Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، دکتر سید احمد هاشمی در آئین اختتامیه سومین جشنواره سفیران سلامت در محل سالن ایثار بجنورد، اظهار کرد: سفیران سلامت نمونه‌های عینی و واقعی مشارکت مردمی در بحث ترویج سلامت هستند.

وی تربیت سفیر سلامت را راهی به سوی پوشش همگانی سلامت دانست و ادامه داد: با حضور در میان دانش‌آموزان سفیرانی را تربیت کرده ایم که نکات و پیام سلامت و بهداشت را خود فرا گرفته و آموزه‌هایشان را به خانواده و گروه همسالان در جامعه انتقال می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در این زمینه همکاری خوبی با اداره کل آموزش و پرورش استان آغاز شده است که انتظار می رود این نمونه همکاری ها گسترش و از ظرفیت های موجود بین دستگاه ها  استفاده بهینه شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ادامه سخنان خود موضوع تغذیه دانش آموزان را امری مهم در سیستم آموزش و پرورش عنوان کرد و از خانواده و مدیران مدارس خواست تا این مهم را با جدیت دنبال کنند.

دکتر هاشمی معضل چاقی دانش آموزان و اضافه وزن آن ها را یک خطر در مدارس نامید و گفت: باید روند مصرف صبحانه و غذاهای کم کالری میان دانش آموزان ترویج یابد.

 وی ادامه داد: برای نمونه حداکثر نیاز بدن روزانه 25 گرم شکر و 10 گرم نمک است که سرانه مصرف این خوراکی ها در استانمان بیش از حد استاندارد و عامل ابتلا به فشار و قند خون است.

وی با بیان اینکه جشنواره سفیران سلامت خراسان شمالی برنامه ای خوب و در سطح کشوری نمونه است، اظهار کرد: پیشنهاد می شود در راستای توسعه بهداشت و سلامت جامعه، این دست آموزش های بنیادی از پایه های ابتدایی آموزش و پرورش آغاز شود.

 مدیرکل امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی نیز در این آئین بر همکاری بین دستگاهی تاکید کرد و گفت: جشنواره سفیران سلامت نمونه خوبی از همکاری بین دستگاهی میان آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی است.

آریان افزود: پیشگیری از آسیب، درمان را آسان کرده و تا 90 درصد خطر اتفاقات ناگوار را کاهش می دهد.

وی برگزاری جشنواره سفیران سلامت و آموزش های بهداشتی به دانش آموزان را اقدامی قابل ستایش دانست و خاطرنشان کرد: با تعامل سازنده بین دستگاهی بسیاری از آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.

فرماندار بجنورد نیز در  آئین اختتامیه سومین جشنواره سفیران سلامت اظهار کرد: سلامت روح و روان تاکید خداوند متعال در قرآن است و طبق آموزه های دینی عقل سالم در بدنی سالم قرار دارد.

ثمینی تصریح کرد: سفیران سلامت علاوه بر فراگیری آموزش های فردی باید آن را در سطح جامعه انتشار دهند و نمونه عینی خود مراقبتی باشند.

در این آئین ضمن رونمائی از تندیس جشنواره با حضور معاونت بهداشت و معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان، از زحمات دکتر هاشمی، دکتر دلشاد، دکتر شهریاری، دکتر پورآدینه و دکتر رحمانیه به عنوان پزشکان خیر نیک اندیش در درمان دانش آموزان نیازمند با اهدای لوح، قدردانی شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه خراسان شمالی دانشگاه علوم پزشکی سرمایه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۲۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی قاسمی صبح پنجشنبه در مراسم افتتاح ١٠ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند گفت: خوشبختانه حرکت‌های خوبی درجهت کاهش خطرات طبیعی ازجمله سرمازدگی با نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی کشاورزی در پهنه‌های مختلف شهرستان زرند انجام شده است.

وی با بیان اینکه برای اینکه کشاورزی اقتصادی داشته باشیم ناگزیر به استفاده از شیوه‌ها و روش‌های دانش بنیان هستیم، افزود: مدیریت بهتر، بهره‌وری بالاتر، اقتصادی شدن محصول و تولیدات و کاهش ریسک‌های بخش کشاورزی از مزایای استفاده از طرح‌های دانش بنیان است.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اظهار کرد: با پیگیری‌های فرماندار و جهاد کشاورزی این اتفاق خوب در شهرستان زرند افتاده است و امیدواریم در همه عرصه‌های کشاورزی بتوانیم با استفاده از دانش، بهره وری را بهبود ببخشیم.

وی افزود: مسائل و مشکلات کشاورزان و درخواست‌های آنان برای استمهال وام‌ها به دلیل سرمازدگی محصول در سه سال اخیر و نبود درآمد کافی پیگیری می‌شود.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشور همچنین در خصوص غرامت‌های صندوق بیمه کشاورزی خواستار تسریع در روند پرداخت‌ها شد.

کد خبر 6095123

دیگر خبرها

  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • کارگران نمونه و کارفرمایان سلامت محور سیستان و بلوچستان تجلیل شدند
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری