Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-05@21:27:38 GMT

اخبار کذب فضای مجازی ، تولیدات دشمنان است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۵۴۳۵

اخبار کذب فضای مجازی ، تولیدات دشمنان است

به گزارش بسیج – منطقه خوزستان، سرهنگ میرعبدالرضا حاجتی در نشست خبری هفته بسیج سازندگی و هفته عقیدتی سیاسی که امروز دوشنبه (16 اردیبهشت‌ماه) در اهواز برگزار شد، ضمن تبریک هفته بزرگداشت معلم اظهار کرد: اگر ما در این 40 سال مقابل قدرت‌های دنیا ایستادیم، این مساله ناشی از پرورش‌های خوبی است که در آموزش و پرورش و مسجد دیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین روز و هفته کارگر را به افراد خستگی‌ناپذیری که چرخه صنعت را به گردش در می‌آورند، تبریک می‌گویم.

وی در خصوص سیل اخیر خوزستان گفت: در این سیل کارشناسان آب دنیا می‌گفتند با بحرانی که کشور و به خصوص خوزستان را در بر گرفته است، بخشی از اهواز، حمیدیه و سوسنگرد باید غرق می‌شد و خود آن‌ها نیز متعجب بودند که چه اتفاقی افتاد؟ مردم دست به دست هم دادند و کار بزرگی کردند.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: اصل بحران بعد از سیل اتفاق می‌افتد و گروه‌های جهادی نیز مشکلات را در مناطق سیل‌زده دنبال می‌کنند. شما دیدید که یک سرهنگ ارتش خود را پلکان یک پیرزن کرد. ما به این کارهای زیبا که شما رسانه‌ها شکار می‌کنید و دشمن را زمین‌گیر می‌کند، بسیار نیاز داریم. بسیاری از اخبار کذبی که در فضای مجازی در داخل کشور و یا خبرگزاری‌های غربی منتشر می‌شود، تولیدات دشمنان است. باید آی‌پی‌های آن‌ها بررسی شود تا مشخص شود، چقدر از این اخبار متعلق به غرب است. 10 جانشین فرمانده کل سپاه در خوزستان با پنج نیروی زمینی، دریایی، هوایی، قدس و نیروی مقاومت یا همان سازمان بسیج و 9 استان معین، جلساتی برگزار می‌کردند.

حاجتی تصریح کرد: در جریان سیل 150 اتوبوس برای جابجایی افراد استفاده شد. همچنین 311 شناور به خوزستان آمدند. بسیاری از افرادی که در این نیروها بودند، از نیروهای سُنی بودند که به کمک شیعیان آمدن که این نشانه مودت و وحدت است. همچنین پنج هلی‌کوپتر در فرودگاه اهواز وجود داشت و جایی که امکان دسترسی با قایق نبود، با هلی‌کوپتر خدمت‌رسانی می‌کردیم.

وی افزود: در حوزه مهندسی 493 دستگاه استفاده کردیم که در نوع خود بی‌نظیر بود. همچنین 753 دستگاه خودرو سنگین برای کمک به خوزستان آمدند. در جریان سیل 800 سرویس بهداشتی ظرف 48 تا 72 ساعت ساخته شدند. تنها در حوزه ما بیش از یک میلیون و 500 هزار گونی استفاده شد. 150 هزار سرویس خاک نیز انجام شد.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: 10 سالن ورزشی ما در اختیار سیل‌زدگان قرار گرفت. بیش از 17 هزار و 700 نیروی جهادی داشتیم که در قالب 722 گروه، کار خدمت‌رسانی را انجام می‌دادند. همچنین بیش از 17 پادگان را برای کمک در نظر گرفته بودیم و بیش از 1780 پرواز نیز در این ایام انجام شد.80 موکب خوزستانی در مناطق سیل‌زده خدمت‌رسانی می‌کردند، همچنین 68 موکب از سایر استان‌ها به خوزستان آمدند که روزانه 120 هزار پرس غذا پخت می‌کردند. هنوز هم برخی از این موکب‌ها در خوزستان حضور دارند.

حاجتی خاطرنشان‌کرد: در حوزه بسیج سازندگی در مجموع یک هزار و 578 پروژه عمرانی با هزینه بالغ بر 16 میلیارد تومان تعریف شد. همچنین 16 هزار و 750 پروژه غیرعمرانی برای امسال در نظر گرفته‌ایم. احداث مرکز مددجویان کمیته امداد یکی از پروژه‌های عمرانی ما بود که تاکنون کلید 210 واحد را تحویل داده‌ایم. هر ساله تعدادی واحد برای ما تعریف می‌شود.

وی گفت: ساخت 10 مورد پل روستایی، احداث 40 سرویس بهداشتی و حمام برای روستاهایی که از این نظر مشکل داشتند و بازسازی مزار شهدا بخش دیگری از برنامه‌های ما هستند. ساخت مدرسه یک کلاسه احمد فداله از دیگر پروژه‌های انجام شده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان افزود: تهیه و توزیع 260 مورد جهیزیه، خرید و توزیع بیش از 4500 بسته سبد معیشتی و بیش از 1500 مورد لوازم ورزشی و همچنین توزیع دو هزار بسته مواد غذایی، از اقدامات ما در حوزه غیرعمرانی بود.

حاجتی گفت: در حوزه اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی بیش از 95 درصد از وام‌هایی که به ما اعلام شده بود را محقق کردیم و حدود چهار میلیارد تومان را توانستیم واگذار کنیم. بیش از 334 نفر وام دریافت کردند و در حال دنبال کردن پروسه‌های خود هستند.

وی افزود: در حوزه صندوق‌های قرض‌الحسنه نیز در دو مرحله شش ماهه در 28 ناحیه 448 صندوق در شهرستان‌ها افتتاح شد. بیش از یک میلیارد و 600 میلیون تومان در مجموع در این صندوق‌ها توسط مردم جمع‌آوری شد که از این مقدار 700 میلیون تومان به مردم وام داده شده است و بیشتر برای اقتصاد و اشتغال در روستاها مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با اشاره به اینکه بسیج سازندگی در همان مسیری که زمان تشکیل آن در نظر گرفته بود حرکت می‌کند، گفت: اتفاقی که در حوزه بسیج سازندگی می‌افتد، همان چیزی است که همه دنبالش هستند و آن این است که بتوانیم مشکلات روستاها را به شکل مناسبی حل کنیم.

انتهای پیام

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۵۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر، مادر، ما متهمیم ...

وقتی در اتوبوس انسان‌هایی را می‌بینی که بعد از دوران پرتلاطم کرونا علیرغم مریضی هنوز با ماسک و دستمال بیگانه‌اند و با عدم رعایت خود ده‌ها نفر را در این شرایط سخت درگیر بیماری می‌کنند ، وقتی در کوچه تنگ ، با ماشین کنار می‌کشی تا ماشین روبرو بدون دردسر عبور کند و در ادامه نگاه طلبکارانه را دشت می‌کنی، وقتی در جشن چهارشنبه‌سوری ،به جای آتش بازی و جشن و شادی و استفاده از وسایل امن امروزی با مواد محترقه وحشتناک و خطرناک جشن تاریخی با فوت بیش از ۲۰ نفر و مشکلات بیمارستانی بیش از ۲۰۰۰ نفر را نظاره می کنی ، وقتی در عصر حاضر هنوز بنا به عدم رعایت بدیهیات و اصول اولیه بهداشت فردی باید با بوی نامطبوع و کثیفی بسوزی و بسازی ، وقتی در زندگی امروزی هنوز اصول اولیه آپارتمان نشینی را جانیفتاده می‌بینی ، وقتی توانایی و درک و فهم مردم از روابط متقابل در تمامی نقش‌ها را در مرز فاجعه رصد می‌کنی ، وقتی آمارهای فرهنگی ، اجتماعی را به گِل نشسته می‌بینی ، وقتی ...

چندی‌ست به رفتار و کردار عموم مردم بیشتر حساس و دقیق شده‌ام و گویی هرچه بیشتر دقیق می‌شوم عمق دردناک ماجرا بیشتر هویدا می‌شود.

آنچه می‌بینم چیزی جز زوال فرهنگی نیست. دیگر کار از معضلات بزرگ فرهنگی گذشته، مشکلات به عدم رعایت سطوح ابتدایی فرهنگ رسیده.هرچند دیدن این زوال در جامعه ایی که کتاب در آن تبدیل به کالای لوکس شود و خرید کتاب فراموش شود و لیست کتاب های پرفروشش هم بنا به محتوای کتاب برق شوقی در چشمت نمی اندازد، جامعه ایی که پرفروش ترین فیلم‌هایش فیلم های کمدی دم دستی هستند و فیلم های اخلاقی و فرهنگی حوصله دیده شدن نمی یابند ، جامعه ایی که کافه هایش از پاتوق بحث های روشنفکری به پاتوق بازی های مافیایی تغییر جهت داده ، جامعه ایی که از زنگ هنر و فرهنگ در ساختار آموزشی اش چیزی جز اسمی نمادین باقی نمانده ، جامعه ایی که اساتید دانشگاهی که الگوهای جذاب سنین جوانی هستند از تهی سرشار شده و چیزی به تعداد انگشتان دست از آنها باقی نمانده، جامعه ایی که رسانه اش خوراک فرهنگی تزریق نمی کند و بنا به شکاف عمیق کارسازی اش را از دست داده پیش بینی این وضعیت چندان عجیب نبوده و نیست.

قطعا نگاه ایده آل گرایانه ندارم و می دانم در هر جامعه ایی (حتی جوامع پیشرفته فرهنگی) هم فیلم های کمدی و تفریحات سرگرم کننده طرفداران خودش را دارد و همچنین آگاهم که بخشی از این تغییرات حاصل مناسبات و اقتضائات زندگی امروزه است اما صحبت از تناسب و تعادل است. وقتی تناسب و تعادل به کلی برهم خورد و فیلمها و صفحات و تفریحات دم دستی و سطحی فاصله ی کیلومتری با موارد تحلیلی و قابل تامل و فاخر می یابد نتیجه متفاوت و غم انگیز می شود.

آری، در هر جامعه‌ایی حاکمیت و دولت با فرهنگ‌سازی از طریق دو ابزار قدرتمند رسانه و فضای آموزشی که در دستانش است نقش اساسی ایفا می کند و برکمتر کسی پوشیده نیست که فرهنگ‌سازی در وهله اول وظیفه دولت و حاکمیت است تا با ابزارهای قدرتمندش فرهنگ سازی کند و جهت دهد و در ادامه نیز خانواده. اما وقتی در ساختار کلان این هدف را کم رنگ وکارکرد تاثیرگذاری اش را کم رمق می یابی، یا جهت دهی اش را جهت دهی مناسب تحلیل نمیکنی و خانواده را نیز به عنوان بازیگر فعال بعدی، به دلیل حضور در همین بستر اقتصادی فرهنگی در اکثر موارد غیرموثر و پیرو می یابی چه باید کرد؟

آیا باید ایستاد و این سقوط دهشتناک را نظاره کرد ؟ آیا همچون اقتصاد و ... کاری از دستمان برنمی آید؟

نقش افراد (به ویژه بنا به فراگیر شدن فضای مجازی ) در ریز موارد چه می شود؟

در این خصوص شاید نتوان در بُعد کلان کاری کرد و این فرصت بنا به موارد گفته شده در حیطه و توان ما نباشد یا در نگاه بدبینانه تر از دست رفته باشد و فرآیندی جدی تر و قوی تر و متفاوت تر برای احیایش نیاز باشد ، اما در خصوص ریز موارد و خرده فرهنگها نقش افراد کمرنگ نیست

اینکه در رانندگی اینچنینیم، اینکه بدیهیات بهداشتی اولیه را نمی دانیم، اینکه موارد ابتدایی آداب و معاشرت را بلد نیستیم ،اینکه با هنر رابطه نا آشناییم ، پای چیزی بیش از کمکاری دولت و حاکمیت در میان است..

به نظرم برخلاف اقتصاد و سیاست های کلان سیاسی که نمی‌توان در بعد فردی چندان کارساز بود، در بحث فرهنگی شاید بتوان تلنگر و جریانی ایجاد کرد. جریانی هرچند کوچک.

شاید در عصری که فضای مجازی محرومیت و محدودیت های دانستن و یادگیری را از بین برده و از طرفی هر صفحه مجازی خودش نقش یک بیلبورد را ایفا می کند ،عضویت در گروه‌های منتشر کننده مطالب مفید ، خواندن و بازنشر تلنگرهای فرهنگی در فضاهای مجازی مان می تواند خود به خود نقش موثری در بیداری ما و در ادامه، جامعه ایجاد کند. باید از فضای مجازی نه فقط در جهت خرید وسرگرمی و پُرکردن اوقات فراغت که گاها برای دِین فرهنگی مان بهره ببریم.

باید آستین ها را بالا زد، زوال فرهنگی با سرعتی عجیب در حال پیشروی ست . معضلی که تحملش از زوال اقتصادی و سیاسی به مراتب سخت تر است چرا که اگر دلخوشی و تکیه گاه فرهنگی مان هم از دست دهیم، تحمل بار اقتصادی ،سیاسی دیگر غیرممکن خواهد بود.

پس، از آنچه داریم برای آنچه می‌توانیم اصلاحش کنیم نهایت استفاده را ببریم.

همرفیق ،همشهری، همکار و هم میهنی عزیز ، حداقل با رعایت موارد اولیه فرهنگی و اضافه کردن چند پیجِ خوب ادبی، روان‌شناسی ، تحلیلی و اندیشه ایی به صفحات مورد علاقه خود و اضافه کردن عادت مطالعه روزنامه و کتاب خوب چرخه زوال فرهنگی را به سهم خود بشکن و در سال جدید از فضای مجازی ،درکنار استفاده کاری یا پُر کردن اوقات فراغت برای خواندن ، تامل کردن ،تغییر کردن و در ادامه بازنشر مسائل فرهنگی برای استفاده دیگر دوستان بهره ببر . ساده ترین و کمترین کارهایی که بدون هزینه یا با حداقلی ترین هزینه می توانیم انجام دهیم و جای هیچ بهانه جویی در آن نیست.

قصد شعار دهی های کلیشه ایی ندارم اما چاره ایی نیست، تا دیرنشده خانه تکانی فرهنگی کنیم و برای نجات تتمه بارقه های سوسو زننده فرهنگی بکوشیم.

که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل

*فعال اجتماعی

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903032

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • جشن دختر دبیرستانی‌ها با ببعی چه بازیگوشی!
  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون» تمدید شد
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی