Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@01:50:46 GMT

جولیان آسانژ: من را به آمریکا مسترد نکنید

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۳۶۷۱۹

جولیان آسانژ، بنیانگذار پایگاه افشاگر ویکی‌لیکس می‌گوید استرداد خود به آمریکا را قبول نمی‌کند

آسانژ روز پنج‌شنبه ۱۲ اردیبهشت در برابر خواست قضات دادگاهی در لندن مبنی بر استرداد به آمریکا گفت: «من نمی‌خواهم به خاطر فعالیت روزنامه‌نگاری که از آن بسیار قدردانی شده و به واسطه آن افراد زیادی مورد حمایت قرار گرفته‌اند، به استرداد تن بدهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این افشاگر ۴۷ ساله استرالیایی که از درون زندان «بلمارش» لندن از طریق ویدیوکنفرانس در جلسه دادگاه شرکت کرد، در آمریکا به «هک» یا «سرقت اطلاعات» متهم شده است. مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که او در سال ۲۰۱۰ با همدستی یک مأمور پیشین تحلیل اطلاعاتی آمریکا به نام چلسی منینگ، به گذرواژه‌ای مهم دست یافته و هزاران سند محرمانه وزارت دفاع آمریکا را هک کرده است

او که در سفارت اکوادور در لندن پناهنده بود در روز ۲۲ فروردین با لغو پناهندگی‌ از سوی دولت این کشور به دست پلیس بریتانیا بازداشت و به زندان بلمارش منتقل شد.

بن براندون، نماینده دستگاه قضایی آمریکا روز پنج‌شنبه تأیید کرد که جولیان آسانژ در صورت استرداد و دادگاهی در ایالات متحده با محکومیت حبس حداکثر ۵ ساله روبرو خواهد بود. با این حال بسیاری از طرفداران این افشاگر اینترنتی بیم آن دارند که حکم او سنگین‌تر از چیزی باشد که اعلام می‌شود.

دولت بریتانیا می‌گوید هنوز تمامی مدارک لازم برای پرونده درخواست استرداد آسانژ را از آمریکا دریافت نکرده است.

یک روز پیش از گشایش دادگاه استرداد، جولیان آسانژ در دادگاه دیگری محاکمه و به ۵۰ هفته زندان به دلیل نقض آزادی موقت در بریتانیا محکوم شده بود.

جولیان آسانژ در نامه‌ای که روز چهارشنبه که به دست وکیلش منتشر شد از کسانی که می‌پندارند از سوی او به آنها «بی‌احترامی» شده عذرخواهی کرده است و نوشته کاری را کرده که در ان زمان آن را درست می‌دانسته است. مقام‌های قضایی بریتانیا در پرونده اتهام اول آسانژ به «بی‌احترامی» او اشاره کرده‌اند. آنها گفته‌اند که آقای آسانژ با توجه به شهرت و جایگاه خود ضمن بی‌احترامی به قوانین بریتانیا، قانون آزادی موقت را نقض کرده است.

دادگاه بعدی جولیان آسانژ روز پنج‌شنبه ۹ خرداد برگزار خواهد شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۳۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا

پادشاه انگلیس هم با تایید قانون بحث برانگیز ضد مهاجرتی رواندا زمینه برای اخراج پناهجویان به این کشور آفریقایی بدون توجه به مبدا آن ها را فراهم کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی دی پرسه، پادشاه چارلز سوم با قانون بحث‌برانگیز ضد مهاجرتی رواندا موافقت کرده است که به مهاجران اجازه می‌دهد بدون توجه به منشأ واقعی آنها به رواندا اخراج شوند. انگلیس برای این کار مبلغی میلیونی به این کشور نسبتا کوچک آفریقا می پردازد.

به این ترتیب یک قانون بحث برانگیز در بریتانیا به اجرا درآمد که با آن دولت محافظه کار انگلیس می خواهد اخراج مهاجران به رواندا را تسهیل کند. پارلمان انگلیس این قانون را با وجود انتقادهای فراوان تصویب کرده بود و حالا توسط شاه چارلز سوم تأیید شده و موافقت خاندان سلطنتی انگلیس را هم دریافت کرده است.

به این ترتیب دولت ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی آنها هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

انگلیس این لایحه را دو سال پیش اعلام کرد. این پروژه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از طرف دولت محافظه کار انگلیس توصیف شده است.

هر پناهجوی اخراج شده به رواندا حدود 1.8 میلیون پوند (2.09 میلیون یورو) برای پادشاهی انگلیس هزینه دارد. علاوه بر این، لندن تاکنون 290 میلیون پوند (33.7 میلیون یورو) را بدون ارسال حتی یک هواپیما به این کشور آفریقای شرقی واریز کرده است.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر محافظه‌کار بریتانیا، بارها قول داده است که قایق‌های مهاجران را متوقف کند. تنها در ماه فوریه بود که بریتانیا و آژانس حفاظت از مرزهای اتحادیه اروپا فرانتکس توافقنامه ای را برای بهبود همکاری در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی امضا کردند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات برای از بین بردن باندهای قاچاقچی و استفاده مشترک از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها است.

وعده انگلیس برای ارائه بزرگترین بسته کمکی به اوکراینپارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مستند کوین اسپیسی در راه پخش در سراسر جهان است
  • برای خواب خوب مقررات بگذارید
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • آشنایی با تانک چلنجر ۲
  • احمد خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، اما جلوی ناهنجاری خواهیم ایستاد/ حجاب از ضروریات دین است، بی حجابی خلاف شرع و قانون است/ در مسئله عفاف و حجاب دو قطبی نکنید
  • (ویدئو) اینجا لندن است؛ اشتباه نکنید پاکستان نیست!
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • توافق ایران و چند کشور برای استرداد متهمان تحت تعقیب
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند