Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@02:21:53 GMT

آشنایی با عوارض خطرناک مصرف تریاک!

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۴۲۵۷۲

آشنایی با عوارض خطرناک مصرف تریاک!

تریاک پرمصرف‌ترین ماده مخدری است که در کشور ما مورد استفاده قرار می‌گیرد و آمار کشفیات این ماده توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر از سایر مواد بیشتر است؛ تریاک از گل خشخاش به‌دست می‌آید و به‌دلیل مورفینی که در داخلش دارد، افراد را به سمت خود می‌کشد، چراکه مورفین داخل تریاک موجب تسکین درد می‌شود، اما مصرف بیش از اندازه تریاک، نوعی وابستگی ایجاده کرده و عوارض خطرناکی برای بدن انسان خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر همین اساس، بی‌خوابی، بی‌اشتهایی، افسردگی، تعریق زیاد، بی‌قراری، تحریک‌پذیری، حالت تهوع، اسهال، تب و لرز، کشش عضلانی، گیجی، مشکلات بینایی، کاهش تنفس، کاهش تمایلات جنسی، شادی بیش از حد، کاهش اعتماد به نفس، اختلال ذهنی، کاهش وزن و منگی از جمله عوارض مصرف تریاک برای بدن انسان است.

اما نکته مهم این است که باور‌های غلط، مردم را به سمت مصرف تریاک می‌کشاند؛ افزایش قوای جنسی، جلوگیری از بیماری‌های قلبی و دیابت، کاهش اضطراب، افزایش تمرکز و کاهش غم و اندوه بخشی از باور‌های غلط بین مردم است که آن‌ها را به سمت مصرف تریاک می‌کشاند.

بر اساس این گزارش، قطعاً اطلاع‌رسانی درباره عوارض مصرف تریاک، می‌تواند مردم را از رفتن به سمت این ماده مخدر منصرف کند.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: مواد مخدر معتادان تریاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید