Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی با محوریت حمل و نقل و برنامه ریزی شهری اصفهان، با حضور شرکت‌کنندگانی از دانشجویان دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، تهران، مازندران و ETH زوریخ برگزار شد. به گزارش خبرگزاری دانشجو از اصفهان ، سید محمود مدرس هاشمی با بیان این که خوشبختانه شهر تاریخی و علمی اصفهان مزین به نهاد‌های علمی و آموزشی قابل مباهات است، گفت: شهرت این دانشگاه پرافتخار همواره به تلاش مجدانه آموزشی و پژوهشی برای بهبود شرایط جامعه از مسیر علم و فناوری بوده و این دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور، دستاورد‌های زیادی را به جامعه ملی و بین‌المللی هدیه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر آموزش علمی با کیفیت دانشگاه صنعتی اصفهان، افزود: اعتبار اصلی این دانشگاه برگرفته از فعالیت‌های آموزشی کیفی، نوآوری، خلاقیت و فعالیت‌های پژوهشی است.
وی انتشار مقالات با کیفیت، انجام طرح‌های صنعتی و کاربردی برای رفع نیاز‌های جامعه، ایجاد مرکز نوآوری و شرکت‌های دانش بنیان، مرکز رشد و فعالیت‌های علمی بین‌المللی گسترده را بخشی از اقدامات مؤثر دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان کرد که علاوه بر تثبیت جایگاه این دانشگاه در بین دانشگاه‌های برتر و سطح یک کشور باعث شده تا در سال‌های اخیر در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی آسیا و دنیا به نتایج خوبی دست یابد.
مدرس هاشمی با اشاره به این که برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی اصفهان چشم‌انداز این دانشگاه در افق ۱۴۰۴ را مشخص نموده؛ یکی از اهداف اصلی این دانشگاه را بین‌المللی شدن آن دانست و گفت: اگرچه در طول سالیان گذشته همواره ارتباطات بین‌المللی وجود داشته، اما بین‌المللی‌شدن امری است که به تلاش و جدیت و برنامه‌ریزی بیشتری نیاز دارد.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری کارگاه علمی مشترک ایران و سوییس در حوزه حمل و نقل و برنامه ریزی شهری در این دانشگاه، افزود: خوشبختانه با تصمیم وزارت علوم مبنی بر اعطای نمایندگی به دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مرکز هماهنگ‌کننده کلیه همکاری‌های علمی با کشور سوییس، این ارتباطات شتاب بیشتری گرفته و با توجه به حمایت جدی دانشگاه از گسترش همکاری‌ها با این کشور، ارتباطات ما با دانشگاه‌های مختلف آن در حال رشد و توسعه است.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، ۸۰ شرکت‌کننده از دانشجویان دانشگاه‌های صنعتی اصفهان، تهران، مازندران و ETH زوریخ در این سمینار مشترک بین دانشگاهی حضور داشتند و به مدت یک هفته با تمرکز بر روی توسعه ریلی برگزار شده که تیم‌های ایده‌پرداز دانشجویی با همکاری متخصصین اجرایی و استادن برجسته بر روی موضوعاتی همچون زیست محیطی، گره‌های ترافیکی شهر، فاینانس، مالکیت اراضی، معضلات حمل و نقل و ترافیک شهر اصفهان، قطار تندرو اصفهان-تهران و جانمایی ایستگاه قطار برای اتصال قطار تندرو به شبکه حمل و نقل اصفهان، کار کردند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایده شو دانشگاه صنعتی اصفهان حمل و نقل برنامه ریزی شهری زوریخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۵۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) صبح امروز، هشتم اردیبهشت ماه در دفتر ریاست وزارت فرهنگ برگزار شد.

در این جلسه هاشمی رییس هیئت مدیره بنیاد امام رضا (ع) و قائم مقام وزیر، سعیدی زاده مدیرعامل بنیاد بنیاد امام رضا (ع)، فرهاد قائمیان دبیر جشنواره‌های بنیاد امام رضا (ع)، محمدی، عضو هیئت مدیره بنیاد بنیاد امام رضا (ع)، اسلامی معاون توسعه مدیریت وزارت فرهنگ، اتابک نادری کارگدان و بازیگر سینما و تئاتر و تلویزیون و محمدحسین لطیفی کارگدان سینما و تلویزیون حضور داشتند.

سعید زمانی در ابتدای جلسه گفت: مجموعه فعالیت‌های بنیاد امام رضا (ع) ارتقای کمی و کیفی قابل توجهی داشته است. راهبری جشنواره‌های این دوره به مدیریت دکتر قائمیان صورت گرفته است.

وی با معرفی دبیران جشنواره‌های مختلف رضوی گفت: امسال امیدواریم با حضور دکتر لطیفی بتوانیم اولین جشنواره فیلم دینی رضوان را در کنار فیلم رضوی هم داشته باشیم.

سید محمد هاشمی در صحبت‌هایی گفت: اولویت این جشنواره استفاده از عناصر و چهره‌های تراز ملی در عرصه فرهنگی و هنری بود که مفتخریم به حضور شما عزیزان و در راس اقای قائمیان که قبول زحمت کردند و فراتر از تصور من اهتمام داشتند و وسط میدان بودند. نکته دیگر تلاش این بود که فقط یک جشنواره صرفی نباشد که بخواهیم برگزار کنیم، بااین مجموعه کار‌ها بنظرم اتفاقات خوبی می‌افتد تا بتوانیم مانور خوبی در عرصه فرهنگی بدهیم.

وی در ادامه افزود: اختتامیه نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان هم آبان ماه با قبول زحمت لطیفی اختتامیه اش برگزار می‌شود و من خیلی به این کار خوشبین هستم امیدواریم بااینکار ادای دینی به عرصه دینی و باور‌های اصیلمان داشته باشیم. تلاش داریم خروجی‌های جشنواره‌ها در مسیر فراخوان و داوری و خروجی با استفاده‌های عمومی با موضوع امام رضا باشد.

هاشمی اظهار داشت: ما تعداد جشنواره‌ها را کم کردیم، اما این باعث نشد که برش‌های استانی کمرنگ شود، هر جشنواره پر از رویداد‌های محفلی و نشست در دل استان‌های کشور است.

فرهاد قائمیان در این جلسه عنوان کرد: فقط بخاطر نام اقا امام رضا (ع) در این جشنواره‌ها هستیم و امیدواریم همه کار‌ها برای دوستدارانش خوب برگزار شود. اختتامیه جشنواره روستایی در کردر رضوی در حد ملی برگزار شد و همه اهالی این روستا خانه و ماشین هایشان را در اختیار هنرمندان گذاشته بودند و همه اینها نشان داد می‌توان جشنواره‌هایی مردمی برگزار کنیم.

وی در ادامه افزود: جشنواره نمایشی در چند بخش پیشنهاد شد تمام نمایش‌های انتخاب شده در استان‌ها اجرا شود و مردم با هنرمندان اشناییت بیشتری پیدا کنند. کتاب عکس رضوی هم با هدایت استاد اولیازاده بزودی منتشر می‌شود. امیدوارم در سطح استان‌ها هم مدیران کل با جشنواره همراهی داشته باشند. در بخش فیلم هم امسال سعی کردیم با فیلم رضوان این بخش را فعال کنیم. سعی کردیم یک فیلم سینمایی با فرهنگ رضوی تولید کنیم و یک فیلمنامه براساس کتاب «از عشق آباد تا عشق آباد« اقتباس شده در راستای فرهنگ رضوی اماده است و امیدواریم این فیلم را برای سال بعد بتوانیم برسانیم و به دلیل سنگین بودن پروژه از اقای وزیر طلب مساعدت برای ساخت این فیلم داریم

ذاکری دبیر جشنواره روستایی رضوی در صحبت‌هایی درباره کم و کیف جشنواره روستایی رضوی گفت: ششمین جشنواره ملی روستایی اسمان هشتم در روستای کردر در میناب با حمایت وزارت فرهنگ و بنیاد امام رضا برگزار شد. بیست و چهارم اردیبهشت آیین افتتاحیه جشنواره در دوره آتی برگزار خواهد شد و اختتامیه هم در دهه ولایت برپا خواهد شد.

اتابک نادری در صحبت‌هایی گفت: جشنواره‌ها برای رونق بخشی به تولیدات شکل میگیرد، بعد از انقلاب هم ما با همین انگیزه شروع کردیم ولی دوسال کرونا فرایند‌ها را بهم زد، در جشنواره فجر هم دچار مشکل شدیم، مجدد دنبال فراخوان رفتیم و حال این استنباط هست که حتما باید جشنواره بگذاریم تا هنرمندان کار کنند. ولی در بنیاد به تفکری رسیدیم که این جریان را بسط دهیم و در بخش‌های مختلف این کار را کردیم و الان بیست و سه اثر در مرحله اجرا در استان‌ها است این گسترش فرهنگ نمایش برایمان مهم بوده است

نادری خطاب به وزیر فرهتگ اظهار داشت: شما اخیرا دستوری دادید که باقیات صالحات است، نهضت پلاتوسازی و بلک باکس سازی که انقلابی برای بچه‌های تئاتر محسوب می‌شود.

سید احمد میرزاده نماینده دبیران جشنواره‌های شعر رضوی نیز گفت: چهار جشنواره شعر فارسی، عربی، ترکی و‌کودک و نوجوان داریم که همه بجز کودک جنبه فراملی دارند. موضوع پرداختن به شخصیت امام رضا و توصیف صفت معین الضعفایی است. برنامه‌هایی در راستای شعر مردمی داریم.

 این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی