Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نشریه هیل، نتایج نظرسنجی اخیر «هاروارد کاپس/هریس» نشان داد بیشتر مردم آمریکا معتقدند مرز جنوبی این کشور (مرز مکزیک) به دلیل هجوم بی‌سابقه پناهجویان با بحران انسانی و امنیتی رو به رشد مواجه است.

حدود ۵۶ درصد شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند مرز مشترک مکزیک و آمریکا با «بحران انسانی و امنیتیِ رو به رشد» مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که ۴۴ درصد اعلام کردند این یک «بحران سیاسی تصنعی» محسوب می‌شود.

«مارک پن» گردآورنده این نظرسنجی اعلام کرد: افزایش تعداد مهاجران در مرز این کشور افکار عمومی را تغییر داده است، به گونه‌ای که بیشتر مردم فکر می‌کنند آمریکا هم اکنون با حالت فوق العاده ملی مواجه شده است.

نتایج این نظرسنجی همچنین نشان داد ۴۷ درصد شرکت کنندگان اعلام کردند دولت باید تعداد مهاجران کمتری را به داخل کشور بپذیرد. اما ۳۴ درصد اعلام کردند همین روند باید ادامه داشته باشد.

دونالد ترامپ و متحدان او بار‌ها اعلام کرده‌اند که مهاجرت‌های غیرقانونی به آمریکا از طریق مرز مکزیک یک بحران امنیتی محسوب می‌شود. رئیس جمهور آمریکا اوایل سال جاری میلادی هم برای تأمین بودجه مورد نیاز در ساخت دیوار مرزی مکزیک، حالت فوق العاده ملی اعلام کرد.

این درحالی است که بسیاری از دموکرات‌ها دونالد ترامپ را متهم کردند که قصد دارد با استفاده از اعلام حالت فوق العاده جعلی، یکی از وعده‌های انتخاباتی‌اش را عملی کند.

در ماه مارس سال جاری میلادی بیش از ۱۰۳ هزار مهاجر از طریق مرز مکزیک وارد آمریکا شده اند. این بالاترین رقم ماهانه در چند سال اخیر محسوب می‌شود. افزایش موج پناهجویان غیرقانونی دونالد ترامپ را در چند ماه اخیر به شدت خشمگین کرده است به گونه‌ای که وی ماه گذشته میلادی «کریستن نیلسن» وزیر امنیت میهن آمریکا را مجبور به استعفا کرد.

این نظرسنجی از ۳۰ آوریل تا یکم مه روی ۱۵۳۶ شرکت کننده آمریکایی انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۴۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر

 نتایج نظرسنجی یک موسسه معتبر آمریکایی که روز یکشنبه منتشر شده نشان داد که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا کمترین میزان محوبیت یک رئیس جمهور را در ۷۰ سال اخیر دارد. بر اساس این نظرسنجی جدید، جو بایدن کمترین محبوبیت را در این مقطع از ریاست جمهوری خود در ۷۰ سال گذشته دارد که حتی از «ریچارد نیکسون» و «جیمی کارتر» روسای جمهور دهه هفتاد میلادی این کشو نیز کمتر است. این نتایج نشان داد که امکان انتخاب مجدد او در خطر است.

نظرسنجی گالوپ نشان داد که بایدن ۸۱ ساله، در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به رتبه تاسف بار ۳۸.۷ درصد دست پیدا کرد. بر اساس این گزارش، با حدود ۶ ماه باقی‌مانده تا روز انتخابات، بایدن در موقعیت ضعیف‌تری قرار گرفته است.

روزنامه «نیویورک پست» در این باره نوشت، این نتایج ضربه‌ای به جو بایدن وارد کرد. شرایط جسمی و ذهنی بایدن به یکی از موضوعات جنجالی در مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تبدیل شده است. نارضایتی از رئیس‌جمهور ۸۱ ساله آمریکا به ویژه در موضوعات مرتبط به وضع مرزها، مهاجرت و مواضع دولت بایدن در قبال جنگ اسرائیل علیه غزه بالاست.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • موافقت اکثر صهیونیست‌ها با استعفای فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی
  • تجلی شرافت انسانی در خیزش نخبگانی
  • خروش موج بیداری انسانی توسط دانشجویان/ حبس دموکراسی در سرزمین مدعیان مردم‌سالاری!
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد