Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-28@21:16:44 GMT

کارگاه‌های تدبر قرآن کریم در سطح بین‌المللی برگزار شود

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۳۴۵۴۵

به گزارش ایکنا از قم، محمدرضا آرام عصر امروز سوم اردیبهشت در مراسم افتتاحیه موسسه بین‌المللی قرآنی آنلاین امام مبین که در بنیاد فرهنگی امامت برگزار شد گفت: یکی از مزایای این مراسم افتتاح آن است که این موسسه کار خود را پیش از افتتاح آغاز کرده است.
وی افزود: کسانی که در حوزه بین‌المللی کار کرده‌اند می‌دانند که فعالیت در حوزه چند زبانی و بین‌المللی، بسیار دشوار است؛ درست است که زبان قرآن، یک زبان رسمی و فرازبانی است ولی قطعا باید ظرافت‌های آن را رعایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاد دانشگاه تورنتو کانادا با تشریح واژه قرآنی امام مبین در سوره یس بیان کرد: خداوند متعال که خود را به عنوان معلم قرآن معرفی کرده است خود را الرحمن نامیده است؛ این مساله نشان می‌دهد که معلمانی که به واسطه داشتن برخی از صفات الهی وظیفه تعلیم قرآنی را دارند باید برخی از صفات الهی را داشته باشند.
وی گفت: قرار نیست که معلمان قرآنی خارج از حوزه الرحمن عمل کنند؛ فعالان قرآنی باید جامعیت زبان قرآنی را شامل همه انسان ها و همه کشورها داشته باشند؛ باید فعالیت‌ها متناسب با همین صفت الرحمن باشند و معلمان باید علم القرآن و متصف به صفت الرحمن باشد.
آرام اظهارکرد: آنچه در این موسسه باید مورد توجه قرار گیرد، شیوه‌های آموزش قرآن است؛ وقتی مخاطب بین‌المللی داریم باید فراتر از مساله گفتار و رفتار، مجهز به سیره قرآنی پیامبر و اهل بیت(ع) باشیم. 
وی افزود: آسان سازی قرائت و توجه به مساله عمل به محتوای قرآن و تدبر در آیات الهی از مهمترین لوازم آموزش قرآنی در حوزه بین‌الملل است زیرا تلفظ زبان عربی برای مردم کشورهای دیگر کمی سخت است و به همین دلیل باید به شیوه پیامبر و اهل بیت(ع) در این زمینه عمل کرد.
استاد دانشگاه تورنتو کانادا بیان کرد: دعوت به تدبر، منحصر به گروه خاصی نیست؛ هیچ عبارتی از تدبر در قرآن به این نکته اشاره ندارد که مخاطب ما حتما باید یک دوره مباحث قرآنی را گذرانده باشد؛ حوزه تدبر، حوزه همگانی است و این مساله وظیفه فعالان موسسات قرآنی است.
وی گفت: روایاتی وجود دارد که امام مبین به امام علی(ع) دلالت دارد؛ قطعا شیوه تعلیمی و تفسیری امام علی(ع) و امام رضا(ع) باید در آموزش ها دخیل باشد؛ اینکه واژه امام مبین در آیه 12 سوره یس که قلب قرآن است آمده از نشانه‌های بزرگ قرآنی است.
آرام اظهارکرد: برگزاری کارگاه‌های تخصصی تدبر در قرآن کریم از جمله فراخوان های عمومی قرآن است و مخاطب ما نیز در محدوده خاصی قرار ندارد.
وی افزود: این موسسه باید به سمتی برود که فعالیت های خود را در قالب آکادمیک نظام‌مندی و سامان دهد؛ اگر این حرکت رخ دهد شیوه مناسبی برای جذب مخاطب در حوزه بین‌الملل خواهد بود؛ حتی اگر این اتفاق مهم رخ دهد، آنچه که محور حرکت موسسه قرآنی بین‌المللی است، بحث اخلاص ورزی و ولایت مداری است.
استاد دانشگاه تورنتو کانادا با بیان اینکه بسیاری از مخاطبان این موسسه، از طلاب و مردم افغانستانی هستند افزود: باید خاورمیانه را که عرصه ظهور است دریابیم بنابراین حرکت این موسسه کوثری است نه تکاثری زیرا حضور مردم منطقه ما و رشد و نمو مردم این منطقه قطعا آثار بزرگی را در آینده خواهد داشت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا آرام کارگاه تدبر امام مبین افتتاحیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۴۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری دبیرخانه ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم پیش از ظهر امروز در محل سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن کریم عنوان کرد: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، حفظ قرآن به عنوان یک اتفاق راهبردی در منظومه تعمق و تدبر قرآنی شناخته می‌شود. در یک نظرسنجی که اواسط اسفندماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان داشتیم، بالغ بر۷۵ درصد پاسخگویان با ضرایب مختلف عنوان کردند که از این که قرآن را حفظ نیستند حسرت می‌خوردند. این یک سرمایه قرآنی است که نشان می‌دهد باید بحث حفظ را حدی بگیریم.

وی اظهار کرد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود به حفظ کل قرآن کریم می‌دانیم. اگر افراد با آیه‌های کاربردی قرآن کریم ارتباط بگیرند، دغدغه حفظ قرآن کریم شکل می‌گیرد. طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان امسال که با همکاری نهاد‌های مختلف و به ویژه آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما شکل گرفت، در راستای توجه به جریان حفظ موضوعی بود. حدود یازده میلیون نفر از ابتدا تا انتهای این طرح با آن همراهی کردند؛ یک میلیون نفر هم در آزمون انتهایی شرکت کردند که از این میان ۸۰۰ هزار نفر گواهی رسمی حفظ آیات را دریافت کردند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای درقم برگزارمی شود
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی