Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@02:50:58 GMT

وزارت صنعت: 85 درصد از لوازم برقی موجود در بازار داخلی است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۷۷۶۷۵

وزارت صنعت: 85 درصد از لوازم برقی موجود در بازار داخلی است

تهران- ایرنا- مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزرات صنعت، معدن و تجارت گفت: نزدیک به 85 درصد از لوازم برقی موجود در بازار و حدود 90 درصد از تولیدات گازسوز داخلی است.

به گزارش روز دوشنبه تارنمای وزارت صنعت، معدن و تجارت، «عباس هاشمی» افزود: همکاری در بهینه سازی موتورخانه ها، ارتقای رتبه مصرف انرژی بخاری گاز سوز به C و B، تعویض کالای فرسوده لوازم خانگی با تولیدات کم مصرف و پربازده و ارتقای رتبه مصرف انرژی یخچال و فریزر به A++ از جمله برنامه های مورد پیگیری پارسال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اکنون در کشور بخاری های گاز سوز با رتبه انرژی A تولید می شود، و قراردادی برای جایگزین سازی یک میلیون دستگاه بخاری گازی با رتبه انرژی A به جای بخاری های نفتی و گازسوز با رتبه انرژی F در مدارس امضا شده است.
هاشمی اضافه کرد: افزایش سهم بازار تولیدات داخلی با رشد تولید محقق می شود و اکنون 10 تا 15 درصد اجناس موجود در بازار، تولیدات خارجی است که در هر شرایطی متقاضی خود را دارد.

** رتبه بندی مراکز خدمات پس از فروش
مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت از رتبه بندی مراکز خدمات پس از فروش خبر داد و گفت: برپایه ماده چهار قانون حمایت از مصرف کننده و تولید کننده، واردکنندگان باید از شرکت مادر نمایندگی رسمی داشته باشند.

** حمایت از صنعت قطعه سازی
وی بر لزوم حمایت از صنعت قطعه سازی تاکید کرد و گفت: برای این منظور متناسب سازی تعرفه ها در دستور کار قرار گرفته تا برای توسعه این صنعت انگیزه ایجاد شود.
هاشمی اضافه کرد: پارسال کارتریج شیرآلات، یراق آلات درب، پنجره های یو. پی. وی. سی، مبدل های پکیج و پره های فن در کشور به تولید رسید.

** تهیه شناسنامه برای لوازم خانگی
این مقام مسئول با تاکید بر لزوم پیشگیری از قاچاق، گفت: برنامه هایی از قبیل اجرای ماده 13 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ایجاد گمرکات تخصصی لوازم خانگی، تشکیل کارگروه های تخصصی پیشگریی از قاچاق کالاو اجرای ماده چهار از قانون حمایت از مصرف کنندگان انجام شده است.
وی توضیح داد: براساس ماده چهار قانون حمایت از مصرف کننده، کد رهگیری برای کالاهایی که به فروش می رسند، تعریف و امکان رصد کالا از مرحله تولید و واردات تا تحویل مصرف کننده، امکانپذیر می شود.
به گزارش ایرنا، پیش از این انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ظرفیت های تولیدی کارخانه های لوازم خانگی را تا سه برابر نیاز کشور اعلام کرد که ظرفیت یخچال سالیانه تا 1.5 میلیون دستگاه، لباسشویی 1.2 میلیون دستگاه، اجاق گاز یک میلیون دستگاه و تلویزیون 2 میلیون دستگاه است.
اقتصام*3065**1559

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد وزارت صنعت معدن و تجارت لوازم خانگي داخلي سازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۷۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!