Web Analytics Made Easy - Statcounter

برادر مرحوم هاشمی رفسنجانی در واکنش به سخنان یکی از نماینده های جبهه پایداری در مجلس که اخیرا گفته بود: «مشکل حزب جمهوری اسلامی آن بود که نمی‌دانستند که آیا باید از دستورات ولی فقیه اطاعت کنند یا اینکه دستورات حزب در اولویت قرار گیرد.»، اظهار داشت: این سخنان از پایداری ها بعید نیست و همواره در پی تحریف تاریخ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : «محمد هاشمی رفسنجانی»، برادر مرحوم هاشمی رفسنجانی، در مورد سخنان محمد جواد ابطحی، نماینده جبهه پایداری، در مجلس در مورد حزب جمهوری  اسلامی گفت: ماجرای حزب جمهوری اسلامی، به هیچ وجه این گونه نبود که بین اطاعت از ولی فقیه و دستورات حزب بر سر دو راهی قرار گیرند. حزب جمهوری اسلامی پس از انقلاب توسط ۵ نفری که هیئت موسس شدند، تشکیل شد. آیت الله شهید بهشتی، آیت الله موسوی اردبیلی، آیت الله محمد جواد باهنر، آیت الله خامنه ای و آیت الله هاشمی رفسنجانی از اعضای هیات موسس حزب جمهوری اسلامی بودند. این پنج نفر خدمت امام رفتند و امام نیز با تشکیل این حزب موافقت کردند و در نهایت حزب جمهوری اسلامی تاسیس شد. افراد بسیاری نیز در این حزب ثبت نام کردند. 
او افزود: حتی برای شروع به کار حزب، امام (ره) یک چمدان پول توسط مرحوم هاشمی رفسنجانی برای حزب جمهوری اسلامی فرستادند که وقتی مسئول مالی حزب آن را شمرد که نزدیک به ۱۲ میلیون تومان، به نوعی برای کمک به حزب بود. بنابراین در آن زمان، بحث اطاعت از ولایت فقیه بدین گونه که این نماینده جبهه پایداری مطرح کرد، نبود زیرا امام خمینی (ره) رهبر و همه مطیع فرمایشات ایشان بودند. بنابراین فرمایشات امام را برای خود واجب شرعی می دانستند که آن را انجام دهند.


او ادامه داد: حتی زمانی که امام (ره) خواستند برای نظام جمهوری اسلامی، نامی انتخاب کنند، فرمودند جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیشتر. اما افراد دیگری بودند که پیشنهادات دیگری مثل جمهوری دموکراتیک، جمهوری خلق و غیره داشتند که آنها در نهایت رای نیاورد، بنابراین نظر امام  رای آورد. در قانون اساسی هم در اصل سوم بر این مسئله تاکید شده است که جمهوریت و اسلامیت دو رکن تفکیک ناپذیر در نظام جمهوری اسلامی هستند. بنابراین افرادی که این گونه بحث ها را مطرح می کنند، مستندات تاریخی ندارند و زمانی که به هر دلیلی این بحث ها را مطرح می کنند، مسئولیت این گونه گفته نیز با خود آنها است.
او تصریح کرد: بنده نمی دانم این نماینده کیست و چه گفته و چرا  این سخنان را گفته  است.
او بیان کرد: در زمان امام (ره) این بحث ها اصلا مطرح نمی شد. امام (ره) هم مرجع تقلید بلامنازعه و هم رهبر بودند همچنین همه نسبت به امام تواضع داشتند و فرمایشات ایشان را واجب شرعی می‌دانستند. حتی مرحوم بازرگان و نهضت آزادی که با گنجاندن ولایت فقیه در قانون اساسی مخالف بودند، استدلالی که می کردند این بود که این قبا برای امام خمینی است و پس از ایشان نمی توانید فردی را پیدا کنید که واجد شرایطی که ابتدا در  قانون اساسی آمده است، باشد. بنابراین حتی مخالفین نیز در مورد امام اینگونه سخن می گفتند و به نوعی این بحث را مطرح می کردند که امام دیگر جانشین ندارد و منحصر به فرد هستند. بنابراین این بحث ها که اعضای حزب جمهوری اسلامی نمی دانستند از ولایت فقیه باید تبعیت کنند یا از دستورات حزب، اصولا مطرح نبود.  
منبع: برنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: حزب پایداری تحریم تاریخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۷۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف تحریم در تنگنا گذاشتن جمهوری اسلامی است | با جهش تولید، جیب کارگر پر می‌شود

حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری آنها تبعیت کند.

دیدار جمعی از کارگران سراسر کشور صبح امروز در حسینیه امام خمینی (ره) به مناسبت هفته کار و کارگر با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی آغاز شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اهم بیانات رهبر معظم انقلاب را در ادامه می خوانید؛

*رکن جهش تولید، کارگر است؛ با جهش تولید کشور و آحاد مردم ثروتمند می‌شوند و جیب و دست کارگر پر می‌شود.

* تبیین زمینه‌های حضور و مشارکت مردم در تولید وظیفه مهم مسئولین است.

*هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری آنها تبعیت کند. معلوم است که نظام اسلامی، غیرت اسلامی و ملت بزرگ و با سابقه اسلامی محال است که تسلیم چنین زورگویی شود.

*یک ملت زنده از دشمنی دشمن هم برای خود فرصت درست می‌کند. نمونه بارز آن در بخش تسلیحات است. در بخش‌های دیگر هم از دل فشارها پیشرفتهای بزرگی به دست آمده است.

*تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد چون دل به کمک خارج از مرزها نبسته‌ است. این روحیه را باید تقویت کرد.

*ملت ایران استحکام خود را باید در کار و عمل و اتحاد ملی نشان دهد.

* امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است. امنیت شغلی از وظایف مسئولین است. در دوره‌ای مبتلا به تعطیلی کارخانه‌های بزرگ شدیم، به همت مسئولین در این یکی دوساله خیلی از کارگاههای تعطیل شده راه افتاد و این کار باید ادامه پیدا کند.

*خیلی از این جهت خرسندم بنده که این هفته‌ی کارگری وجود دارد که ما بتوانیم در این هفته با جمع کارگران مواجه بشویم، یک تشکر زبانی اقلاً بکنیم.

*تشکر زبانی البته کافی نیست. لکن لازم است. بنده صمیمانه تشکر میکنم از زحمات کارگرانمان، از نجابت کارگران، از همت کارگران و از ان‌شاءالله پیشرفت جامعه‌ی کارگری. 

*کشورهای مختلف، ملتها، فرهنگهای مختلف، همه روز کارگر دارند. لکن نکته اینجاست که نگاه دنیای مادی به کارگر با نگاه اسلام به کارگر متفاوت است.

*نگاه دنیای مادی به کارگر، نگاه ابزاری است، مثل پیچ و مهره، مثل خود ماشین. اسلام این جور نیست. اسلام نگاهش به کارگر و ارزشی که برای کارگر قائل است، ناشی است از ارزشی که برای کار قائل است. عمل، عمل. اسلام برای عمل ارزش ذاتی قائل است.

*اسلام برای عمل ارزش ذاتی قائل است. این تعبیرات "عمل صالح" که در قرآن هست و در روایات متعدد انواع تعبیرات و تمجیدهایی که از عمل هست، مراد فقط نماز و روزه که نیست. عمل یعنی همه‌جور عملی. هم عملی که انسان میکند برای به عنوان عبادت، هم عملی که انسان میکند برای آوردن نان حلال در سفره.

*«من یعمل یزداد قوةً» جامعه‌ای که در آن کار وجود داشته باشد و عمل انجام بگیرد در او، قدرت و قوّت آن جامعه افزایش پیدا خواهد کرد. «و من یقصر فی العمل یزداد فترةً» آن جامعه‌ای و آن فردی که در عمل کوتاهی بکند، سستی او روز به روز بیشتر خواهد شد. عمل قوّت ایجاد میکند، هم در فرد، هم در جامعه. عمل این است.

*خب پس عمل ارزش ذاتی دارد در اسلام. کی این عمل را انجام میدهد؟ شما؛ کارگر. پس کارگر ارزش ذاتی دارد.

*ما در شعار سال این چندساله، روی نقطه‌های حساس اقتصادی تکیه کردیم. امسال هم گفتیم جهش تولید، نه افزایش تولید، جهش! جهش چه جوری حاصل میشود؟ با مشارکت مردم. بنده عقیده‌ی راسخ دارم، نظر کارشناسان ما هم همه‌ همین است، اگر که مردم وارد میدان اقتصاد بشوند، وارد میدان تولید بخصوص اگر بشوند، تولید جهش پیدا میکند. 

*تولید که جهش پیدا کرد، کشور ثروتمند میشود، آحاد مردم ثروتمند میشوند، کارگر جیبش پر میشود، دست کارگر پر میشود، اشتغال افزایش پیدا میکند، بیکاری کم میشود و مشکلات فراوان کارگری و اقتصادی در کشور از بین میرود.

*یک کارگر ماهر و با روحیه و پرانگیزه نقشش در جهش تولید غیرقابل انکار است. کارگر و کارآفرین دو همکارند در خط مقدّم نبرد اقتصادی؛ امروز ما دچار یک نبرد اقتصادی هستیم دیگر، جنگ اقتصادی است. این جنگ هم مثل جنگ هشت ساله‌ی اول انقلاب جنگ تحمیلی است.

*آمریکا یک جور، کشورهای همراه آمریکا یک جور، دارند با ایران اسلامی و جمهوری اسلامی درواقع میجنگند. در این جنگ اقتصادی که ما داریم خط مقدّم و جبهه‌ی جلویی خط متعلّق به کارگر و کارآفرین است. 

*بهبود حال جامعه‌ی کارگری تأثیر بزرگی در بهبود حال کل جامعه دارد. ما آنطور که حالا به من گزارش کردند در حدود ۱۴ میلیون کارگر داریم که اگر با خانواده‌هایشان حساب کنیم بیش از ۴۰میلیون، چهل و چند میلیون انسان میشوند. خب چهل و چند میلیون یعنی نصف جمعیت کشور. اگر تلاشی انجام بگیرد، کاری انجام بگیرد که حال جامعه‌ی کارگری خوب بشود این معنایش این است که حال نصف جامعه‌ی کشور خوب شده.

*یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه‌ی کارگری مسئله‌ی امنیت شغلی است.این کارگری که حالا با قناعت با نجابت مشغول کارش است لااقل بداند که آینده‌ی شغلی‌اش تضمین شده است. مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

*یک نکته‌ی دیگر مسئله‌ی بیمه‌هاست. سیاست‌های کلّی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیرکارگر میشوند اینها مدت‌ها پیش ابلاغ شده منتها تا حالا کارهایی که باید انجام بگیرد درست کامل انجام نشده. 

*من توصیه‌ی جدی‌ام به جامعه‌ی کارگری این است. شما بدانید دارید ارزش‌آفرینی میکنید. مسئله فقط این نیست که کار میکنیم، نان حلال سر سفره میبریم، این هست البته اما فقط این نیست. شما کار که میکنید، دارید کشور را آباد میکنید. کار شما موجب آبادی کشور است. کشور که آباد شد، آبرو و سرافرازی به وجود می‌آید. کشور قدرتمند میشود.

*دوم اینکه کار را امانت بدانید. این وظیفه‌ای که به شما سپرده شده، این امانتی است دست شما. سوم اینکه کار را محکم انجام بدهید، متقن انجام بدهید.

این خبر تکمیل می شود...

دیگر خبرها

  • پایداری گرمای هوا در گیلان
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • هدف تحریم در تنگنا گذاشتن جمهوری اسلامی است | با جهش تولید، جیب کارگر پر می‌شود
  • ببینید | رهبر انقلاب: هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • دکترین هسته ای ایران تغییر می کند؟
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم