از نرمال است در حالی که میانگین بارش‌ها در نواحی غرب و سرچشمه‌های حوضه آبریز زاینده‌رود تاکنون بین ۱۰ تا ۲۰ درصد کمتر از معمول بوده است.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به اینکه بارش‌های هفته گذشته مثمر ثمر بود، افزود: اگر چه مناطق شرق و شمال استان درگیر سیلاب شدند اما هواشناسی استان هشدارهای لازم را به دستگاه‌های اجرایی مسؤول اعلام کرده بود و خوشبختانه وقوع سیلاب در استان خسارت جانی در پی نداشت.

پیش‌بینی وقوع بارش‌های نرمال و فرانرمال تا هفته اول خرداد

حاجی بابایی با بیان اینکه اردیبهشت ماه روند مثبت بارش‌ها کمابیش ادامه می‌یابد، اضافه کرد: بارش‌های بهاری در سطح استان تا هفته اول خرداد ماه ادامه خواهد داشت و در بیشتر مناطق در حد نرمال و حتی فراتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: بیشترین افزایش بارش نسبت به نرمال طی یک ماه پیش رو مربوط به مناطق جنوب و غرب استان خواهد بود و تشدید بارش‌های رگباری و سیلاب‌های محلی کمابیش ادامه خواهد داشت.

اصفهان و اردیبهشتی خنک‌تر از معمول

وی تاکید کرد: بین ۷۲ تا ۴۸ ساعت قبل از فعالیت سامانه‌ها، زمان و مکان دقیق وقوع پدیده‌های جوی را به صورت هشدارهای زرد، نارنجی و قرمز اطلاع رسانی خواهیم کرد.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به اینکه دمای هوای استان تا پایان اردیبهشت خنک خواهد بود، اظهار داشت: اردیبهشتی خنک‌تر از معمول خواهیم داشت.

هوای اصفهان از نیمه خرداد گرم‌تر می‌شود

حاجی بابایی با بیان اینکه هفته دوم خرداد ماه روند افزایش دما آغاز خواهد شد و دماها به بالای نرمال خواهد رسید، اضافه کرد: بیشترین افزایش دما را در استان اصفهان در بازه زمانی ۱۵ خرداد تا نیمه تیرماه انتظار دادیم ضمن اینکه وضعیت دمایی امسال نسبت به سال قبل مساعد خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بارش‌های بهاری امسال تا حدودی از تنش آبی کاسته اما از بین نرفته است، تاکید کرد: کماکان مصرف بهینه منابع آب در همه بخش‌های شرب و بهداشت، کشاورزی و صنایع ضروری است.

توفان گردوخاک تا یک ماه آینده نخواهیم داشت

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: اردیبهشت ماه شرایط بارش‌های رگباری خوب است و به نظر نمی‌رسد توفان گردوخاک در یک ماه پیش رو داشته باشیم اما احتمال وقوع تندبادهای لحظه‌ای و خیزش گردوخاک در خردادماه وجود دارد.

کد خبر 6090615

دیگر خبرها

  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • تداوم بارش‌های مطلوب در اصفهان تا هفته اول خرداد
  • حماس: احتمال پذیرش طرح صهیونیست‌ها پایین است 
  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد
  • پیش بینی هشدار زرد هواشناسی در بیشتر نقاط کشور
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • پیش بینی فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما در خوزستان
  • وقوع ۳۰ حادثه کوهستان در کرمانشاه/ استان دوم کشور در حوادث کوهستان هستیم