Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفریان گفت: دانشگاه ملی سنگاپور یکی از ۳۰ دانشگاه برتر دنیاست و علوم پزشکی تهران با این دانشگاه ملی سنگاپور تفاهم نامه‌ای امضا کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی جعفریان در نشست خبری که در حاشیه هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران نه تنها به عنوان یک دانشگاه علوم پزشکی بلکه به عنوان نماینده ایران در این نشست میزبانی را بر عهده داشت، گفت: در شرایطی که تحریم‌ها در طی سال گذشته شدیدتر شده، اما دانشگاه علوم پزشکی تهران توانست در نشست بین المللی حوزه سلامت به خوبی ظاهر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طوری‌که خوشبختانه به اذعان مهمانان خارجی این نشست با کیفیت بالایی از نظر سطح علمی برگزار شد.

جعفریان ادامه داد: هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت محل انتقال دانش و تبادل و تجربیات و امید در حوزه سلامت است و ما دیپلماسی سلامت را با برگزاری این نشست تحقق بخشیدیم.

وی با اشاره به امضا تفاهم نامه بین دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران و دانشگاه ملی سنگاپور گفت: دانشگاه ملی سنگاپور یکی از ۳۰ دانشگاه برتر دنیاست و دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران به عنوان قطب علوم بهداشتی کشور با نماینده دانشگاه ملی سنگاپور تفاهم نامه‌ای امضا کرده است.

قرار است این ۲ دانشکده در آموزش بهداشت و تحقیقات وپژوهش در زمینه بیماری‌های غیر واگیر و کمک به انجام بهتر خدمات بهداشتی تعاملاتی داشته باشند و این تفاهم نامه در این حیطه‌ها به امضا ۲ دانشگاه رسیده است.

رئیس هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت بیان کرد: اکثر مهمانان خارجی از مهمان نوازی ایرانیان سخن می‌گفتند و اظهار داشتند که توقع برگزاری نشستی با این کیفیت را از کشور ایران با وجود تحریم‌ها نداشتند و کار میزبانان بعدی نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت به دلیل بالا بودن کیفیت نشست برگزار شده در ایران سخت‌تر می‌شود و همه این‌ها نشان دهنده توانمندی علوم پزشکی تهران به عنوان نماینده ایران برای برگزاری این نشست است.

جعفریان تصریح کرد: در شرایط ایران هراسی ما نشستی جهانی در حوزه سلامت را باکیفیت بالا برگزار کردیم و دیدیم که دانشمندان برجشته جهان در حوزه سلامت به ایران آمدند و دیدند که کشور ما آن طور که دشمنانمان می‌گویند نیست و معاون اول رئیس جمهور و وزیر بهداشت نیز با حضور خود در این نشست و توئیت‌هایی که زدند برگزاری این نشست در شرایط ایران هراسی را موجب افتخار دانستند.

درباره بحث آموزش در نظام سلامت گفت: آموزش رقابتی است و بسیاری از دانشگاه‌ها تلاش می‌کنند تا دانشجویان بین الملل خود را افزایش دهند بسیاری از موسسات و دانشگاه‌های برجسته دنیا که در هفتمین نشست منطقه‌اتی مجمع جهانی سلامت تعجب می‌کنند که چطور دانشگاه علوم پزشکی تهران هفت درصد از دانشجویانش بین المللی هستند.

وی ادامه داد: باید دانست که جذب دانشجویان بین المللی به مسائل سیاسی و رفت و امد دانشجویان نیز بستگی دارد ام هفتمین نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت فرصت مناسبی است تا ظرفیت‌های ایران معرفی شود و دانشجویان بین المللی که از ۲۱ کشور به این نشست آمده اند بهترین تبلیغ کنندگان برای دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند چرا که سطح بالای نشست منطقه‌ای مجمع جهانی سلامت را به عینه دیدند و تاکید داشتند.

جعفریان در مورد موضوع تاثیر تحریم در حوزه سلامت و دستاورد‌های این نشست گفت: جامعه آکادمیک متوجه اثرات تحریم بر حوزه سلامت ایران بوده، ولی چون جامعه آکادمیک از حوزه سیاست فاصله دارد نمی‌توانیم انتظار اتفاقات بزرگی در زمینه رفع تحریمات در وزه سلامت باشیم، اما همیشه جامعه آکادمیک به راحتی صحبت مب‌کنند و این موضوع تاثیر تحریم‌ها بر سلامت را به گوش جهانیان خواهند رساند.

در حال تکمیل/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۰۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، سید میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه با دعوت همتای عمانی خود راهی این کشور شد.

تقوی در این سفر در جلسات متعددی با رئیس فدراسیون والیبال عمان در خصوص تبادل مربی، برگزاری کمپ مشترک در بخش‌های و رده‌های سنی مختف رشته‌های والیبال ساحلی و سالنی به بحث و گفتگو پرداخت و با امضای یک تفاهم‌نامه مشترک، همکاری و تعامل ایران را با عمان آغاز کرد.

همچنین تقوی در این دیدار مذاکراتی در خصوص افزایش تعامل و همکاری با فدراسیون حوزه خلیج فارس و کشورهای عربی داشت و مذاکراتی با دیگر روسای فدراسیون‌ها انجام داد.

رییس فدراسیون والیبال کشورمان در دیدار با سفیر ایران در عمان در خصوص لزوم حمایت فدراسیون‌های ورزشی در سفرهای بین‌المللی توسط وزارت امورخارجه و سفارت خانه‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف صحبت‌هایی انجام داد و با حضور در کمیته ملی المپیک عمان با دبیر کل این کمیته به گفتگو نشست.

بازدید و بررسی بیشتر امکانات والیبال عمان و همچنین بررسی زمینه‌های مشترک دو فدراسیون برای ارتقای سطح والیبال دو کشور از دیگر برنامه‌های امروز تقوی در عمان است.

رییس فدراسیون والیبال ایران امشب(جمعه ۱۴ اردیبهشت) به تهران باز خواهد گشت.

کد خبر 6095559

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان