Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@01:18:34 GMT

آبگیری123میلیون مترمکعبی سازه‌های آبخیزداری هرمزگان

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۷۰۱۲۱

آبگیری123میلیون مترمکعبی سازه‌های آبخیزداری هرمزگان

به گزارش ایرنا، ابراهیم جعفری تختی نژاد روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ظرفیت سازه‌های آبخیزداری 490 میلیون مترمکعب است که تاکنون 123میلیون متر مکعب از آن آبگیری شده که هنوز کافی نیست.
وی بیان داشت: سازه‌های آبخیزداری در شهرستان‌های بندرعباس، حاجی آباد میناب و بندرخمیر نیز بیش از 45 درصد آبگیری شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام مسوول خاطر نشان شد: کاهش اثر منفی خشکسالی و جلوگیری از فرسایش خاک کشاورزی و سیل، از مهمترین مزایای احداث سازه‌های آبخیز داری در استان به شمار می رود.
وی اظهار داشت: در سال گذشته، 56 سازه آبخیزداری با اعتبار افزون بر 230 میلیارد ریال و با حجم آبگیری 24 میلیون مترمکعب از محل صندوق توسعه ملی در استان ساخته شد.
استان هرمزگان اکنون افزون بر هفت هزار و 800 سازه آبخیزداری دارد.
9944/2094
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 خشکسالی سیل صندوق توسعه ملی کشاورزی سازه 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۷۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری غیرمتعارف و ظروف پلاستیکی چالش مهم محیط زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، اسلام جاودان خردافزود: آبیاری های غیرمتعارف با استفاده از آب فاضلاب انجام و این امر افزون بر آلودگی زمین منجر به تهدید سلامت مصرف کنندگان هم می شود. وی با اشاره به اینکه براساس آماری که پارسال دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرده ۸۰۰ مورد آبیاری غیرمتعارف در استان تنها در نیمه نخست پارسال انجام شده است افزود: بازنگری در این شیوه ضرورت دارد. مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: استفاده بی رویه از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی اگرچه در بیشتر نقاط کشور حال زمین را بد کرده است اما این رویه در استان هم مشکل ساز شده و ضرورت دارد تا برای مدیریت آن برنامه ریزی اصولی انجام شود. وی تاکید کرد: برای بهبود حال زمین فرهنگ استفاده از ظروف یکبار مصرف به صورت روزانه باید از زندگی مردم حذف شود که البته این امر افزون بر مشارکت شهروندان نیازمند حساسیت بیشتر مسئولان است. جاودان خرد عنوان کرد: جایگزینی کیسه های پارچه ای به صورت جدی و فراگیری با کیسه های پلاستیکی در واحدهای صنفی مانند نانوایی ها نخستین گام برای تحقق این مهم محسوب می شود.  

دیگر خبرها

  • آبگیری ۳ میلیون ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس
  • آبگیری ۳۰ درصد سازه‌های آبی –خاکی در استان یزد
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری در پی بارندگی‌های بهاری
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی
  • تزریق ۲۰۷ میلیون مترمکعب آب به سفره زیر زمینی
  • برداشت توت از باغات شهر منصوریه بهبهان+فیلم
  • صرفه جویی ۱۲۰۰ مترمکعبی مصرف آب در دانشگاه بیرجند
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد
  • آبیاری غیرمتعارف و ظروف پلاستیکی چالش مهم محیط زیست