Web Analytics Made Easy - Statcounter

یحیی آل اسحاق فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره اقدامات دولت برای تحقق «رونق تولید» در سال جدید و توجه به موضوع بازاریابی کالاهای داخلی در خارج از کشور، گفت: در کل، موضوع بازاریابی بحث بسیار گسترده است و اینگونه نیست که ما بتوانیم همه چیز را به سمت دولت نشانه برویم.

وی با بیان اینکه این موضوع بسته‌های مختلف دارد که یکی از مهمترین آنها اقدامات دولت است، افزود: هنوز برای بسیاری از مسئولان کشوری این موضوع نهادینه نشده که برای بازاریابی باید نظام آموزشی، تربیت متخصص و مسئولان بالادستی متخصص فعال شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازاریابی در دانشگاه‌های خارجی تا سطح دکتری قابلیت تحصیل دارد.

عضو سابق حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: اگر بخواهیم در کل به موضوع بازاریابی توجه داشته باشیم باید برای آن ساز و کار، بودجه و بخش جداگانه در نظر بگیریم.

آل اسحاق با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در حوزه بازاریابی کالاهای داخلی در خارج از کشور، بسترسازی توسط دولت برای این موضوع است، گفت: دولت باید برای محصولات داخل کشور، زمینه‌هایی را در خارج با ایجاد فرآیندهای داخلی فراهم کند از جمله آنها ایجاد مذاکرات اقتصادی بین تجار و تولیدکنندگان داخلی با تجار خارجی است.

وی اضافه کرد: دولت در ذیل همین موضوع باید برای تولیدکنندگان مسیر را تسهیل کند. در این حوزه، مذاکرات بین‌المللی، منطقه‌ای و پیمان‌های منطقه‌ای نقش بزرگی را ایفا می‌کنند.

آل اسحاق همچنین ضمن تاکید به موضوعاتی که دولت باید ایجاد کند تا موضوع صادرات و در ادامه آن تولید رونق یابد، خاطرنشان کرد: آن چیزی که دولت باید ایجاد کند سطح وسیعی از حمایت‌ها از تولیدکنندگان برای تسهیل سازی صادرات کالای ایرانی است که از آموزش، قبول هزینه‌های ریسک، مساعدت در هزینه‌های حمل و نقل و حتی مساعدت در حوزه رسانه را می‌طلبد.

وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورها دولت یا نهادهای وابسته به دولت هزینه تبلیغات را بر عهده می‌گیرند. امروز در بسیاری از کشورها و در مذاکرات بین‌المللی‌شان از اهرم سیاسی برای پیشبرد اهداف اقتصادی استفاده می‌کنند. حال اگر برای دولت مساله صادرات اولویت داشته باشد باید همه اینها را مراعات کند.

عضو حزب موتلفه اسلامی ضمن اشاره به تأثیر معاونت اقتصادی وزارت خارجه در زمینه سازی برای صادرات افزود: در ارتباطات بین المللی کشورهای جهان، دیپلماسی اقتصادی رکن اصلی دیپلماسی سیاسی است و در عین حال بالعکس همین موضوع هم صادق است. هنر وزارت امور خارجه باید در این باشد که چطور از اهرم‌های سیاسی در جهت اهداف اقتصادی بهره ببرد.

وی افزود: در بسیاری از موارد باید به این نکته اشاره داشت که اهرم‌های اقتصادی نیز در پیشبرد اهداف سیاسی تأثیر بسزایی دارد. این مهم با سخن گفتن اصلاح نمی‌شود. دیپلماسی اقتصادی باید جز ارکان وزارت امور خارجه قرار گیرد و برای موضوعات اقتصادی در وزارت امور خارجه ساز و کار آموزشی تعریف شود. وزارت امور خارجه باید ساز و کار ویژه ای برای تأمین دیپلماسی اقتصادی ایجاد کند.

عضو هیئت مؤسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب در ادامه خاطرنشان کرد: تا به امروز وزارت امور خارجه مخصوصاً در دولت اخیر ادعا می‌کند به ساختار اقتصادی توجه ویژه‌ای دارد اما در اولویت بندی مسائل وزارت امور خارجه، اقتصاد را فدای سیاست می‌کنند. نمونه آن در بازار عراق است. ما در این کشور بسیار زحمت کشیدیم تا مسائل امنیتی و سیاسی آنها را حل کنیم اما امروز مسائل اقتصادی مغفول مانده است.

وی تاکید کرد: عربستان تمام آن هزینه‌ای که خرج داعش می‌کرد در عراق هزینه می‌کند تا روابط اقتصادی اش را گسترش دهد. امروز عربستان اهداف سیاسی خود را از طریق گسترش روابط اقتصادی پیش می‌برد. متأسفانه امروز در ساختار دولت و وزارت امور خارجه مسائل اقتصادی جز اولویت‌ها نیست. تنها تشویق می‌کنند و در نهایت حمایت عمومی انجام می‌دهند ولی در این حوزه هزینه نمی‌دهند. البته هزینه تنها پول نیست. اگر این کار انجام نشود تمام موفقیت‌های ما در حوزه‌های امنیتی و دفاعی بی ثمر خواهد ماند.

عضو حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: امروز تداوم حضور ما در حوزه غرب آسیا و پایداری آن بستگی به ایجاد روابط خوب اقتصادی خوب در منطقه دارد. این اصل باید در وزارت امور خارجه جدی‌تر پیگیری شود. این اشتباه است که ما تصور کنیم توسعه اقتصادی برای کشور پیش می‌آید و دولت نیازی نیست که هزینه‌ای انجام دهد. امروز دولت باید در مذاکرات بین‌المللی که انجام می‌دهد، موضوعات اقتصادی را در الویت خود قرار دهد.

وی در پایان تصریح کرد: آن فضایی که ما تا سال ۷۶ ایجاد کرده بودیم در دولت اصلاحات کم کم عملکرد خود را از دست داد و دیگر در اولویت قرار نداشت. حال امروز آقای ظریف در بیان می‌گوید سفرا باید به موضوعات اقتصادی توجه کنند ولی در عمل نتیجه خاصی دیده نمی‌شود. امروز موضوع بازاریابی در سطح کشور بسیار مهم است که باید توسط سیستم‌های بالادستی کار خود را پیش ببرند.

کد خبر 4593202

منبع: مهر

کلیدواژه: یحیی آل اسحاق وزارت امور خارجه ایران طرح رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 

در اتفاقی نادر، یک وزیر کره شمالی در راس هیات اقتصادی به ایران سفر می کند.

به گزارش عصرایران ، خبرگزاری دولت کره شمالی  اعلام کرد  هیاتی از پیونگ یانگ به ریاست وزیر تجارت بین‌الملل سفر به ایران را آغاز کرد.

خبرگزاری مرکزی کره (خبرگزاری دولت کره شمالی) گزارش داد "یون جونگ هو" وزیر روابط اقتصادی خارجی دیروز سه شنبه در رأس یک هیات ، پیونگ یانگ را به صورت هوایی به مقصد ایران ترک کرد. این خبرگزاری جزئیات دیگری ارائه نکرد.

این نخستین سفر اعلام شده یک وزیر کره شمالی به ایران بعد از گذشت سال هاست.
در سال های اخیر هیچ وزیری از ایران و کره شمالی به پیونگ یانگ و تهران سفر نداشته اند.

آخرین سفر یک وزیر کره شمالی به ایران مربوط به مرداد سال 97 است که وزیر خارجه کره شمالی به تهران سفر کرد.

خبرگزاری رویترز با انتشار خبر وزیر اقتصادی کره شمالی به تهران تلاش کرد احتمال ارتباط این سفر با روابط نظامی میان دو کشور را مطرح کند. رویترز نوشت: کره شمالی و ایران مدت‌هاست که مظنون به همکاری در برنامه‌های موشکی بالستیک هستند.

رویترز در فوریه گزارش داد که ایران تعداد زیادی موشک بالستیک را برای استفاده در جنگ با اوکراین در اختیار روسیه قرار داد. خبری که هیچ یک از کشورهای امریکا، روسیه، اوکراین و ایران آن را تایید نکردند.

کره شمالی همچنین مظنون به تامین موشک و توپخانه برای روسیه است اگرچه هر دو کشور این اتهام را رد کرده اند.

سایت اطلاع رسانی دولت کره جنوبی نشان می دهد که این وزیر کره شمالی ("یون جونگ هو" وزیر روابط اقتصادی خارجی) قبلاً برای تحکیم روابط کره شمالی با سوریه تلاش کرده بود.

ایران در کنار سوریه و چین و بلاروس و روسیه از معدود کشورهای جهان هستند که کره شمالی با آنها روابط سیاسی - اقتصادی عادی دارد. این کشورها در مجامع بین المللی و موضع گیری های سیاسی نیز از یکدیگر حمایت می کنند.

بررسی خبرهای خبرگزاری دولت کره شمالی نشان می دهد این وزیر همچنین نقش فعالی در معاملات رو به رشد بین کره شمالی و روسیه داشته است، زیرا در این ماه او در راس هیئتی به روسیه سفر داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اعلام همدردی رهبر کره شمالی با پوتین افتتاحیه عجیب چند آپارتمان در کره شمالی با آتش بازی و آکروبات هوایی (فیلم) کره شمالی باز هم تسلیحات جدید رونمایی کرد

دیگر خبرها

  • هیولای کنکور را با افتخار برپا کردیم!/دیپلماسی را نادیده نگیریم/كريدور عراق-اردوغان- اروپا
  • هوشمندی ایران در از سرگیری سوآپ گاز ترکمنستان، تمدید صادرات گاز عراق و تکمیل خط لوله صلح
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • جشن دستاوردهای آژانس پلاتین در سال 1402
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • نظر دولت در مورد روز تعطیلی جدید/ معاون رئیسی: پنجشنبه‌ها عملا تعطیل است، نمی‌دانم چه شده که عده‌ای می‌گویند شنبه تعطیل باشد
  • روزنامه‌نگاری که دیپلمات نبود
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌
  • سفر یک وزیر کره شمالی به ایران 
  • دیپلماسی اقتصادی، برگ برنده همسایگی