Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد جمال ارونقی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: یکی از موارد ایستایی کالا در حین تشریفات گمرکی در گمرک، رسیدگی به ارزش کالا است.

معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران افزود: این مساله نیز ناشی از «تمرکز بر رسیدگی ارزش کالا در ستاد گمرک ایران» است زیرا تمامی گمرکات رسیدگی به ارزش کالا را به ستاد گمرک اعاده می‌دهند و در ستاد هم به دلیل حجم مراجعات و مکاتبات، این روند طولانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا تصمیم گرفته شد که از این به بعد رسیدگی به ارزش کالا توسط خود گمرکات انجام شود که این موضوع فاز به فاز در حال انجام است.

ارونقی اظهار داشت: همچنین در موردی دیگر برای جلوگیری از ایستایی کالا هفته گذشته به رئیس کل گمرک پیشنهاد دادیم که در سال رونق تولید تسهیلات ویژه ای برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته شود.

وی افزود: ابتدا این مساله باید توضیح داده شود که زمانی که اظهارنامه واحد تولیدی در مسیر سبز قرار می‌گیرد دیگر کارشناسی سرویس ارزیابی انجام نمی‌شود و اظهارنامه خود به خود به درب خروج گمرک هدایت خواهد شد.

معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران ادامه داد: پیشنهاد شد که اظهارنامه‌های گمرکی مواد اولیه، ماشین آلات خط تولید و سایر کالاهای مورد استفاده در تولید یا پردازش و همچنین محصولات تولید شده مربوط به واحدهای تولیدی مستقر در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و کلیه اظهارنامه‌های گمرکی مواد اولیه، ماشین آلات خط تولید و سایر کالاهای مورد استفاده در فرآیند تولید، وارده توسط واحدهای تولیدی مستقر در سرزمین اصلی که در مسیر سبز قرار نمی‌گیرد، توسط کارشناسان مجازی همان گمرک رسیدگی شود.

ارونقی افزود: درواقع اگر اظهارنامه برای کالاهای اساسی و واحدهای تولیدی در مسیر زرد و قرمز قرار گیرد در هر دو مورد توسط کارشناسان سرویس ارزیابی همان گمرک محل اظهار رسیدگی می‌شود تا در اسرع وقت نسبت به ترخیص این کالاها اقدام شود.

بخشنامه معاونت فنی و امور گمرکی به معاونت برنامه ریزی و امور بین الملل به شرح زیر است.

کد خبر 4595749 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: گمرک گمرک ایران واحد های تولیدی مشکل واحدهای تولیدی ترخیص کالا رسوب کالا در بنادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند

اسفندیار دریکوندی ، ضمن اشاره به تنوع بالای کالا‌های صادراتی استان، گفت: در همین رابطه کشور‌های عراق، پاکستان، آذربایجان، افغانستان، روسیه، امارات، گرجستان، هند، چین و ازبکستان عمده کشور‌های هدف صادراتی استان قم بوده‌است.

مدیرکل گمرکات قم افزود: در این مدت بیش‌از ۳۰ نوع کالا از گمرکات استان به کشور‌های مورد نظر صادر شد که مهمترین آنها شامل محصولاتی همچون کفش و صندل، انواع گرانول و کامپاند، سرب، پلی استر، شماری از محصولات شیمیایی، محصولات غذایی همچون تخم مرغ و برخی از لوازم صنعتی است.

او ادامه داد: در سال‌های اخیر بستر‌های لازم برای صادرات انواع کالا‌های مورد توجه تجار در گمرکات استان قم فراهم شده‌است و ما امیدواریم در سال‌جاری با همراهی فعالان اقتصادی شاهد افزایش هرچه بیشتر میزان صادرات کالا‌های ساخت داخل از گمرکات این استان باشیم.

گفتنی است فروردین‌ماه امسال حدود ۱۲ هزار تُن کالا در قالب ۳۳۵ اظهارنامه به ارزش ۱۰ میلیون و ۲۷۳ هزار دلار از گمرکات این استان صادر شد.

با توجه به شرایط خاص فروردین‌ماه همچون وجود تعطیلات نوروزی و روند آغاز کار واحد‌های تولیدی، حجم صادرات استان از ماه‌های آینده با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد و گمرکات قم برای تحقق این هدف در آمادگی کامل به سر می‌برد.

در این مدت حدود سه هزار تُن کالا نیز در قالب تعداد ۹۱ اظهارنامه به ارزش ۱۱ میلیون و ۴۲۱ هزار دلار از طریق گمرکات قم وارد کشور شد، همچنین درآمد کل گمرکات استان از فعالیت‌های تجاری به ۴۱۷ میلیارد ریال رسید.

گفتنی‌است سال گذشته نیز ۲۳۲ میلیون و ۸۷۵ هزار و ۷۹۴ دلار صادرات انواع کالا از گمرکات این استان به کشور‌های مختلف جهان صورت پذیرفت. این میزان صادرات در قالب ۶ هزار و ۳۳۲ اظهارنامه به وزن ۲۴۲ هزار و ۴۵۵ تُن بود که نشان دهنده پویایی فعالیت‌های تجاری در استان قم است.

در همین راستا سال گذشته درآمد کل گمرکات استان قم به ۲۰ هزار میلیارد ریال رسید که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۵۰ درصد افزایش داشت.

لیست کالا‌های صادراتی استان قم به بازار‌های جهانی بسیار متنوع است که عمده‌ترین آنها در قالب ۳۲ نوع کالا مورد شناسایی قرار گرفته و انواع محصولات صنعتی، شیمیایی، معدنی، خوراکی و سایر کالا‌ها را دربر می‌گیرد.

همچنین در این مدت ۴۷۸ میلیون و ۸۹۹ هزار و ۹۵۸ دلار کالا در قالب سه هزار و ۲۸۲ اظهارنامه به وزن ۸۹ هزار و ۴۹۰ تُن از طریق گمرکات قم وارد کشور شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی