Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی معایب استانی‌شدن انتخابات مجلس را تشریح کرد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مصوبه اخیر مجلس درباره استانی شدن انتخابات مجلس، گفت: در این مصوبه مجلس، استانی، تناسبی و حزبی شدن انتخابات در هم تنیده شده که در مرحله اجرا برای افرادی که می‌خواهند کاندیدا شوند و برای افرادی که می‌خواهند رأی بدهند سردرگمی به‌وجود می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه این مصوبه مجلس بسته‌ای شفاف و معقول نیست و دارای ابهامات زیادی است، ادامه داد: حتی زمانی که ماده‌ای از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس به کمیسیون شورا‌ها ارجاع داده می‌شد تا اصلاح شود بدون اینکه اصلاح خاصی به‌روی آن انجام شود به صحن علنی بازگردانده می‌شد.

نماینده شاهین‌شهر در مجلس اضافه کرد: به‌دلیل اینکه تلاش شده بود تا این طرح به انتخابات آتی مجلس برسد کار کارشناسی مناسبی به‌روی آن انجام نشده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با ابراز اینکه در مصوبه مجلس به‌روی احزاب تکیه شده، اما در کشور احزاب قوی شناسنامه‌دار وجود ندارد که بتوان از طریق آن انتخابات را دنبال کرد، اظهار داشت: با مصوبه جدید مجلس افراد باید تنها در یک لیست حضور داشته باشند و افراد جدید نمی‌توانند در انتخابات حضور پیدا کنند، چون بستر این کار فراهم نیست.

حاجی‌دلیگانی با تصریح به اینکه با مصوبه مجلس افرادی که قصد حضور در انتخابات دارند محدود به لیست می‌شوند، گفت: عموماً لیست‌هایی که بسته می‌شود بر اساس قدرت، ثروت و لابی‌گری است و به انتخاب آزاد مردم خدشه وارد می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه پس از استانی شدن انتخابات مجلس، نمایندگان انتخاب‌شده به مناطق دورافتاده چندان اهمیتی نخواهند داد، گفت: عیب اصلی این طرح این است که یک نماینده بیشتر به نقاط با تراکم جمعیت اهمیت می‌دهد، آن ۱۵ درصدی که در مصوبه مجلس برای تناسبی بودن در نظر گرفته شده عدد بالایی نیست و معمولاً افراد این رأی را خواهند آورد، اما بالاترین آرا در مرکز استان باید باشد که در این صورت اگر فردی انتخاب شود خود را موظف به پاسخگویی به مرکز استان می‌داند.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس با تذکر اینکه مصوبه جدید مجلس باعث دلسردی مردم مناطق دارای جمعیت کم می‌شود، افزود: این نیز یکی از معایب استانی شدن انتخابات است که باعث کاهش انگیزه حضور در انتخابات می‌شود که با روح دموکراسی در تضاد است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با تأکید بر اینکه یکی از معایب دیگر استانی شدن انتخابات افزایش هزینه‌های انتخاباتی است، عنوان کرد: یکی دیگر از معایب استانی شدن انتخابات کاهش اقلیت‌ها در مجلس است. منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نمایندگان مجلس شورای اسلامی استانی شدن انتخابات مجلس انتخابات مجلس حسینعلی حاجی دلیگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۳۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران

به گزارش همشهری‌آنلاین، علی خضریان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مصوبه مجلس در طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفتگی بازار جلوگیری کنیم.

وی افزود: در همین راستا طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.

خضریان در همین راستا ادامه داد: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود. ساماندهی سکوهای ثبت آگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس گفت: طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود؛ همچنین ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها از دیگر محورهای مصوبات مجلس است.

کد خبر 847398 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه مسکن اجاره مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران
  • خبر خوب برای مستاجران ؛ اجاره‌بها زیاد ممنوع !
  • مصوبه مجلس درباره ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • جزییات مصوبه «ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها»‌ مجلس
  • تصویب بیش از ۵۰ مصوبه برای توسعه شرق شهرستان اصفهان
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟