Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ حجت الاسلام محمد مهدی افتخاری، نماینده مردم فومن و شفت در مجلس امروز در دیدار با مدیرکل اوقاف گیلان در اداره کل اوقاف گیلان در رشت با اشاره به نامگذاری امسال به نام رونق تولید گفت: حضرت آقا در بیانیه ارزشمند خود تحت عنوان بیانیه گام دوم انقلاب مسیر حرکت و برون رفت از مشکلات فعلی را ترسیم کردند و شعار سال را بی جهت رونق تولید نامگذاری نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: رهبر معظم انقلاب، رمز عبور از مشکلات معشیت جامعه را در تولید می‌دانند و دولت باید با تامین نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و صنعتی به این سیاست کلی نظام جامع عمل بپوشاند.

افتخاری، سازمان اوقاف را یکی از نهادهای موثر در رونق تولید خواند و خاطرنشان کرد: سنت حسنه وقف با رویکرد پویا و انعطاف پذیری که دارد همواره رفع نیاز از جامعه را هدف قرار داده است.

وی سرمایه گذاری در موقوفات و تبدیل به احسن آنها را از راهکارهای کمک به رونق تولید در کشور برشمرد و افزود: توجه به رونق تولید مورد توجه متولیان وقف در به ثبت رساندن وقف‌های جدید و جهت دهی به نیات واقفان باشد.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس تاکید کرد: هر چه قدر بتوانیم فقر را در جامعه ریشه کن کرده و نیاز به خارج را کاهش دهیم به هدف متعالی سنت وقف هم نزدیک‌تر شده‌ایم.

 وی با اشاره به جنگ همه جانبه اقتصادی دشمنان اسلام علیه ایران و مردم کشور، گفت: حتی وارد کردن نام سپاه به گروه‌های تروریستی با هدف فشار اقتصادی بر مردم انجام شده است.

افتخاری اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا به وضوح در منطقه خاورمیانه به دنبال تقویت تروریست و شرارت است.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس در بخشی دیگر از سخنان خود به گردشگر پذیر بودن شهرستان‌های فومن و شفت اشاره کرد و گفت: از این ظرفیت گردشگری مذهبی شهرستان‌های فومن و شفت می‌توان برای توسعه استان بهره برد.

حجت الاسلام علیزاده، مدیرکل اوقاف گیلان نیز در این دیدار گفت: مردم از مسئولان انتظار توجه و دقت بیشتر نسبت به وضعیت معیشتی مردم دارند.

 وی نامگذاری امسال را به نام رونق تولید بسیار هوشمندانه خواند و گفت: چندین سال است که شعار سالها رویکرد اقتصادی دارد و با توجه به تحریم‌های دشمنان، مهمترین راهکار خروج از بن بست اقتصادی رجوع به توانمندی‌ها و ظرفیت های داخلی است.

مدیرکل اوقاف گیلان، ایران اسلامی را سرشار از منابع انسانی و طبیعی و معدنی دانست و اعلام کرد: مدیریت منابع و ظرفیت‌های انسانی و طبیعی هم باید هوشمندانه و در جهت رفع نیاز کشور از بیگانگان باشد.

 وی به رویکرد جدید سازمان اوقاف در ورود به عرصه های تولید و نیاز روز جامعه اشاره و اظهار کرد: وقف یه نهاد مردمی و در خدمت مردم برای رفع نیازهای آنان است.

علیزاده، ویژگی فعالیت‌های سازمان اوقاف را انجام فعالیت‌های فرهنگی در کنار امور اقتصادی برشمرد و گفت: سازمان اوقاف در جهت گیری وقف‌های جدید برای ایجاد اشتغال، رفع بیکاری، کاهش فاصله طبقاتی و آموزش فنون و حرفه‌های مختلف تلاش بسیاری انجام داده است.

وی اذعان کرد: یکی از مواردی که مجلس و نمایندگان می‌توانند به سازمان اوقاف در پیشبرد اهداف اقتصادی و فرهنگی کمک کنند مبارزه با موقوفه خواری است.

مدیرکل اوقاف گیلان یادآور شد: سازمان اوقاف و اوقاف گیلان با جدید به دنبال تثبیت مالکیت موقوفات هستند و به توفیقات قابل توجهی در سال‌های اخیر دست پیدا کرده‌اند.

وی همچنین گفت: همه باید تلاش کنیم انگیزه وقف در جامعه بیشتر و مردم با این نهاد کارآمد آشناتر شوند.

 علیزاده اظهارد اشت: نگرش بعضی افراد باید به وقف تغییر کند تا وقف در جامعه نهادینه شود و اگر این اتفاق بیافتد مردم آثار و برکات وقف را بیشتر و ملموس‌تر می‌بینند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خاورمیانه رئیس جمهور آمریکا رهبر معظم انقلاب گردشگری مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۵۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت